unseen Φεβρουάριος 1, 2005 #321 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 αυτη σου αρεσει ? >> http://www.hardwarexl.com/index.php?option=com_content&task=view&id=256&Itemid=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 1, 2005 #322 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 14:41] αυτη σου αρεσει ? >> http://www.hardwarexl.com/index.php?option=com_content&task=view&id=256&Itemid=2 Χμμμ................NOT bad........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 1, 2005 #323 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Εγώ πάλι έχω να πω ότι ΑΝ υπάρξει ΕΣΤΩ ΜΙΑ μητρική για AMD που να είναι σταθερή και ΧΩΡΙΣ διάφορα "κουλά" , τότε ΙΣΩΣ να δοκιμάσω κι εγώ AMD πλατφόρμα........ hipro5 στο υποσχομαι να περασω με το DFI μολις μου ερθει και το στησω! ( ελατε παιδια ...ψηστε τον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 1, 2005 #324 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 να τον ψησουμε; καμμενος γεννηθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 1, 2005 #325 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 15:28] να τον ψησουμε; καμμενος γεννηθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Φεβρουάριος 1, 2005 #326 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 τι να ψήσουμε! ψημένος είναι κιόλας... την κοίταζε καλά καλά τη Gigabyte όταν έκανε το mod! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 1, 2005 #327 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από unseen αυτη σου αρεσει ? >> http://www.hardwarexl.com/index.php?option=com_content&task=view&id=256&Itemid=2 :OT: σορυ για το οφ τοπικ αλλα μηπως ξερετε που μπορω να βρω ενα τετιο κουλερακι για μνημες εχω παρει τις ακασα ενα για σκλιρους αλλα δεν βρισκο τροπο να το στερεοσω :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 1, 2005 #328 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Εγώ πάλι έχω να πω ότι ΑΝ υπάρξει ΕΣΤΩ ΜΙΑ μητρική για AMD που να είναι σταθερή και ΧΩΡΙΣ διάφορα "κουλά" , τότε ΙΣΩΣ να δοκιμάσω κι εγώ AMD πλατφόρμα........ αν δεν ήσουν ο Hipro θα έλεγα ότι δεν έχεις κάνει ποτέ oc στην ζωή σου (η άποψη σου περί amd πλατφόρμας, προσεγγίζουν επικίνδυνα την φιλοσοφία απόψεων του overvolt για τα HS στα sticks, και ανησυχώ). Τα P4 πάνε λάδι στο oc αυτό να λέγεται. Αρχική απάντηση από hipro5 Χμμμ................NOT bad........... αν πας σε αυτή την μητρική σε βλέπω να γυρίζεις μέσα σε μία ώρα πίσω σε intel και να κάνεις άλλη μια 10ετιά να το ξανασκεφτείς να δοκιμάσεις, μερικές φορές φταίνε και οι επιλογές μας για το τι αντιμετωπίζουμε (όπως θες πάρτο). Εγώ πάντως αν είχα τα χρήματα να πάω σε intel δύσκολα θα ξαναγύριζα σε AMD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 1, 2005 #329 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 οτι και να λεει ο hipro5 εγω σημερα ειδα στο lab του, kit prommie για AMD 64/FX :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 1, 2005 #330 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από esdee οτι και να λεει ο hipro5 εγω σημερα ειδα στο lab του, kit prommie για AMD 64/FX :P :P Αυτο ηταν για μένα ... αλλά δεν εκατσε ακόμα η φάση... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 1, 2005 #331 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από enduracellΕγώ πάντως αν είχα τα χρήματα να πάω σε intel δύσκολα θα ξαναγύριζα σε AMD. :sick: :X: :fist: :flag: :computer: :nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 1, 2005 #332 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 μη ψαρώνεις ρε συ Θόδωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 1, 2005 #333 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell μη ψαρώνεις ρε συ Θόδωρα... ουφφφφ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 1, 2005 #334 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αύριο θα αρχίσει πάλι τα "Θόλωσα!", "Είμουν πιωμένος!" και "Είναι εκείνες οι μέρες του μήνα που αδιαθετώ και δεν ξέρω τι λέω!"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 1, 2005 #335 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Αύριο θα αρχίσει πάλι τα "Θόλωσα!", "Είμουν πιωμένος!" και "Είναι εκείνες οι μέρες του μήνα που αδιαθετώ και δεν ξέρω τι λέω!"... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 1, 2005 #336 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 εντάξει τις θολούρες μου μπορεί να τις έχω αλλά όλα τα άλλα είναι ψέματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 1, 2005 #337 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 I am in love! Abit-AN8 Κυκλοφορησε επισημα σημερα ειναι απιστευτη!!Μεχρι fan για τις RAM δινουν!! Το μονο που παρακαλαω ειναι ενα bios τις προκοπης! http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=262 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 2, 2005 #338 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 01:18] I am in love! Abit-AN8 Κυκλοφορησε επισημα σημερα ειναι απιστευτη!!Μεχρι fan για τις RAM δινουν!! Το μονο που παρακαλαω ειναι ενα bios τις προκοπης! http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=262 Εσυ ειπαμε δικαιολογεισαι να μην ξαναπαρεις DFI... Οι αλλοι τι δικαιολογια εχουν??? Ρε ειπαμε, αμα δεν γραφει ΑΒΙΤ WN-2S+ μην το κοιτατε!! ΔΕΝ ΛΕΕΙ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 2, 2005 #339 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Αυτο ηταν για μένα ... αλλά δεν εκατσε ακόμα η φάση... :p ετσι ξεκινανε ολοι οι intelαδες, το κιτ του prommie ειναι για ενα φιλο αυτο το DFI NF4 SLI-DR μου το χαρισανε εεε να μην παρω και εναν FX-55, τζαμπα τα εχω τα αλλα δυο κομματια να καθονται! αφηστε τον hipro5 με τα intel γιατι αν παρει κανεναν FX θα ειμαιστε 4second πισω και οχι 1-2... θεε μου, κανε το DFI να ειναι σταθερο σαν βραχος!!! ξερει ο hipro5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Φεβρουάριος 2, 2005 #340 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 για το BIOS της Abit δεν υπάρχει πρόβλημα...ας ειναι καλά ο TicTac και η DFI... όπου να ναι θα αρχίζουν να παίζουν τα πρώτα modded με ROMSIP απο DFI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.