Jump to content

Giga, Asus, DFI και τα λοιπά - Αξιοπιστία και overclocking

Nos-Dio

Recommended Posts

κοιτα ντρεπομαι που το λεω αλλα τους εχω εκμεταλευτει...απο την δικη μου πλευρα παντα γιατι αυτοι δεν χανουν ποτε...

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ταραμας

Καλά τώρα εμένα τουλάχιστον με έστειλες:D ποιός αφήνει ήσυχο ποιόν?

συγνωμη αλλα δεν πεταχτηκα στην ομαδικη παραγγελια τις gigabyte.

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

endu το γελας με το πλαισιο αλλα αμα σου πω το τευλευταιο μου rma θα λιωσεις στο γελιο...Ειναι θεοι οι ανθρωποι:p

Σε παω κοντρα.....

Εισαι σιγουρος....γιατι πρεπει να εισαι πολυ "μεγαλος" για να κερδισεις...:D

Εγω απλα λεω περιπτωσεις...ι

Εισαι σιγουρος....γιατι πρεπει να εισαι πολυ "μεγαλος" για να κερδισεις...:D

Εγω απλα λεω περιπτωσεις...ι

2,00 μετρα 130 κιλα σε καλυπτω?

καργα...Ωστοσο το πλαισιο συνεχιζει να σπερνει οπου οι τιμες του ειναι καλες γιατι στο ντιμακι 1gb σε ληστευει πχ....αλλα μετα απο 2 χρονια το πας και πισω και παιρνεις DDR 2...ακομα και οταν σε ληστευει σε δελεαζει το ατιμο...

καργα...Ωστοσο το πλαισιο συνεχισει να σπερνει οπου οι τιμες του ειναι καλες γιατι στο ντιμακι 1gb σε ληστευει πχ....αλλα μετα απο 2 χρονια το πας και πισω και παιρνεις DDR 2...ακομα και οταν σε ληστευει σε δελεαζει το ατιμο...

Kοιταξε , το μονο πραγμα που δεν καταφερα να περασω εγγυηση ηταν ενας 3000+ με αλλο καπακι.ΤΟ γιατι δεν περασε δεν ξερω , και ειλικρινα στεναχωρεθηκα παρα πολυ γιατι ηταν φιλου.Εχω περασει τον π4 τον σοκετ 477 μου , καρτα οτι να ναι χωρις φαν μεχρι και παστακια εστειλα στην Quest και μου τα γυρισε τουρτα με διαφορα πιστωτικου.Εδω σκεφτομαι να με στειλω πακετο να μου αλλαξουν και εμενα στεππινκ ετσι οπως εγιναν τα πραγματα.Βεβαια το πλαισιο δεν εινα πανακεια , οπως πανακεια δεν ειναι και η δουλεια που κανω εγω....Το θεμα με το rma ειναι λεπτο και θελει λιγο τακτ.ΕΙναι ενα πραγμα σαν το oc , εχει το οριο του και την γραμμη που οταν την περασεις μετα ξερεις οτι ολα ειναι ρευστα .Δυστηχως το rma εγινε η μοδα της χρονιας , το μαθαν ολοι και το ζηταν ολοι με τον γνωστο απαιτητικο τους τροπο.Οταν στελνω κατι πχ επεξεργαστη "πειραγμενο" ειμαι ετοιμος να δεχτω την ηττα και δεν θα δεχτω ποτε να τον "φαει" αυτον καποιος απλος υπαλληλος.Αντιθετα γουσταρω που η Ιντελ ακομη ψαχνεται ποιος ειναι ο φουστης με τα αρχικα Vag χαραγμενα στο κατω μερος απο τα καπακια της.

Σε φτανει...πιστεψε με...

3000+ πισω,λειτουργουσε αψογα στο κουτι του...3400+ πισω απο αλλο παιδι και αυτος λειτουργουσε αψογα...Μου λες οτι δεχονται πισω τα χαλασμενα σου...σου λεω δεχονται πισω τα καλα μου....

Σε φτανει...πιστεψε με...

3000+ πισω,λειτουργουσε αψογα στο κουτι του...3400+ πισω απο αλλο παιδι και αυτος λειτουργουσε αψογα...Μου λες οτι δεχονται πισω τα χαλασμενα σου...σου λεω δεχονται πισω τα καλα μου....

Ε καλα παω πασο.

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 00:26]

φίλε μου το "ειρωνείες σε κανα παιδάκι και όχι σε μένα" να το πεις σε κανένα παιδάκι και όχι σε μένα, γιατί απλά δεν είμαι παιδάκι. άσε που δεν ειρωνεύτηκα και ότι έγραψα το εννοούσα σε αντίθεση με αυτά που εσύ έγραψες.

ρε φίλε εσύ δε μου ζήτησες να σε πω γιατί η ASUS είναι εντελώς POS????? θυμάσαι τι γράφεις ή θολώνει το μυαλό σου?, τα τελευταία εξάλλου ήταν στο πληθυντικό.

ΑΛΛΑ μια και δεν είσαι κανα παιδάκι πες μας γιατί να προτιμήσουμε την ASUS Κ8Ν-Ε σε σχέση με την DFI όπως εσύ έκανες?, (εκτός από το ότι έχει εγγύηση από το πλαίσιο)

Κοίτα, για να τελειώνουμε γιατί όπως είπαμε και πρίν απαντήσεις δίνουμε κατά την διάρκεια του διαλείματος, δεν θα βρείς ούτε ενα post δικό μου που να απευθύνομαι σε κάποιον με τον ίδιο τρόπο που εκανες εσύ (εκτός απο την μία και μοναδική φορά που προκλήθηκα προσωπικά απο κάποιον), έγραψαν είκοσι άτομα πρίν απο μένα και κατέληξες να πείς σε μένα αυτά που είπες,

η απάντησή μου είναι απλή στον τρόπο που μου απευθύνθηκες, αν δεν την κατάλαβες να την επαναλάβω, σε άλλους οι εξυπνάδες.

Τώρα, στο post σου σου απάντησα ενα προς ενα, κοίταξέ το.

Την ASUS δεν την πήρα απο το πλαίσιο και δεν θα είχα αντίρρηση να πάρω την DFI αν πεισθώ οτι έχουν λυθεί όλα τα σκ@τοπροβλήματα που έχω δεί στο παρελθόν και τις κ@λ@κατασκευές που έχω δεί απο την DFI. Για τους ίδιους λόγους που δεν θα έπερνα μια Alfa romeo όσο γρήγορη και να είναι (για όσους κατάλαβαν).

Λοιπόν, καλή η DFI, διαθέτει το πιό μαγκιόρικο bios που έχω δεί και εκεί τελειώνουν όλα, παραπάνω δεν έχει, κόφτε λοιπόν τις π@π@ριές του τύπου θα τρέξω memtest στο ASUS ή στο Gigabyte και θα τα φτύσει ενώ το DFI θα συνεχίσει σαν το johnny walker και όλα τα υπόλοιπα.

καλα οτι πεις. εγω ομως φιλε εχω gigabyte και βλεπω τι εστη εσυ ομως δεν εχεις παρει το 754 το dfi μαλον να το δουλεψεις. εγω ειπα να μιλησουν τα νουμερα αλλα εσυ μαλον τα λογια θες να μιλησουν.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:52]

παιδες για οποιον βαρεθηκε εχει φοβερη κινεζικη ταινια στο ΕΤ3

θες να τους κανεις να παρατησουν τα πισι μια και καλη μου φαινεται ε?:p

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

θες να τους κανεις να παρατησουν τα πισι μια και καλη μου φαινεται ε?:p

;)

Το νόημα ειναι κοιτάξτε που εφτασε το πλαίσιο. Παλια όλοι γελουσαμε και την ψαχναμε σατ γωλομάγαζα της γωνίας και τωρα που αρχισε τις 3χρονες εγγυήσεις δεν αγοράζω απο αλλού ουτε για πλάκα.

Ισα ελεγα να πάρω 6600GT (200 στον ματσουκα και 223 στο πλαισιο ) και ελεγα στα @@ μου για τα 23ε αν ειναι μετα απο 2,5 χρονια και μου φαει κανα καψιμο να παω καμαρωτος καμαρωτος και να πάρω αλλη επι τόπου ή πιστωτικο . Ασε που αν θέλω μετα απο 1.5 χρόνο να την δωσω θα φυγει αμέσως αν εχει εγγυηση πλαισιου. Και ανοιξανε και οι @@δες μαγαζί θηρίο 5 λεπτα απο το σπίτι μου με τα πόδια. (καλαμαρια)

Ασχετα ολα αυτα με την διαμάχη ετσι?

Ουτε mouse δεν αγόραζα απο το πλαίσιο 1,5 χρόνο πριν :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.