Jump to content

Mod στο CM STACKER 830 S

xrist

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αφου τελειωσα το μονταρισμα στο CM STACKER 830 S που κερδιασα απο τον διαγωνισμο του site παρουσιαζω τις αλλαγες και την τελικη μορφη που εχει το κουτι μετα την τοποθετηση υδροψυξης.

Προσπαθεια μου ηταν:

-Να τοποθετησω το ψυγειο μπροστα.

-Να βαλω χωρισμα μεταξυ ψυγειου και κυριως κουτιου ωστε ο αερας μετα το ψυγειο να φευγει απο τα πλαϊνα.

-Να βολεψω τους δισκους στην οροφη του κουτιου.

-Να βρω τροπο να ψυχονται οι δισκοι

-Και τελος να εξαφανισω τα καλωδια.

14xn.jpg

28cl1.jpg

33cg.jpg

48kd.jpg

59oz.jpg

77nv.jpg

65wc1.jpg

87xu.jpg

91mi.jpg

108tt.jpg

111co.jpg

124pp1.jpg

131gs.jpg

141uh.jpg

152ij1.jpg

169nl.jpg

172ik.jpg

187si.jpg

195sj.jpg

202kc.jpg

214sk.jpg

223it.jpg

237bf.jpg

244cf.jpg

255oa.jpg

269aa.jpg

279lz.jpg

287je.jpg

φοβερο αμα δεν βλεπω καλωδια γουσταρω καργα! κ γω προσπαθω να τα κρυψω αλλα τπτ! μου αρεσει η πατεντα με τους σκληρους! ευγε πολυ καλο!

Άψογος....Μήπως να το κάνεις επάγγελμα????

Λες?..... Θα ηταν μια καλη ασχολια για τα απογευματα...

ευτυχώς το πήρε κάποιος που ήξερε τι να το κάνει...εύγε!!! ούτε στα όνειρα μου τόσο ωραίο!

Xαχαχαχα εγω εχω την υδροψυξη ιδια κι απαραλλαχτη απο τον Ιουνιο και βαριεμαι ακομα και το νερο να αλλαξω, κι ο Χρησταρας αφου κανει αγνωριστο το chieftec ξαναστηνει ολη την ιστορια για το 830 και του μενει και ορεξη για μοντες!!

Χαρας το κουραγιο σου αδερφε...

πολυ καλη η μοντα για τουυ σκληρους indeed!!

Πολυ καλη δουλεια δεν λεω, απλα μια απορια εχω μονο

Αν χαλασει κατι πωωωως θα παρεις την αποφαση να το βγαλεις?

χεχε

Keep up the good work!!

Ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια.

Σολων(SLN) Η υδροψυξη ειναι αλλη απο αυτη του chieftec.Εκεινη πηγε οπως ηταν με το κουτι.

mogolfiero το μονο δυσκολο να ξαναμονταριστει ειναι το τροφοδοτικο. Μητρικη-δισκοι βγαινουν πολυ ευκολα.

Eκανα και μια προσθηκη ενος FAN που δεν ειχα σκοπο να βαλω αλλα ειδα βελτιωση στη θερμοκρασια του κουτιου.

Επισης αλλαξα την ροη του αερα στην υδροψυξη με αποτελεσμα και των δυο αλλαγων:θερμοκρασια κουτιου 28-29C με θερμοκρασια δωματιου 26-27C.

304yk.jpg

295vz.jpg

310dx.jpg

στο πλαι αφησες εναν ανεμηστηρα? οι υπολοιποι βγαινουν οι εκοψες το πλαστικο που τους κραταει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.