Nos-Dio Ιανουάριος 30, 2005 Author #281 Ιανουάριος 30, 2005 3 χρονια δινει απο το πλαισιο η Ασους...βασικα η εγγυηση πλαισιο ισοδυναμει με 1 ωρα και αλλη πισω(αν την εχουν την ιδια) Μου την λετε που μου την λετε...τουλαχιστον να υπαρχει λογος Γιωργο Ασους πηρες και εσυ???Καλα ρε σ δεν ειπαμε θα τα κοψεις τα AMD..?????
Vagouridis Ιανουάριος 30, 2005 #282 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από kallileo H ΑSUS δινει ενα....... Γιατι ζητας απο την DFI 5????? Η asus δινει 3 .
ea6gka Ιανουάριος 30, 2005 #283 Ιανουάριος 30, 2005 Γιωργο Ασους πηρες και εσυ???Καλα ρε σ δεν ειπαμε θα τα κοψεις τα AMD..????? δεν μπορεσα να πουλησω τον επεξεργαστη , αλλα τελικα σε καλο μου βγηκε απο οτι φαινεται.:jump1:
kallileo Ιανουάριος 30, 2005 #284 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Η asus δινει 3 . Πηρα οταν πηρα την P4P800 περυσι απο κει μου ειπαν οτι εχει 1.Ισως τωρα να αλλαξε.
Trooper Ιανουάριος 30, 2005 #285 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio 3 χρονια δινει απο το πλαισιο η Ασους...βασικα η εγγυηση πλαισιο ισοδυναμει με 1 ωρα και αλλη πισω(αν την εχουν την ιδια) Μου την λετε που μου την λετε...τουλαχιστον να υπαρχει λογος Γιωργο Ασους πηρες και εσυ???Καλα ρε σ δεν ειπαμε θα τα κοψεις τα AMD..????? 3 χρονια δινει η Ασους αλλα το Πλαίσιο στην αλλάζει μονο στον πρώτο χρόνο. Αν έχει περάσει, τοτε πρεπει να τη στείλεις στην Ασους...
kallileo Ιανουάριος 30, 2005 #286 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper 3 χρονια δινει η Ασους αλλα το Πλαίσιο στην αλλάζει μονο στον πρώτο χρόνο. Αν έχει περάσει, τοτε πρεπει να τη στείλεις στην Ασους... Αρα πιο φτηνα βγαινει να αγορασεις αλλη ή κανω λαθος?????
alex_000 Ιανουάριος 30, 2005 #287 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 20:48] 3 χρονια δινει η Ασους αλλα το Πλαίσιο στην αλλάζει μονο στον πρώτο χρόνο. Αν έχει περάσει, τοτε πρεπει να τη στείλεις στην Ασους... Οπα αυτό δεν το ήξερα. Δηλαδή παρόλο που στην σελιδα του αναφέρει οτι δίνει 3 χρόνια εγγύηση αν πας μετα τον 1ο χρόνο θα σου πει "στειλτη στην ASUS?" Μηπως αυτό ισχυε όταν εδινε 1 χρόνο εγγυση το πλαισιο εξ αρχής?
Trooper Ιανουάριος 30, 2005 #288 Ιανουάριος 30, 2005 Την πάτησα πρόσφατα που πήγα ολος καμάρι να αλλάξω μια P4P800DLX και τους παω και την απόδειξη και μου λενε οτι εχει περάσει ο χρόνος και να παω στο www.asus.com....
kallileo Ιανουάριος 30, 2005 #289 Ιανουάριος 30, 2005 Νομιζω οταν παιρνεις ετοιμο συτημα εχει 3 χρονια αλλιωες 1.Μαλλον ειμαι σχεδον σιγουρος.
alex_000 Ιανουάριος 30, 2005 #290 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 22:02] Την πάτησα πρόσφατα που πήγα ολος καμάρι να αλλάξω μια P4P800DLX και τους παω και την απόδειξη και μου λενε οτι εχει περάσει ο χρόνος και να παω στο www.asus.com.... Ναι αλλά μήπως οταν την πήρες το πλαισιο εδινε 1 χρόνο εγγυηση παρ'ολο που η asus εδινε 3? (Μεχρι πριν λίγο καιρο το πλαισιο εδινε ενα χρόνο εγγυηση ανεξαρτητα απο τι εδινε η αντιπροσωπεια αυτο αλλαξε πριν κανα 2 μήνες γι'αυτο ρωταω-παλια εγραφε στο σιτε 1 χρονο εγγυηση σε ολα τα asus ενω τωρα γραφει 3-.)
Chosen Ιανουάριος 30, 2005 #291 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από ταραμας [28-01-2005 22:35] 1) δεν το ξέρω, για άλλες ρυθμίσεις ευχαρίστως να σου πώ2) μην είσαι τόσο σίγουρος, κράτα και καμμιά πισινή3) σχεδόν συμφωνώ4) όχι και τόσο 5) δεν νομίζω οτι βλέπεις καλά, αν μου πείς κάτι απο τα ρούχα που του λείπει θα το σκεφτώ. rofl@ταραμάς!!!"Εχμ.. οχιίσωςδεν τα χρειάζομαιδεν το γνωρίζωε υπερβάλλειςμπορεί και να'ναι έτσιμπα, θα σε γελάσω"Πως να αντικρούσεις μετά τέτοια απτά επιχειρήματα;!...
Trooper Ιανουάριος 30, 2005 #292 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 Ναι αλλά μήπως οταν την πήρες το πλαισιο εδινε 1 χρόνο εγγυηση παρ'ολο που η asus εδινε 3? (Μεχρι πριν λίγο καιρο το πλαισιο εδινε ενα χρόνο εγγυηση ανεξαρτητα απο τι εδινε η αντιπροσωπεια αυτο αλλαξε πριν κανα 2 μήνες γι'αυτο ρωταω-παλια εγραφε στο σιτε 1 χρονο εγγυηση σε ολα τα asus ενω τωρα γραφει 3-.) Μα δε μου αρνήθηκε οτι έχει εγγύηση. Απλα οχι απο το Πλαίσιο! Το ιδιο ειχα παθει και με ενα TEAC Cdrom το οποίο χάλασε στους 20 μήνες (είχε 2 χρόνια). Μου ειπε πάλι, οτι περασε ο πρώτος χρόνος οποτε πρεπει να το στείλω στην Ιντερσετ (μπλιάχ)
jax7480 Ιανουάριος 30, 2005 #293 Ιανουάριος 30, 2005 Βασικα μια εκτυπωση της επισημης εγγυησης της εταιριας και κολλημα του εκτυπωμενου χαρτιου στην ΜΟΥΡΗ του καθε παπαριδη που σου το ελεγε αυτο, νομιζω θα ελυνε το προβλημα. Γνωμη μου παντα.
alex_000 Ιανουάριος 30, 2005 #294 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Μα δε μου αρνήθηκε οτι έχει εγγύηση. Απλα οχι απο το Πλαίσιο! Το ιδιο ειχα παθει και με ενα TEAC Cdrom το οποίο χάλασε στους 20 μήνες (είχε 2 χρόνια). Μου ειπε πάλι, οτι περασε ο πρώτος χρόνος οποτε πρεπει να το στείλω στην Ιντερσετ (μπλιάχ) Mαλιστα thanks θα το εχω υπ' οψην μου να ειμαι προετοιμασμένος αν παω να αλλαξω κάτι μετα τον 1ο χρόνιο.Jax ό απλός υπάλληλος θα κάνει ότι του πουνε και θα μεινει ανένδωτος . Πρεπει ζητήσεις να μηλήσεις με ανώτερο στέλεχος και του τρίψεις το χαρτι στη μουρη όπως λές , τοτε εχεις ελπιδα να γίνει κάτι.
Nos-Dio Ιανουάριος 30, 2005 Author #295 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 Οπα αυτό δεν το ήξερα. Δηλαδή παρόλο που στην σελιδα του αναφέρει οτι δίνει 3 χρόνια εγγύηση αν πας μετα τον 1ο χρόνο θα σου πει "στειλτη στην ASUS?" Μηπως αυτό ισχυε όταν εδινε 1 χρόνο εγγυση το πλαισιο εξ αρχής? ρε σ...ελεος επειδη πιο πριν ειχαν ενα χρονο για αυτο και δεν αλλαχτηκαν τα προιοντα απο καποια παιδια...τα 3 χρονια ειναι απο το καλοκαιρι και μετα.Ποτε την πηρες Τροοπ?
alex_000 Ιανουάριος 30, 2005 #296 Ιανουάριος 30, 2005 Λολ προς τι το quote σε εμένα και εγώ το ίδιο με αυτό που λες νομιζα ότι ισχύει
Nos-Dio Ιανουάριος 30, 2005 Author #297 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από kallileo Νομιζω οταν παιρνεις ετοιμο συτημα εχει 3 χρονια αλλιωες 1. Μαλλον ειμαι σχεδον σιγουρος. πανε ρωτα και θα ΞΕ-σιγουρευτεις...οχι αν εχει 3 χρονια.Θα τους πεις...Ποσα χρονια εχει?: 3 θα σου πουν!θα τους πεις:Απο εσας,δηλαδη αν μου χαλασει σε κανα 2 χρονο την φερνω πισω και μου την αλλαζετε??:Βεβαιως θα σου πουν!
Nos-Dio Ιανουάριος 30, 2005 Author #298 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 Λολ προς τι το quote σε εμένα και εγώ το ίδιο με αυτό που λες νομιζα ότι ισχύει απλα το εκανα σε σενα για να το προσεξεις!
Vagouridis Ιανουάριος 30, 2005 #299 Ιανουάριος 30, 2005 Η ασους μια ζωη εδινε 3 χρονια εγγυηση .Το μονο μοντελο με ενα χρονο που εβγαλε ηταν η A7V8X-X και καμια αλλη.Το ιδιο και η teac που μια ζωη ειχε 2 χρονια εγγυηση εκτος απο το 48x cdrw της που ποτε δεν το αναγνωρισε επισημα .Το οτι καποιοι λενε οτι λενε , οπως ειπε και ο Ζαχος το χαρτι στην μουρη!!!
Nos-Dio Ιανουάριος 30, 2005 Author #300 Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Η ασους μια ζωη εδινε 3 χρονια εγγυηση .Το μονο μοντελο με ενα χρονο που εβγαλε ηταν η A7V8X-X και καμια αλλη.Το ιδιο και η teac που μια ζωη ειχε 2 χρονια εγγυηση εκτος απο το 48x cdrw της που ποτε δεν το αναγνωρισε επισημα .Το οτι καποιοι λενε οτι λενε , οπως ειπε και ο Ζαχος το χαρτι στην μουρη!!! ναι αυτο ισχυει τωρα πια αλλα οταν ειχαν τις ασους με ενα χρονο(τοτε το πλαισιο δεν ηταν και τοσο συμφερον για αγορες) αμα τους το ελεγες επειδη το γραφει και πανω στο κουτι σου ελεγαν.1 χρονο δινουμε εμεις.,3 απο την ασους!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.