Jump to content

ati x1600pro ή 6600gt?

bond

Recommended Posts

Αλλο 128 bit και αλλο 256. Προτεινω να παρεις την 6600GT. Η Χ1600 PRO δεν βγαινει σε 256bit.

h x1600pro εχει 12 pipes η 8?Αν εχει 8 τοτε χαλαρα 6600gt.Αν εχει 12...

Εδω λεει 12. Αλλα με μνημη DDR2 εναντι της 6600GT που εχει DDR3.

Η X1600Xt με ddr2 δεν με εντυπωσίασε καθόλου μάλλον την 6600gt μου θύμισε πιο πολύ .... Οπότε η Χ1600pro που θα ειναι ακόμη πιο αργή ........

Η Χ1600ΧΤ ddr3 αν λέει κάπως αλλα οσο θυμάμε εχει κοντα στα 170e οποτε βαζεις αλλα 20-30 και πάς σε 6800gs με 256bit ddr3 clockable και τελειώνει η υπόθεση ...

Απο κατι συγκριτικα που ειδα,η 6600gt ειναι αρκετα καλυτερη της χ1600προ...

• 4 months later...

έχω έρθει και εγώ κοντά σε x1600προ και 6600gt. 128bit ring bus και οι 2 αλλα η 6600gt με ddr3 ενώ η x1600προ με ddr2. θα δω καμμια διαφορα ως προς την μνημη? (έχω ακόμα πλατφόρμα agp και θέλω να μείνω κανένα χρόνο τουλάχιστον ακόμα με αυτό.)

παιχνίδια δεν πεζω, και αν παίξω θα παω ως ανάλυσεις 1280x1024.

επίσης ελεγα να παω σε ATI γιατί άκουσα πως έχουν καλύτερη ποιότητα απεικόνισης. αληθεύει κάτι τέτοιο η να παω σε 6600gt που είναι πιο δυνατή από ότι φαίνεται?

να πω ότι overclocking λογικά θα κάνω έστω και ελαφρό.

ευχαριστω

Αν πράγματι δεν παίζεις παιχνίδια, πάρε την Ati που έχει και το Avivo. Αλλά αν δεν παίζεις παιχνίδια, γιατί να αλλάξεις την 5700 που έχεις;

Θα σου πρότεινα για κάτι δυνατότερο, αλλά βλέπω ότι έχεις AGP μητρική, οπότε να επενδύσεις σε καινούρια AGP ακριβή κάρτα - αν βρεις κιόλας - δεν θα στο πρότεινα.

Αν πράγματι δεν παίζεις παιχνίδια, πάρε την Ati που έχει και το Avivo. Αλλά αν δεν παίζεις παιχνίδια, γιατί να αλλάξεις την 5700 που έχεις;

Θα σου πρότεινα για κάτι δυνατότερο, αλλά βλέπω ότι έχεις AGP μητρική, οπότε να επενδύσεις σε καινούρια AGP ακριβή κάρτα - αν βρεις κιόλας - δεν θα στο πρότεινα.

η 5700le δεν υπάρχει πια και είμαι με μια 440MX η οποια είναι αρκετά κουραστική σε κάποια σημεία.

ως 100€ θέλω να δώσω, οποτε δεν έψαχνα ούτως η άλλος δυνατή κάρτα άρα και "ακριβή".

τελικά εσύ bond τι πήρες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.