Jump to content

οι Samsung ddr400 του e-shop

Vadergr

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Vader, κυκλοφορούν κάτι φθηνές (διάφορες μάρκες) με ΜΤ chips.... τα οποία πήγαν τουλάχιστον 250 3-3-3-7 (2Τ) με 2,80v στη Giga

τώρα προσπαθώ και με 3.05v, αλλά δεν φαίνεται να ακούνε και ιδιαίτερα - κάπου στα 265 τερματίζουν

βέβαια παίζει πολύ και η συμβατότητα συγκεκριμένων μνημών με συγκεκριμένα motherboards... οπότε το ρίσκο υπάρχει ούτως ή άλλως....

αυτές με τα Samsung TCCD πάνε πολύ καλά ακόμα και με 2.80v... αλλά ακριβές....

Η παραγγελια εγινε.

2χ512 samsung και ελπιζω να μου φερουν tccc η tccd .Βγαζει αλλα τσιπακια η samsung που να τα βαζεις στις απλες μνημες της?

Ελπιζω να μου βγουν καλες, αλλιως θα παιξω με διαιρετη...

λογικά τα TCCC θα έχουν, και θα ανέβουν καλά με 3-3-3 -250 είναι εφικτό πιστεύω-(δεν ξέρω για 1Τ, αλλά 2Τ σίγουρα)

εννοείται βέβαια ότι αν έχουν TCCD, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΑΜΜΕΣΑ! :)

edit: όντως, γιατί αλλάζεις τις OCZ?

Αρχική απάντηση από kbilly13

λογικά τα TCCC θα έχουν, και θα ανέβουν καλά με 3-3-3 -250 είναι εφικτό πιστεύω-(δεν ξέρω για 1Τ, αλλά 2Τ σίγουρα)

εννοείται βέβαια ότι αν έχουν TCCD, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΑΜΜΕΣΑ! :)

edit: όντως, γιατί αλλάζεις τις OCZ?

Πουλαω το συστημα μου σε ενα φιλαρακι και επειδη δεν ειναι τοσο ευκολο να βρει 2χ512 που να παιζουν στην shuttle (φοβερη μητρικη αλλα επιλεκτικη στις μνημες) του δινω τις δικες μου.

Τσεκαρε το θρεντ του eSDee για τα UTT και θα σου λυθει η απορρια!

Πρεπει να ειναι UTT, δεν ειχαν δυο βαθουλωματα δεξια και αριστερα του κωδικου? (κλασικα winbond)

παντως του e-shop παντα tccc ηταν, τωρα αν σταματησε η παραγωγη τους και εριξαν tccd δεν ξερω! Απο την αλλη ομως ειναι και πανακριβες αν τις σιγκρινεις με τις twinmos!

Αρχική απάντηση από SLN

Το "4" στο τελος ειναι αν δεν κανω λαθος το χαρακτηριστικο για winbond chips. Οι μνημες απο αλλες παρτιδες εχουν "D" κλπ. Ισως ο esdee που το εχει ψαξει λιγο περισσοτερο να με διορθωσει, αλλα (περα απο κατασκευαστικες "υπογραφες" οπως βαθουλωματα και εσοχες δεξια αριστερα) το "4" μετα την ημερομηνια δηλωνει winbond. Ικανη και αναγκαια συνθηκη που λενε...

Δεν ξερω αν ισχυει σιγουρα αυτο... καλο ειναι να κοιτας τα 4 τελευταια ψηφια του P/N στο λευκο στικερ να γραφουν ΑΑ-4Τ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.