chosen21 Σεπτέμβριος 19, 2006 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Μια γεύση από 1920x1080 από το pc της υπογραφής μου Toca Race Driver 3 GTR 2 Call of Duty 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 1080i, ή 1080p?αν είναι interlays, πιστεύω ότι η 720p είναι καλύτερη.. σηκώνει και πιο άνετα AA & AF και δείχνει καλύτεραΆσε που και η κίνηση σε progressive είναι καλύτερη (έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον)Το ιδανικό βέβαια θα είναι 1080p αλλά πρέπει να έχεις "θηρίο" VGA και είναι και πολύ ακριβές οι οθόνες (και μεγάλες >32", άρα πρέπει να έχεις και μεγάλο χώρο) Νομίζω ότι η 720p με φίλτρα, είναι μια χαρά για games και για ταινίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 19, 2006 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Βασιλαρε σε word κτλ εισαι οκ με τα γραμματα κτλ?Υπαρχει τέλεια απεικονιση fonts?Γραφεις ανετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 μπααααα... κοίτα, στη φυσική ανάλυση 1366*768 βλέπεις "κανονικά" σαν σε monitor (με αναλογική σύνδεση πάντα), αλλά τι να γράψεις και τι να δεις από 2.5 μέτρα περίπου απόσταση που κάθομαι εγώ? δεν το προτείνω!μιλάμε για "σαλονάτη" κατάσταση με άραγμα στον καναπέ για ταινίες και για games...καλό είναι να υπάρχει ένα β' pc για τα "υπόλοιπα" ή τα συνδυάζεις όλα με μία καλή οθόνη wide για pc, αλλά και πάλι για το γραφείο, όχι για "σαλόνι" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chosen21 Σεπτέμβριος 19, 2006 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 1080i με φίλτρα (DVI σε HDMI).Μακάρι να έδινε 1080P, με κόστος λίγο παραπάνω από τα 1000€, στη περίπτωση μου. Θα ήταν όνειρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 20, 2006 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 μπααααα... κοίτα, στη φυσική ανάλυση 1366*768 βλέπεις "κανονικά" σαν σε monitor (με αναλογική σύνδεση πάντα), αλλά τι να γράψεις και τι να δεις από 2.5 μέτρα περίπου απόσταση που κάθομαι εγώ? δεν το προτείνω!μιλάμε για "σαλονάτη" κατάσταση με άραγμα στον καναπέ για ταινίες και για games...καλό είναι να υπάρχει ένα β' pc για τα "υπόλοιπα" ή τα συνδυάζεις όλα με μία καλή οθόνη wide για pc, αλλά και πάλι για το γραφείο, όχι για "σαλόνι" ...Aυτο θελω να μαθω.Οτι δηλαδη δεν μπορει να αντικαταστησει σε ολα ενα "κανονικο" μονιτορ.Δεν αναφερομαι στο μεγεθος της οθονης προφανως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.