Jump to content

πΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

kotsoym

Recommended Posts

ΜΟλις τωρα προσφατα εφτιαξα ενα συστημα με amd και dfi sli-dr.Δεν εχω ξανα ασχοληθει με overclicking και θα ηθελα σιγα σιγα να αρχισω μηπως μπορει καποιος να μου δωσει συμβουλες?

ξέρεις αν είναι venice?{φυσιολογικά}...

υπάρχουν κάποιοι πολύ καλοί guides εδώ, διαβασέ τους και θα σου λύσει τις απορίες σου όποιος μπορεί. http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=10695&highlight=athlon+64+overclocking

μια-δυο συμβουλες που μπορώ να δώσω εγώ είναι

-μη τρομάξεις από τον οδηγό με όλα τα νουμερα και τα τρελά, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα

-το μηχάνημα σου από τι συστήματα απαρτίζεται?

γενικά εκεί που θα κολλήσεις αν όντως δεν έχεις ξανασχοληθεί είναι στις μνήμες,

-πάντως όταν επιχειρήσεις κάτι και βλέπεις πως το σύστημα σου δυσλειτουργεί, απλά κάνεις την αντίστροφη διαδικασία και όλα ΟΚ!

-αν για οποιόδήποτε λόγο όταν προχωρήσεις πολύ, γίνει κάτι σοβαρό πχ να μη σου μπαίνει στα windows, ένα απλό cmos θα τα διορθώσει όλα κατά 99%

-το σημαντικότερο=να τσεκάρεις τις θεμοκρασίες σου!!! αυτές είναι οι μόνες που μπορούν να σου καταστρέψουν στην ουσία ένα μηχάνημα, αλλά έστω και λίγο προσεχτικός να είσαι, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

χρήσιμα προγράμματα κατ'εμε: -cpuz

-ένα αντίστοιχο πρόγραμμα της μητρικής σου για να τσεκάρεις θερμοκρασίες

-ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BIOS της ιδιότητας AMD COOL& QUIET

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.