Jump to content

7900gt, ναι ή όχι?

superduke

Recommended Posts

Έχω μια 7800gt 485/1150.Αξίζει να την αλλάξω για μια 7900gt οι οποίες πάνε και πολύ ψηλά σε χρονισμούς, να πάρω μία δεύτερη 7800gt ή να περιμένω το G80?Μια7900gt με 550/1600 είναι ταχύτερη από δύο 7800gt 450/1100.

Μεινε οπως εισαι... Οπως ειναι οι τιμες πλεον, θα πρεπει κυριολεκτικα να σκοτωσεις την σχετικα καινουργια σου καρτα και να πληρωσεις +100-150ε για να παρεις μια 7900 που ναι μεν εχει καλυτερες επιδοσεις αλλα περαν αυτου τιποτε αλλο.

η 7800GT σου υποτίθεται πως θα αντέξει στον χρόνο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για κανα 2 χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις λεφτά τώρα, εκτός να θα ήθελες πχ να πάρεις οθόνη με πολύ υψηλή ανάλυση. G80 από μένα

Να πουλήσεις την 7800GT για να πάρεις την 7900 είναι μεγάλο λάθος. Πολύ μικρές διαφορές οι δύο κάρτες, για να τα ξανασκάσεις. Πιό συμφέρουσα αγορά αν θέλεις σώνει και καλά μεγαλύτερες επιδοσεις εδώ και τώρα είναι να αγοράσεις άλλη μία 7800GT και να κάνεις SLI.

Και εγώ δε συμφωνώ για τη μετάβαση σε 7900GT.Σε 7900GTX ίσως,καθώς θα έχεις και 512mb Vram,αλλά και πάλι,σπατάλη είναι.Αν μπορείς περίμενε έως ότου κυκλοφορήσουν οι DX10 vga.Τότε θα είναι ουσιαστική η αναβάθμιση.;)

ειμαι κ γω στην ιδια κατασταση κ δε ξερω πως να κινηθω..

η 7900gt βγαζει αποτι εχω τσεκαρει 1000points παραπανω στο 3dmark05 αρα θαχει 5-10fps παραπανω στα games ετσι?

Τα αποτελέσματα του 3dmark (και ειδικά του 05) δεν έχουν καμμία σχέση με την απόδοση στα πραγματιά παιχνίδια. Συνεπώς η αναλογία είναι άτοπη.

Συγκριτικα απο 7900 σε σχεση με 7800 κυκλοφορουν πολλα στο νετ.Σαφως και η 7900 ειναι πιο γρηγορη αλλα για να στο πω πιο απλα ,δεν ανεβαινει ενα σκαλοπατι πιο πανω.Βρες συγκριτικα με την 7800gtx.Εχει ακριβως τις ιδιες επιδοσεις με την 7900gt.

Είδα σε διάφορα site τεστ και διαπίστωσα ότι 7800gt sli είναι πολύ ταχύτερες και από 7900gtx.Άρα πιθανόν να είναι καλύτερη επίλογη.To G80 ξέρετε πότε θα κυκλοφορήσει?

εμένα η γνώμη μου είναι τίποτα από τα 2....

παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι. πριν από 2 βδομάδες ήμουν αποφασισμένος να πάω για την 6800GS XFX....αλλά με πρόλαβαν οι 7Χ00! τώρα είμαι σε δίλλημα:

να πάρω την 7900GT και να ξεσκίζει όλα τα games? η να κρατήσω τα λεφτά μου , να χαρώ χρόνο και πάνω με την 7600GT που έχει και το FEAR σε 1280res{την οποία και χρησιμοποιώ} και να δω αργότερα για DX10 κάρτες?

-γνωρίζουμε πότε βγαίνει το DX10? πάντως το πρώτο παιχνίδι το Q4 2006

DX10 στην πράξη θα έχουμε αφού κυκλοφορήσουν τα σβήστα, κανα χρόνο μετά (προσωπική εκτίμηση αυτή έτσι;)

Άρα εγώ θα πήγαινα αν όχι στην 7900GT, σε κάτι καλύτερο από την 6600 που ήδη έχεις, αλλά στο φινάλε μάλλον είναι δύσκολη επιλογή, καθώς ενέχει λίγο ρίσκο.

DX10 στην πράξη θα έχουμε αφού κυκλοφορήσουν τα σβήστα, κανα χρόνο μετά (προσωπική εκτίμηση αυτή έτσι;)

Άρα εγώ θα πήγαινα αν όχι στην 7900GT, σε κάτι καλύτερο από την 6600 που ήδη έχεις, αλλά στο φινάλε μάλλον είναι δύσκολη επιλογή, καθώς ενέχει λίγο ρίσκο.

μετά από πολύ σκέψη , προτίμησα όπως είπες και συ , κάτι πολύ καλύτερο, που θα κρατήσει καιρό, και θα δουλέψει και τα vista μέχρι να πάμε σε DX10....7600GT! με επιδόσεις μεγαλύτερες της ultra, ελπίζω να κρατήσει τουλάχιστον χρόνο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.