Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΨΥΞΗ

kotsoym

Recommended Posts

Μολης πηρα την 6800gs msi και το φαν που εχει κανει τρελο θορυβο ετσι σκεφτηκα αφου εχω υδροψυξη να την εκμεταλευτω.Μηπος ξερει κανενας καμια ψυκτρα που να πιανει και μνημεσ?σε αυτο το λινκ(http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=37&osCsid=b2e1c334f96ec601a09a09a6cf79aa8f) στο extremeshop βρηκα μια καλη ειναι?ξερει κανενας καμια αλλη?Τηλεφωνο για το extremeshop υπαρχει ?Εψαξα και δεν βρηκα.

Ευχαριστω.

Έχει και το Hac κάτι πανομοιότυπα μπλοκ,αλλά δεν στα συστήνω διότι κοστίζουν το διπλάσιο.Αυτό που βρήκες είναι ότι πρέπει.Αλλά μη νομίζεις και με παθητική ψύξη οκ θα είναι οι μνήμες.Δεν ζεστένονται όπως ο πυρήνας.Οπότε και με ένα μπλοκ για τον πυρήνα μόνο θα σαι μια χαρά.Από κει και πέρα διαλέγεις και παίρνεις..;)

παιδια εισται σιγουροι?Γιατι οι μνημες δεν ζεσταινονται?Η cpu ειναι ηδη υδροψυκτη.Δεν θα εχω προβλημα εαν ψυξω μονο την gpu αλλα οχι χωρισ αερα εντελοσ το κουτι εχω μεσα περιπου 7 fans.Για πεστε γνομεσ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.