Jump to content

Giga, Asus, DFI και τα λοιπά - Αξιοπιστία και overclocking

Nos-Dio

Recommended Posts

Εγω επειδη δεν ειμαι κολλημενος με εταιριες θα πω το εξης:

Πουληστε τα ολα και :

Οι ελευθεροι: παρτε μερικες ρωσιδες

Οι παντρεμενοι: παρτε μερικες ουκρανες.

Γενικα γ@μ@τε γιατι χανομαστε...

Αντε και επειδη πολυ το μαμησαμε το τοπικ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.

May the force be with U.

Ελευθερη μεταφραση: Τον Μαϊο η δυναμη να ειναι μαζι σας.

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

Ρε σεις, πάρτε ένα shuttle sff να βρείτε την υγειά σας λέμε :hehe:

Θα σου έλεγα: "Πες τα ρε Φάνη!!!Η σωστότερη κουβέντα σ'αυτό το thread.", αλλά μετά διάβασα αυτό:

Αρχική απάντηση από jax7480

Γενικα γ@μ@τε γιατι χανομαστε...

...οπότε, οφείλω να αναθεωρήσω:

Πες τα ρε Jax!!!Η σωστότερη κουβέντα σ'αυτό το thread.

φίλε jax ,

να αγιάσει το στόμα σου . Πουλήστε τα όλα ρε παιδιά να ησυχάσουμε και εμείς οι μετρίως έως πολύ άσχετοι.

Αμαν , ρε παιδιά , διάβασα το thread και μαύρισε η ψυχή μου . Μια ΜSI για default καταστάσεις πήρα και εγώ και από το θάψιμο που έχει πέσει στην εταιρεία παρα λίγο να πάθω εγκεφαλικό .

Και απότι βλέπω μια χαρά δουλεύει .

Καλά λέει ο jax , αφήστε τα μίση και πιάστε το .......μ@....σι.

Χεχε, δεν με πειράζει, μια χαρά τα λέει ο Ζάχος :T:

Αν ήξερα από γραφικά, θα έφτειαχνα ένα σκηνικό από HL2, στην μία πλευρά οι dfiάηδες στην άλλη οι gigabyteάηδες, με σκοτεινό ουρανό, όπλα μυστήρια και εκρήξεις και να σχίζεται η γη στα 2 και να σκάει ο nos-dio με λευκή σημαία που θα γράφει Πλαίσιο :rofl:

Αν ήξερα από γραφικά, θα έφτειαχνα ένα σκηνικό από HL2, στην μία πλευρά οι dfiάηδες στην άλλη οι gigabyteάηδες, με σκοτεινό ουρανό, όπλα μυστήρια και εκρήξεις και να σχίζεται η γη στα 2 και να σκάει ο nos-dio με λευκή σημαία που θα γράφει Πλαίσιο :rofl:

ΣΚΑΣΕ ΡΕ...... ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕ.... και ειναι και το αφεντικο εδω...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 20:02]

Εγραψες, σπανίως απευθύνω τέτοιο χαρακτηρισμό σε κάποιον αλλά πραγματικά εγραψες,

τα συγχαρητήριά μου :worship: :worship: :worship:

οσο για τον φίλο με το γ@μ@τε, εννοείται οτι στα διαλείμματα της πράξης απαντάμε και στους dfiαδες :T:

Αρχική απάντηση από ταραμας

οσο για τον φίλο με το γ@μ@τε, εννοείται οτι στα διαλείμματα της πράξης απαντάμε και στους dfiαδες :T:

ΣΩΣΤΟΣΤ...

Οσο για τον φίλο enduracel εγώ έχω την ASUS K8N-E DELUXE και περιμένω να μου πεί για ποιό ακριβώς πράγμα θα γελάσουμε, είμαι έτοιμος να βάλω τα γέλια.

σε σχέση με την DFI

• δεν παίζει 200 διαιρέτη με SPD2700, δεν πάει πάνω από 250HTT
  • έχει της πλάκας ρεύματα
  • με τα fet να μετριούνται στα δάχτυλα
  • γενικά από τα πιο γυμνά mobo που έχω δει
  • για default καλή είναι αλλά μόνο αν έκανε 80 και όχι 128 που κάνει (από το πλαίσιο πάντα :D )

Γενικά θέλω να μου πεις και συ γιατί πρέπει να μη προτιμήσει κάποιος την DFI σαν πιο φτηνή λύση από την ASUS.

Για να μη ξεχνιόμαστε ο καθένας είναι ελεύθερος να αγοράσει ότι γουστάρει, ποτέ δε είπα κανένα καμπούρι που δεν κάνει τις ίδιες επιλογές με μένα, αλλά το να μπαίνετε σε ένα thread για ομαδική αγορά ενός προιόντος και να λέτε τα δικά σας τι να πω, δε ξέρω τι σας πιάνει ώρες ώρες.

Καλά τώρα εμένα τουλάχιστον με έστειλες:D ποιός αφήνει ήσυχο ποιόν? μέγα ερώτημα αλλά το προσπερνώ, αυτό το να τρέχει όλη μέρα το βρίσκω ενδιαφέρον, σαν τι λές δηλαδή οτι θα πάθει το δικό μου που δεν θα πάθει το δικό σου? αντε το πολύ να ξεχάσει το όνομά του επειδή εχει περισσότερα γράμματα απο το δικό σου? στην αρχή καλά τα πήγες με το ρεύμα, εκεί μου άρεσες, στο τέλος μου τα χάλασες λίγο, να μαζευτούμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας.

ρε ταραμά είσαι πολύ άκυρος, ο zyx σου απαντάει με συγκεκριμένα πράγματα και συ λες τις βλακείες σου, εξυπνάδες ξέρουμε να πετάμε όλοι και αερολογίες ακόμη περισσότεροι. Αν δεν έχεις κάτι να πεις απλά μη χώνεσαι στο θέμα.
Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 20:45]

ρε ταραμά είσαι πολύ άκυρος, ο zyx σου απαντάει με συγκεκριμένα πράγματα και συ λες τις βλακείες σου, εξυπνάδες ξέρουμε να πετάμε όλοι και αερολογίες ακόμη περισσότεροι. Αν δεν έχεις κάτι να πεις απλά μη χώνεσαι στο θέμα.

Το χοντραίνεις το θέμα ή μου φαίνεται? αφού το χοντραίνεις λοιπόν το θέμα απάντησα στον zyx πολύ συγκεκριμένα έστω και με λίγο ευχάριστο τρόπο, η απάντησή μου έχει 2 σκέλη, το πρώτο που αφορά την τάση που αναφέρει και εκεί του λέω οτι μου τα λέει καλά και το δεύτερο σκέλος που ισχυρίζεται οτι θα βάλω το δικό μου να δουλέψει memtest και θα τα φτύσει ενώ το δικό του θα συνεχίσει ακάθεκτο (ούτε μπαταρίες duracel να είχε), αν λοιπόν το γεγονός οτι αφμισβητώ το δεύτερο σκέλος είναι για σένα βλακείες τότε είσαι ευπρόσδεκτος στο πάρτι και χωρίς martini.....

ειρωνείες σε κανένα παιδάκι όχι σε μένα, τα ξαναείπαμε αυτά αλλά δεν βλέπω να τα κατανοούμε και ανησυχώ.

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 20:38]

σε σχέση με την DFI

• δεν παίζει 200 διαιρέτη με SPD2700, δεν πάει πάνω από 250HTT
  • έχει της πλάκας ρεύματα
  • με τα fet να μετριούνται στα δάχτυλα
  • γενικά από τα πιο γυμνά mobo που έχω δει
  • για default καλή είναι αλλά μόνο αν έκανε 80 και όχι 128 που κάνει (από το πλαίσιο πάντα :D )

Γενικά θέλω να μου πεις και συ γιατί πρέπει να μη προτιμήσει κάποιος την DFI σαν πιο φτηνή λύση από την ASUS.

Για να μη ξεχνιόμαστε ο καθένας είναι ελεύθερος να αγοράσει ότι γουστάρει, ποτέ δε είπα κανένα καμπούρι που δεν κάνει τις ίδιες επιλογές με μένα, αλλά το να μπαίνετε σε ένα thread για ομαδική αγορά ενός προιόντος και να λέτε τα δικά σας τι να πω, δε ξέρω τι σας πιάνει ώρες ώρες.

1) δεν το ξέρω, για άλλες ρυθμίσεις ευχαρίστως να σου πώ

2) μην είσαι τόσο σίγουρος, κράτα και καμμιά πισινή

3) σχεδόν συμφωνώ

4) όχι και τόσο

5) δεν νομίζω οτι βλέπεις καλά, αν μου πείς κάτι απο τα ρούχα που του λείπει θα το σκεφτώ.

οσο για το τελευταίο σχόλιο τί λέει εδώ? "Giga, Asus, DFI και τα λοιπά - Αξιοπιστία και overclocking" μήπως δεν βλέπω καλά? ή μήπως τον έξυπνο παριστάνεις σε μένα που έγραψα μετά απο άλλους 20?

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 16:30]

...απο την αλλη εχετε ζησει καποιες στιγμες με τα DFI και τωρα δεν τα αλλαζετε...

ποιός στο είπε αυτό?

τόσο ευχαριστημένοι είναι όλοι που ακόμα καλά καλά δεν το πήρανε το nf3, και τρέχουν να παραγγείλουν nf4.. :p

(Μην παρεξηγηθείτε! μου αρέσει να σας πειράζω)

λοιπόν, μόλις μου έρθουν οι Speed Premium, "τα στήνουμε" ευχαρίστως...

Ρε σεις? Τελειωνετε επιτελους με αυτην την ανουσια κοντρα. Ξεκινησαμε εγω και ο kbilly μαζι με τον Chroma και τωρα ολο το φορουμ? Χαλαρωστε λιγο...

Ο καθενας ας παρει οτι θελει. Αλλωστε δεν προκειται να ζητησει κανεις δανεικα απο τον αλλον.

οταν με το καλο κανετε ΟΛΟΙ τις αναβαθμισεις σας, στηστε τα για να δουμε πιο αξιζει.

Τοσα threads υπαρχουν με ΚΟΝΤΡΕΣ και Top30 lists. Εκει φαινεται η μαγκια μιας μητρικης...

Ειλικρινα το thread εχει αρχισει να μου θυμιζει pctech AMD VS INTEL. Εγω την εχω πιο γρηγορη απο σενα, και τα MHz σου ειναι κουφια, και το δικο σου το ρημαδι δεν παει μια, και εχω Hyperthreading, και τρεχω 280FSB ναι αλλα εγω εδωσα λιγοτερα κι εσυ εισαι κοροϊδο που πληρωσες τοσα παραπανω και,και,και.

Ολοι απο λογια ειναι στο μπλα,μπλα αλλα απο ουσια μηδεν.

Αν θελετε να κοντραριστειτε οριστε το λινκ, μπειτε μεσα και ποσταρετε αποτελεσματα.

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 23:46]

Τοσα threads υπαρχουν με ΚΟΝΤΡΕΣ και Top30 lists. Εκει φαινεται η μαγκια μιας μητρικης...

ε.... όχι ακριβώς...

την τσιτώνω δλδ ίσα ίσα να μου βγάλει ένα bench, και μετά "τα κατεβάζω" όλα?

και ξέρεις ότι δεν είναι μόνο μητρική τα bench! ;)

έλα μωρέ μην τσαντίζεσαι.. στην ΟΥΣΙΑ, πιστεύω ότι αλληλοπειραζόμαστε, ούτε μίσος, ούτε κακία, ούτε έχουμε να χωρίσουμε τίποτα

άντε τώρα με τα κ@λ#μηχανήματα! - δεν αξίζει! -

δες το έτσι...

εγώ πάντως δεν πρόκειται να ξανατσακωθώ ούτε να λογομαχήσω με κανέναν

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΟΥ "ΚΑΤΣΟΥΝ" ΚΑΛΑ

(Και εμένα αν δεν δούλευε η giga, τι νομίζεις? πο@λο θάπαιρνε! :) )

Αρχική απάντηση από SLN

Ρε συ Nos γιατι εχω την εντυπωση οτι τα επιχειρηματα σου αρχιζουν και καταληγουν στο "Πλαισιο"?? Αρχιζεις τον αγωνα με "περιμενω να την φερει στο Πλαισιο..." στο ημιχρονο εισαι "ρε παιδια η ασους ειναι η πιο αξιπιστες μητρικες και ειναι σαν την Χλωρινη Κλινεξ (αυτην ξερετε, αυτην εμπιστευεστε" και στο 90' σφυριζει ο διαιτητης και εισαι "κι αμα δεν μου αρεσει την παω στο πλαισιο και παιρνω ψηφιακη μηχανη, αδεια cd, και τα ρεστα σε καραμελες απο το μπολ διπλα στο ταμειο τους..."

Ενταξει κι εγω ψιλοσυμφωνω μαζι σου (ειμαι "καμμενος απο τα RMA αλλων μαγαζιων που περιμενα βδοαμαδες) και νομιζω οτι ολα τα παιδια, αλλα δεν γινεται να αγοραζουμε μονο απο Πλαισιο! Ουτε καν εσυ δεν αγοραζεις ΜΟΝΟ απο Πλαισιο.

Ασχετο... ολοι εχουμε τα κολληματα μας, και εγω QDI δεν θα παω να παρω αυριο ετσι στο ξεκαρφωτο!! Αλλα αμα βγαλει μια μητρικη και πουν ολοι οτι ειναι γρηγορη ή αξιοπιστη (οποιο απο τα 2 θες βαλε), βγαλει και 2η και πουνε περισσοτεροι οτι ειναι πιο γρηγορη/αξιοπιστη, εκει θα αρχισω να ψηνομαι και την 3η δεν θα την σνομπαρω λογω ονοματος! Δηλαδη οπως αλλαξες απο την Ιντελ και πηγες στην AMD χωρις κολληματα ετσι θα αλλαξεις και θα πας στην DFI. Δεν ειναι θεμα κολληματος QDI αλλα θεμα οτι δεν φερνει DFI το Πλαισιο. Αλλαξε την υπογραφη σου και βαλε : the plaisio machine (if I don't like it I will take it back)

Ρε φιλε αφου σου ειπα αν ηθελα o/c θα αγοραζα DFI και δεν θα με ενοιαζε το πλαισιο...Τωρα που με νοιαζουν περισσοτερο αλλα πραγματα κανω την δουλεια μου με ασους,και οβερκλοκ θα κανω καμποσο με αυτην...τωρα ποσο δεν ξερω!Σιγουρα ομως δεν θα εχει σχεση με αυτο που θα εκανα με DFI!

ΧΑΧΑΧΑ

τι ειπες τωρα ρε σ????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:D :D :D

"έγραψε" ο Φάνης! :D

ε παιδιά, προς Θεού! δεν κρατάω κακία σε κανέναν, ότι και να έχει ειπωθεί!

έχω παρεκτραπεί και εγώ αρκετές φορές και ζητάω συγνώμη σε όποιον "κούρασα" ή μίλησα άσχημα!

σιγά τώρα! hobby είναι, και ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του - απλά πράγματα

ειρωνείες σε κανένα παιδάκι όχι σε μένα, τα ξαναείπαμε αυτά αλλά δεν βλέπω να τα κατανοούμε και ανησυχώ.

φίλε μου το "ειρωνείες σε κανα παιδάκι και όχι σε μένα" να το πεις σε κανένα παιδάκι και όχι σε μένα, γιατί απλά δεν είμαι παιδάκι. άσε που δεν ειρωνεύτηκα και ότι έγραψα το εννοούσα σε αντίθεση με αυτά που εσύ έγραψες.

οσο για το τελευταίο σχόλιο τί λέει εδώ? "Giga, Asus, DFI και τα λοιπά - Αξιοπιστία και overclocking" μήπως δεν βλέπω καλά? ή μήπως τον έξυπνο παριστάνεις σε μένα που έγραψα μετά απο άλλους 20?

ρε φίλε εσύ δε μου ζήτησες να σε πω γιατί η ASUS είναι εντελώς POS????? θυμάσαι τι γράφεις ή θολώνει το μυαλό σου?, τα τελευταία εξάλλου ήταν στο πληθυντικό.

ΑΛΛΑ μια και δεν είσαι κανα παιδάκι πες μας γιατί να προτιμήσουμε την ASUS Κ8Ν-Ε σε σχέση με την DFI όπως εσύ έκανες?, (εκτός από το ότι έχει εγγύηση από το πλαίσιο)

endu το γελας με το πλαισιο αλλα αμα σου πω το τευλευταιο μου rma θα λιωσεις στο γελιο...Ειναι θεοι οι ανθρωποι:p

δε το γελάω, για μένα είσαι σωστός, αφού ξες ακριβώς τι θέλεις σα καταναλωτής, έχεις σαν προτεραιότητα την σωστή εξυπηρέτηση και μετά όλα τα άλλα, οπότε και σωστά πράττεις πάνω σε αυτό το θέμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.