panblock Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2006 Παιδιά έχω μια A7N8X-X με Athlon XP-M 2500+. Η μητρική αυτή δίνει μέχρι 1.850v ρεύμα στον επεξεργαστή. Το πρόβλημα είναι ότι ανάλογα με τον επεξεργαστή που βάζεις πάνω κλειδώνει μερικές επιλογές. Σε εμένα με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή έχει κλειδώσει στα 1.825v. Αν και μπορεί δηλαδή να δώσει 1.850v χωρίς mod εγώ δεν μπορώ να δω την επιλογή.Ξέρει κανείς πως μπορώ να δω τα 1.850v? Υπάρχει κάποιο tweaked BIOS που να το εμφανίζει? Εγώ έχω BIOS από TicTac αλλά τίποτα... Μπορεί να γίνει μέσα από Windows με κάποιο πρόγραμμα....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panblock Μάρτιος 16, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Κανείς?.... Φτου... Και πόνταρα πάνω σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Μάρτιος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Δυστυχώς όχι τα 1.85 σε mobile δε πρόκειτε να στα δείξει bios.....μόνο με hardmod που είναι και πανεύκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάρτιος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Δες Bios απο τον trats (modder ειναι),αυτος εβγαζε Bios για αυτην την σειρα της ASUS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panblock Μάρτιος 16, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Εβαλά και από Trats (και το κράτησα. Αυτό έχω τώρα). Καλό, γρήγορο αλλά δεν την έχει αυτή την επιλογή... Μάλλον όπως λέει και ο Outlaw δεν πρόκειται να τα δω τα 1.850... Γιατί δεν υπάρχει και καμία περίπτωση να κάνω vmod! Οικονομολόγος είμαι... Τι ξέρω εγώ από κολλητήρια και αντιστάσεις? χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάρτιος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Δοκιμασε με volt pinmod,απο το site www.ocinside.de. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george28gt Μάρτιος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Δυστυχώς όχι τα 1.85 σε mobile δε πρόκειτε να στα δείξει bios.....μόνο με hardmod που είναι και πανεύκολο που είναι και πανεύκολο να καταστρέψεις το mobo σου αν δεν κατέχεις ή αν είσαι άτυχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
panblock Μάρτιος 17, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Αφού δεν γίνεται μέσω tweaked BIOS λέω να αφήσω τα πειράματα για άλλη φορά... Μου έχουν κοστίσει πολύ στο παρελθόν και τώρα δεν παιζουν φράγκα... pinmod είχα δοκιμάσει κάποτε για να ξεκλειδώσω κάποιος πολλαπλασιαστές σε ένα CPU και δεν είχα τύχη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Μάρτιος 17, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Εαν δε κατέχεις ή νιώθεις άτυχος και ένα απλό pin->trimer->ground σου φαίνεται βουνό....τότε απλά δεν το κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 17, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Εξάλλου σε τέτοια βολτ δεν επρόκειτο να κέρδιζες 200% με +0,025 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panblock Μάρτιος 18, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Ακριβώς schumifer. Για 0.025 δεν μπαινω σε τέτοια διαδικασία... Ακόμη και το pinmod για να το κάνω πρέπει βγάλω το SilentTower και είναι διαδικασία αυτή... Όποιος έχει ξέρει... Για αυτό έλεγα με BIOS αν γινόταν τίποτα. Μέχρι να βρω κάποιον που να μου κάνει vcore mod θα παραμείνω στα 1.825v Να 'στε καλά παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.