Jump to content

οι Samsung ddr400 του e-shop

Vadergr

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Να προσεξεις να ειναι double band οι TCCC και οχι single.Στο λεω γιατι εχω δοκιμασει διαφορες TCCC και αλλες πανε πολυ καλα και αλλες μετρια...

Ναι συνηθως πανε πανω απο 240 ακομα και με 2.7Β. Αρκει να ειναι διπλης οψης γιατι οι μονης, μου πηγαιναν καπου225-230 . Τα καλα ΤCCC που ειχα δοκιμασει μου πηγαιναν στα 245-250 με 2.5-4-4

Φορανε Tccc,σε dual channel πανω σε μια lanparty nf2ultrab δουλεψαν 250 fsb μετα γινοταν ανασταση αν και bootaran και με 255,mem error test free ηταν στα 240 και με timings παντα 3-4-4-8.Με cas 2,5 οι δικες μου δεν πηγαιναν με τιποτα πανω απο 215 αν θυμαμαι καλα.

Τα tccc του Mischeif με την a8v έφτασαν 260 με 2Τ. Δεν είναι άσχημα για φθήνες μνήμες.

οι kingston του e-shop άλλαξαν παρτίδα και απο Kingston remarked chips

φοράνε "ELPIDA" η "Infineon"

το ELPIDA (γαματα)ασχολίαστο....

το infineon πήγε μέχρι 233 με (3500+ 939) και μέχρι 220 σε 754 νφ3 και τα 2

Ρε νταρκ μιας και φαίνεται να έχεις πληροφορίες εκ των έσω μήπως ξέρεις τι φοράνε οι samsung και οι twinmos του e-shop?

Για πες ρε Saga μπας και η καινουρια twinmos που θα εχει το νεο PC της ξαδερφης μου βγει UTT και την κανω τραμπα με την Kingston μου.

η πληροφορία πληρώθηκε και μάλιστα πολυ ακριβά.....

στήσαμε 2 μηχανάκια με 4χ512ΜΒ και ήρθαν τα σκατα που σας περιγράφω....

ενημέρωσα απλά οτι η φουρνια kingston που πήγαινε 245 3-3-3 έληξε....

Αρχική απάντηση από DarkSaga

η πληροφορία πληρώθηκε και μάλιστα πολυ ακριβά.....

στήσαμε 2 μηχανάκια με 4χ512ΜΒ και ήρθαν τα σκατα που σας περιγράφω....

Για samsung λες η για twinmos?

vader εχω μια tccc 512mb απο το eshop με αποδειξη εγγυηση κτλ και heatspeader πανω χαλκινο που την δινω στα 65 ευρω.Αν σ ενδιαφερει πες μου.

Στο p4c800 Del παει στα 250Mhz 1-1 .

Να ειχες και ενα δευτερο!

Να ρωτησω και κατι αλλο.Εκτος απο τα tccc/tcccd υπαρχει περιπτωση να φορανε αλλα τσιπακια οι samsung?

Τελος,οι twinmos ποσο ψηλα πανε?Και τι τσιπακια φορανε εκτος απο τα UTT?

Sorry για το πρηξιμο αλλα αυριο πρεπει να εχω βγαλει ακρη οποτε... :giveup:

Oι Twinmos πάντως που έχω εγώ (2x512) μέχρι 220 πάνε με default timings και ρεύμα. Όχι και πολλά πράγματα δηλαδή.

Καταρχάς δεν ξέρω πως να δω τι τσιπάκια έχουνε μια και τα τσιπάκια γράφουν ένα σωρό πράγματα επάνω. Ρεύμα δεν δοκίμασα να δώσω παραπάνω αλλά έχω παρατηρήσει ότι άμα βγάλω το 1 dimmaki τότε το άλλο πηγαίνει μέχρι 225 με 2,5-3-3-7.

Έχουν δυο στρογγυλες λακουβες εκει που γραφουν τους κωδικους ή/και απο δυο ασημενιες ακρες σε καθε μερια;

Κάπου προς το τελος πρεπει να γραφουν και ενα τετραψηφιο νουμερο, για πες το

Λοιπόν τα τσιπάκια της μνήμης γράφουν τα εξής:

ΤwinMos

0437D

TMD7608F8350D

Για πες τώρα τι τσιπάκια φοράνε να ξέρω και εγώ..?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.