Jump to content

Best way to check temps?

kickeras

Recommended Posts

Που μπορούμε να βρούμε θερμόμετρα με σένσορες που μπορούν να μπουν πάνω στον επεξεργαστή?

Μάλιστα....Τι απόκλιση έχουν συνήθως οι sensors? Και κάποιο αξιόλογο panelaki υπάρχει? Έχω κοιτάξει αλλά κάποιο ομορφούλη να δείχνει κάμποσα temps - voltages (if possible) - fan speeds στην αρχική οθόνη?

Μάλιστα....Τι απόκλιση έχουν συνήθως οι sensors? Και κάποιο αξιόλογο panelaki υπάρχει? Έχω κοιτάξει αλλά κάποιο ομορφούλη να δείχνει κάμποσα temps - voltages (if possible) - fan speeds στην αρχική οθόνη?

Αποκλιση σε σχεση με τι ?

Εδώ και κανά δίμηνο έχω αυτό:

http://www.thermaltake.com/product/Accessory/DriveBay/a2259/a2259.asp

Είναι πολύ καλό κατα τη γνώμη μου μιας και μπορείς να ελέγχεις τέσσερις ανεμιστήρες, να βλέπεις θερμοκρασίες απο τέσσερα διαφορετικά σημεία και να διαβάζεις τους ποιο διαδεδομένους τύπους καρτών.

Νομίζω ότι δύσκολα θα συμβαδίζουν οι ενδείξεις στο bios και στα προγράμματα.

Για παράδειγμα δοκιμάζω speedfan, everest και core center της MSI. Όλα μου δείχνουν σύστημα 30 και CPU 40.

Την ίδια στιγμή το bios μου δείχνει σύστημα 30 και CPU 48.

Οκτώ βαθμούς διαφορά για το CPU.

Πως εξηγείται αυτό;

Νομίζω ότι δύσκολα θα συμβαδίζουν οι ενδείξεις στο bios και στα προγράμματα.

Για παράδειγμα δοκιμάζω speedfan, everest και core center της MSI. Όλα μου δείχνουν σύστημα 30 και CPU 40.

Την ίδια στιγμή το bios μου δείχνει σύστημα 30 και CPU 48.

Οκτώ βαθμούς διαφορά για το CPU.

Πως εξηγείται αυτό;

Στο bios δεν εισαι σε κατασταση idle , ουτε full load . Eιναι κατι το ενδιαμεσο .

Στο bios δεν εισαι σε κατασταση idle , ουτε full load . Eιναι κατι το ενδιαμεσο .

Σωστό αυτό Stelaras, μοιάζει λογική εξήγηση.

Εδώ και κανά δίμηνο έχω αυτό:

http://www.thermaltake.com/product/Accessory/DriveBay/a2259/a2259.asp

Είναι πολύ καλό κατα τη γνώμη μου μιας και μπορείς να ελέγχεις τέσσερις ανεμιστήρες, να βλέπεις θερμοκρασίες απο τέσσερα διαφορετικά σημεία και να διαβάζεις τους ποιο διαδεδομένους τύπους καρτών.

Έχει επιλογή να τα βλέπεις όλα μαζί? Το είχα κοιτάξει και αυτό νομίζω....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.