Warlord Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2006 παιδες εχω τις μνημουλες της υπογραφης να τρεχουν 230@2.5-3-3-5-1Τ καθημερινα στο χαλαρο(μπορουν δλδ κ πιο πανω).αν παω σε 2GB ram(400ΜΗz default παλι κ οχι value) θα δω διαφορα στα games κ μονο αυτα,καθως μονο αυτα μενδιαφερουν?(εκτος του FEAR του οποιου οι απαιτησεις ειναι γνωστες)θαταν σοφοτερο να περιμενω το νεο socket AM2 αρα κ DDR2? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάρτιος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 στη θέση σου θα περίμενα λίγο, δε νομίζω τώρα για ένα texture παραπάνω να έκανα τέτοια αλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Μάρτιος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 έχουν κάνει πολλές δοκιμές διάφορα site του εξωτερικού (πχ firingsuad) και οι διαφορές από 1->2GB στα παιχνίδια είναι αμελητέες. Δίνουν άλλον αέρα στο σύστημα αλλά όχι στα σύγχρονα παιχνίδια εκτός ίσως του Battlefield. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Μάρτιος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Tωρα πλεον τα 2GB δεν ειναι και τιποτα ακριβα και εχει μια σημαντικη διαφορα δε σου σπαει τα νευρα ο δισκος....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiM1442169068 Μάρτιος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Σωστά σημείωσε ο φίλος μιας και ασχολούμαι με το bf2 τα 2gb ram μεγάλη διαφορα σε σχέση με το 1gb. Φορτώνει το game ισα με 15-20sec πιο γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Μάρτιος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 σωστα, το θεμα ειναι να μη φορτωνει απο το δισκο, οχι οτι θα εχεις παραπανω fps ή textures (αυτα τα κανει η καρτα γραφικων και η μνημη της, οχι η μνημη του συστηματος)Αν δεις οτι εκει που παιζεις ψιλοκολλαει για να φορτωσει απο το δισκο, ή αν σου τη σπαει οταν αργει να φορτωσει τα levels, εκει θα δεις διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Μάρτιος 17, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 στο Loading δεν εχω προβλημα θα περιμενω 10secs παραπανω δε χαθηκε ο κοσμος...στο gameplay μενδιαφερει...ας πουμε τα κολληματα που κανει το FEAR...τα κανει κ το BF2 δλδ κ θακολουθησουν κιαλλα games?κ κατι off topic: BF2 ή CS:Source? κ ποιο εχει πιο πολυ κοσμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Μάρτιος 18, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 η λογικη αυτο λεει, οτι απο δω και περα θα βλεπεις συχνοτερα παιχνιδια με μεγαλες απαιτησεις σε RAM.Εγω θα σου ελεγα, ακομα κι αν σκεφτεσαι να πας σε ΑΜ2, να παρεις απο τωρα 2GB ωστε να καθυστερησεις τη μεταβαση σε ΑΜ2 μεχρι να εχει ωριμασει εκεινη η πλατφορμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Μάρτιος 18, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 στο Loading δεν εχω προβλημα θα περιμενω 10secs παραπανω δε χαθηκε ο κοσμος...στο gameplay μενδιαφερει...ας πουμε τα κολληματα που κανει το FEAR...τα κανει κ το BF2 δλδ κ θακολουθησουν κιαλλα games?δεν είναι μόνο ο χρόνος φορτώματοςεννοείται ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στο gameplay, και στη συμπεριφορά - όλες αυτές οι "παύσεις", τα ενοχλητικά slowdowns-κολλήματα, και τα "χρου-χρου" :003: του δίσκου, θα σταματήσουν, και θα περιορίζεσαι μόνο από τη δύναμη της κάρταςΕίχα 2*512 στα 275 με 1Τ, τώρα έχω 2*1gb στα 225 με 1Τ, και η διαφορά είναι τεράστια... (στα COD2, F.E.A.R. και BF2 τουλάχιστον...) - και θα ακολουθήσουν και άλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Μάρτιος 18, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 ok σας ευχαριστω, με πεισατε, θα παω σε 2giga Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάρτιος 19, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 η λογικη αυτο λεει, οτι απο δω και περα θα βλεπεις συχνοτερα παιχνιδια με μεγαλες απαιτησεις σε RAM.Εγω θα σου ελεγα, ακομα κι αν σκεφτεσαι να πας σε ΑΜ2, να παρεις απο τωρα 2GB ωστε να καθυστερησεις τη μεταβαση σε ΑΜ2 μεχρι να εχει ωριμασει εκεινη η πλατφορμα. σωστός ο παλίκαρος! μιάς και το πήρες απόφαση, οταν τις βάλεις πάνω μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις το page file! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Μάρτιος 19, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 οταν τις βάλεις πάνω μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις το page file! ούτε για αστείο μην το λες αυτό. Τα Windows είναι φτιαγμένα να δουλεύουν ΚΑΙ με το page file, ανεξαρτήτως ποσότητας μνήμης. Πολλά προγράμματα επίσης πχ Photoshop, δεν εκκινούν καν χωρίς page file. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Μάρτιος 19, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 ειμαι 2 χρονια με 2GB μνημης και με το page file στο οffΑκομα δεν μου ετυχε προβλημα πουθενα, αν και ενταξει κανω σχετικα συγκεκριμενα πραγματα.Ακομα και το photoshop μια χαρα εκκινει χωρίς page file, μονο ενα προειδοποιητικο μηνυμα σου βγαζει. Τωρα αν κανεις εργασιες που χρειαστεις παραπανω απο 2GB, απλα θα το διαπιστωσεις και θα το ενεργοποιησεις.Μεχρι τοτε αστο στο off, γιατι τα παραθυρα ειναι ανοητα και θα εχεις 2GB αδεια και αυτα θα γραφουν στο PF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάρτιος 19, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 ούτε για αστείο μην το λες αυτό. Τα Windows είναι φτιαγμένα να δουλεύουν ΚΑΙ με το page file, ανεξαρτήτως ποσότητας μνήμης. Πολλά προγράμματα επίσης πχ Photoshop, δεν εκκινούν καν χωρίς page file.το λέω από προσωπική εμπειρία, δούλευα πάνω από 6 μήνες χωρίς page file και είδα δραματικές αλλαγές στην ταχύτητα σε πάρα πολλά πράγματα. πληροφοριακά το σύστημα ήταν p4 2.53 533 fsb me 1.5gb rambus.πληροφοριακά: το Photoshop άνοιγε μία χαρά. δεν το χρησιμοποιούσα όλη μέρα κάθε μέρα, αλλά 5-6 φορες που το χρειάστηκα δούλεψε κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάρτιος 19, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Μονο μην δοκιμασεις να ανοιξεις πολλες φωτο μαζι με το Photoshop γιατι θα εχεις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Μάρτιος 20, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 ρε παιδιά το page file δεν πρέπει να είναι 50% παραπάνω από την μνήμη που έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάρτιος 20, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 όταν ήμουν με τα 512ΜΒ RAM (πρίν βάλω το 1GB δλδ - συνολικά 1,5GB) το pagefile το είχα ορίσει με σταθερό μέγεθος στα 1024ΜΒ (για να μην ασχολούμαι με page defrag) και πιό συγκεκριμένα ήταν στον δεύτερο δίσκο. πάλι οι επιδόσεις μου ήταν καλύτερες από τις προηγούμενες ρυθμίσεις (που ήταν 384-768 στον δίσκου του λειτουργικού). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Μάρτιος 20, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 ρε παιδιά το page file δεν πρέπει να είναι 50% παραπάνω από την μνήμη που έχεις ? Γιατί θα χαλάσει τίποτα? Γενικά όταν χρησιμοποιει κάποιος βαριά σε μνήμη applications όπως 3D προγράμματα, photoshop, corel draw, after effects κλπ. είναι προτινόμενο το pagefile να είναι τουλάχιστον 2πλάσιο απτην μνήμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Μάρτιος 20, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Ναι δεν λέω .. αλλά όπως και να έχει νομίζω οτι πρέπει να υπάρχει page file ... απλά να έχει μια σταθερή τιμή ... πχ 1024-1024 ώστε να μην ταλαιπωρείς τον σκληρό και να μην σπαταλάς πόρους του ide. Και φυσικά σε διαφορετικό σκληρό από αυτόν που έχεις τα win. Εγώ με ένα giga χωρίς page file το quake 4 δεν μπόρεσε να φορτώσει τον πίστα ... 400 mb καταλαμβάνονται μόνο απο τα προγράμματα σε idle λειτουργία Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Μάρτιος 20, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 ρε παιδιά το page file δεν πρέπει να είναι 50% παραπάνω από την μνήμη που έχεις ?Έχει πέσει πολύς πειραματισμός και θεωρία σχετικά με το pagefile. Πχ, να είναι το μισό της πραγματικής μνήμης, το διπλάσιο, καθόλου page file, το page file σε άλλο δίσκο κτλ.Όλα ισχύουν και δεν ισχύουν, καθώς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν tweaks, δλδ βελτιστοποιούν την απόδοση σε μία περίπτωση, αλλά μπορεί να έχουν αρνητικές επιδόσεις, ή και BSOD σε κάποια σε κάποια άλλη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και τελικά κατέληξα να το αφήσω στο... "Let Windows drag the snake out of the hole" (ελ.μετάφραση lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.