Kid Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2005 Θα το σπάσω μου φαίνεται το ρημάδι το pc.. Ο ΙΕ στα διάφρα forums μου εμφανίζει με μεγαλύτερη γραμματοσειρά τα γράμματα που υπάρχουν κάτω από τον τίτλο του topic από την γραμματοσειρά του topic.. Ο Mozzila δεν μου το εμφανίζει αυτό.. Γιατί?? :help: Edit: Το κάνει παντού, παντού έχει τεράστιες γραμματοσειρές, όχι μόνο στα forums.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Εμενα κανονικα τα εχει. Αλλα μικρα και αλλα μεγαλα.....Ψαχουλεψε τα Options.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 πηγαινε πανω προβολη-->μεγεθος κειμενου-->βαλε αυτο που σε βολευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Ιανουάριος 23, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos πηγαινε πανω προβολη-->μεγεθος κειμενου-->βαλε αυτο που σε βολευει Thnx! Αυτό γιατί αλλάζει μόνο του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 μονο του???στην δικη μου περιπτωση αποθηκευει την επιλογη μου και καθε φορα που επισκεπτομαι ενα site/fprum δεν χρειαζεται να το ξαναλλαξω, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Ιανουάριος 23, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 εμένα ξαφνικά άλλαξε μόνο του κάποια στιγμή.. τεσπα, αφού βρήκα τη λύση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.