Jump to content

Πώς σας φαίνεται η λάμπα?

manolis1442169134

Recommended Posts

Πώς σας φαίνεται η λάμπα?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804202

Αυτή μπορώ να την βάλω στον πάτο του κουτιού?

Όπου θές μπορείς να την βάλεις. Πάνω, κάτω, στα πλάγια του κουτιού. Στον πάτο δεν ξέρω εαν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Καλύτερα πάνω ή στα πλάγια.

Μια χαρά είναι την έβαλα στο όρθιο και την άλλη κάτω απο το πληκτρολόγιο και είναι τζάμι

Για εξηγησέ μου αυτό με το πληκτρολόγιο.

Ορίστε ήταν 2 λάμπες και μιάς και το κουτί ήταν εντάξει μια την μία του έβαλα την άλλη κάτω απο το πληκτρολόγιο αλλά στην μέση περίπου γιατί αλλιώς αντανακλάει στην οθόνη

post-3528-1442174336,1437_thumb.gif

post-3528-1442174336,3256_thumb.gif

Εγω την ειχα βαλει κατω απο την οθονη, εχω tft. Ξερεις στο κενο μεταξυ οθονης και βασης. Μιλαμε για τρομερο εφε, σαν να ειχε η οθονη νεον. Δοκιμασε το ειναι, ειναι πρωτη δουλεια

Εγω την ειχα βαλει κατω απο την οθονη, εχω tft. Ξερεις στο κενο μεταξυ οθονης και βασης. Μιλαμε για τρομερο εφε, σαν να ειχε η οθονη νεον. Δοκιμασε το ειναι, ειναι πρωτη δουλεια

Δέν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί έχω crt στον παλιό αλλά εκεί που είναι τώρα πάλι φωτίζεται η βάση της οθόνης και κάπως δείχνει ειδικά όταν είμαι οριζοντιομένος και είμαι στην ίδια ευθεία με το πληκτρολόγιο

Δεν έχω άλλα φράγκα για τον παλιό τα Χριστούγεννα έφωσα ουκ ολίγα για το vaio ο παλιός τώρα είναι κατεβαστήρι και πρωτε'ί'νη.Αλλά άμα αλλάξει κανένας δικός μου οθόνη και την πουλ'αει θα την πάρω έτσι για να γλυτώσω χώρο.

Aυτό έχει ένα μετασχηματιστή ή μάλλον γέφυρα δεν έχω καταλάβει τί ειναι και δίνει και στις 2 λάμπες.Τα καλωδιάκια είναι καμιά 10αριά πόντους άρα φτάνουν για κοντινές αποστάσεις

ναι το ξερω εχω και γω αλλα πως φτανεις απο το πληκτρολογιο στο τροφοτικο?

Ειχα παρει μια λαμπα. Το κουτι ειναι διπλα απο την οθονη πανω στο γραφειο. Το βαζω κατω απο την οθονη και το καλωδιο απευθειας απο διπλα στο κουτι. Πισω το κουτι εχει ενα ανοιγμα, μια τρυπα σε ενα σημειο και το περασα απο εκει μεσα. Τωρα αν ειναι μακρια η αποσταση οθονης-κουτιου κανεις μια προεκταση.

Μονο uv λαμπες μην παιρνετε γιατι καταστρεφουν τα ματια και ειναι καρκινογονες. Οχι θεωριες, αληθειες. Για αυτο την εβγαλα τη λαμπα και θα παω να παρω μια αλλη κανονικη για την οθονη. Ολο το pc (οθονες κτλ) ειναι ασπρο-ασημι εκτος απο ποντικι που ειναι μαυρο. Μια πρασινη λαμπα δεν θα ηταν ωραια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.