Sakis Φεβρουάριος 2, 2005 #361 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 @samael με ποιο bios εισαι;Παντως εχω διαβασει κατα καιρους για το προβλημα με το χ9 αλλα δεν μου ετυχε προσωπικα κατι τετοιο,Αντιθετα τα παει καλα βλεπω με αυτο το multi.Το τελευταιο bios δεν μου αρεσε ιδιαιτερα ειναι beta βεβαια, αλλα παντως πολυ ασταθες σε εμενα τουλαχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 2, 2005 #362 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Δεν ξέρω, είδα στην λίστα ότι ο zyx θα πάρει 2 dfi, οπότε ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την αξιοπιστία τους. Παίρνει 2 για να είναι σίγουρος ότι η μία τουλάχιστον θα δουλεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 2, 2005 #363 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:20] Δεν ξέρω, είδα στην λίστα ότι ο zyx θα πάρει 2 dfi, οπότε ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την αξιοπιστία τους. Παίρνει 2 για να είναι σίγουρος ότι η μία τουλάχιστον θα δουλεύει :worship: :tongue: αν και ειμαι dfi maniac :tongue: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 2, 2005 #364 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Sakis Δοκιμασα τα παντα(ναι...λουστηκα κ με ultrex ) αλλα δε γινετε τπτ! ΛΟΟΟΟΟΛ @ Root!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 2, 2005 #365 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Δεν ξέρω, είδα στην λίστα ότι ο zyx θα πάρει 2 dfi, οπότε ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την αξιοπιστία τους. Παίρνει 2 για να είναι σίγουρος ότι η μία τουλάχιστον θα δουλεύει :rofl: ειπαμε παω για sli(σλαι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 2, 2005 #366 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 03:47] ...... επίσης λίγο OT αλλά βγήκε καινούργιο BIOS για DFI 754 με memory interleaving επιλογή (αυτό δεν είμαι σίγουρος αν έχει γραφτεί) Αξίζει να το δοκιμάσετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 3, 2005 #367 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 D F I ΛΕΜΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2005 #368 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 > DFI (sorry) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 3, 2005 #369 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Βρε να πάρω μία DFI λέμε...?....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 3, 2005 #370 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 15:18] Βρε να πάρω μία DFI λέμε...?....... Να το πάρεις το κορίτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 3, 2005 #371 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Βρε να πάρω μία DFI λέμε...?....... προδοτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 3, 2005 #372 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 παρε μια για να δεις ποσο γρηγορα θα επιστρεψεις στην μαμα Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 3, 2005 #373 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 δύο επιλογές υπάρχουν, ή να πάρεις DFI και να μείνεις για πάντα στη φωτεινή πλευρά ή να πάρεις το Abit AN8 και να γυρίσεις μέσα σε μία ώρα το πολύ στο σκότος. Διαλέγεις και παίρνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 3, 2005 #374 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 εεεεεεετοιιιιμος ειναι και αυτος !!! παω στοιχημα οτι μας 'πειραζει' και εχει ιδη παρει τις αποφασεις του!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 3, 2005 #375 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 16:03] δύο επιλογές υπάρχουν, ή να πάρεις DFI και να μείνεις για πάντα στη φωτεινή πλευρά ή να πάρεις το Abit AN8 και να γυρίσεις μέσα σε μία ώρα το πολύ στο σκότος. Διαλέγεις και παίρνεις δυο επιλογες υπαρχουν: ή να παρει dfi ή να παρει dfi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 3, 2005 #376 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Σχορατε με κιολας,αλλα μηπως το παρακανετε λιιιιιγο με τις Dfi?Ακομα δε τον ειδαμε Γιαννη το βαφτισαμε...(γεια σου πατριδααα! ) Θα μπει κ κανενας νεος εδω κ θα νομιζει οτι δουλευετε στο εργοστασιο της στο τελος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 3, 2005 #377 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 ωραια, να αλλαξουμε μαρκα τοτε. να λεμε alfa romeo. παλι το ιδιο θα εννοουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2005 #378 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 ωραια, να αλλαξουμε μαρκα τοτε. να λεμε alfa romeo. παλι το ιδιο θα εννοουμε Δεν κρατιέμαι, θα την πω την κακία μου :devil: 2 γενιές dfi πέρασαν από τα χέρια σου και δεν τις μπούταρες καν πως και έχεις τόση πίστη στην 3η ? Σας έχει θολώσει το μυαλό ο endu μου φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 3, 2005 #379 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 19:12] Δεν κρατιέμαι, θα την πω την κακία μου :devil: 2 γενιές dfi πέρασαν από τα χέρια σου και δεν τις μπούταρες καν πως και έχεις τόση πίστη στην 3η ? Σας έχει θολώσει το μυαλό ο endu μου φαίνεται ειναι απλα θεμα εγωισμου. καποια στιγμη, πρεπει να παιξω κι εγω με μια τετοια. η πρωτη, ετρεχε πολυ γρηρορα κι εβγαζε κοκκινους καπνους. η δευτερη, ηταν απο τις ελλατωματικες, δεν αντεχε να δινει 5 βολτ στις μνημες. η τριτη εκανε την κοκονα, εγραφε και ομορφα στο φως, αλλα δε βρηκε τσιπ ανταξιο της και ηταν κριμα να μη τη δωσω. ελπιζω αυτη να μη μας κανει κολπα. το pda ερχεται απο βδομαδα, αν δεν κατσει κι αυτη, θα φυγει οπως ηρθε μαζι με ολο το πισι και θα μεινω με το pda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 3, 2005 Author #380 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 ερχονται τα πρωτα αποτελεσμτα με το μουφικο το ασους μου :P .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.