Jump to content

Intel 930

gskrekos

Recommended Posts

Παιδια ρωτησα και απο οτι μου ειπαν οτι στον 830 ο ενας πυρηνας τρεχει στα 2.0

και ο αλλος στα 1.6 ενω στον 930 και οι δυο στα 2.0 Ghz, αλλο οτι ο 930 δεν εχει προβλημα θερμοκρασιας και φυσικα εχει διπλασια cache

Παιδια ρωτησα και απο οτι μου ειπαν οτι στον 830 ο ενας πυρηνας τρεχει στα 2.0

και ο αλλος στα 1.6 ενω στον 930 και οι δυο στα 2.0 Ghz, αλλο οτι ο 930 δεν εχει προβλημα θερμοκρασιας και φυσικα εχει διπλασια cache

Λοιπον και στον 830 και στον 930 οι πυρηνες τρεχουν στα 3GHz εξαλλου δεν γινεται σε dual core επεξεργαστη να τρεχουν σε διαφορετικες συχνοτητες.Ακομα και τα δυο εχουν την ιδια cache απλα ο 930 οντως δεν ειναι τοσο καυτος οσο ο 830 κατα τα αλλα τα ιδια ειναι....

Αυτο μου το ειπε παιδι που δουλευει στο πλαισιο, και μιλαω για ταχυτητα πυρηνα

Πως γινεται να ειναι σχεδον ολοι ασχετοι οσοι δουλευουν στα καταστηματα πληροφορικης δεν το καταλαβαινω......... :077: :003:

Εαν δεν το βαλεις σε 975Χ chipset τι τον πηρες?Αλλα και συ Ιντελ σε παιδακι μου?....Ελα πλακα σου κανω μια χαρα ειναι η cpu απλα η δικη μου επιλογη θα ηταν ο πιο μικρος ο D920 γιατι πιστευω πανε τα ιδια πανω κατω σε clocks(εαν ασχολεισαι).Ακομα καλυτερα ομως θα πηγαινα σε AMD με κλασσικα DFI και εναν opteron 165 η Χ2 3800 γιατι ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα αυτην την στιγμη με AMD.

Ο 930 ειναι καλυτερος απο τον 830.Δεν τιθεται θεμα.Κανε του και λιγο o/c στα 3400-3500 και θα εισαι βασιλιας!

Ο 930 ειναι απο τις καλες cpu που κυκλοφορουν σεσχεση τιμης/αποδοσης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.