Nos-Dio Ιανουάριος 28, 2005 Author #201 Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell Nos-Dio το θέμα με την προβληματική παρτίδα σε DFI NF2 έχει ξανα σηζητηθεί αλλά δε με πείθεις καθόλου, γιατί το AN8X rev1.04 έτρωγε corruption για πλάκα ενώ το NF7-S rev1.2 όχι (πολύ σπάνιο φαινόμενο). Με την λογική σου λοιπόν πες με πως πας και παίρνεις ASUS? Επίσης μαζικά σκασμένα Caps πιο πρόσφατα είχε η ASUS με το KV8, αν κάνω λάθος διόρθωσε με, πως πας και παίρνεις τέτοια μητρική λοιπόν. Το 754 για μένα είναι άψογο σε όλα του, μια προβληματική μητρική στα τόσα κομμάτια δε λέει τίποτε, αν θες σύγκρινε την μου με την K8N της ASUS να γελάσουμε λίγο.τώρα σε σχέση με την AN8-SLI της ASUS πες μου που υπερτερεί από την DFI εκτός από το γεγονός ότι γράφει ASUS. Σε παρακαλώ γίνε συγκεκριμένος σε αυτό. Αν κάνω λάθος το ASUS δεν έχει πρόβλημα με το TCQ όπως????? ΑΣΕ ΡΕ ΜΑΝ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΣΟΥΣ....το οτι ειναι Ασους και οχι DFI μου φτανει...το οτι αμεσως μεταφραζεται σε 185 ευρω μου φτανει επισης...εσυ πανε 3 γιγα...και αμα τρεξεις τιποτα καλυτερα απο το πσ μου σφυρα μου κλεφτικα...
enduracell Ιανουάριος 28, 2005 #202 Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio ΑΣΕ ΡΕ ΜΑΝ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΣΟΥΣ.... ΡΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ MULTIRAMA KAI O SPC ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ DFI... ξελαρυγγιάστηκα πάλι...
Nos-Dio Ιανουάριος 28, 2005 Author #203 Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell εγραψα και αλλα δες...
vdeseris Ιανουάριος 28, 2005 #204 Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 16:13] εσυ πανε 3 γιγα...και αμα τρεξεις τιποτα καλυτερα απο το πσ μου σφυρα μου κλεφτικα... Ωπ... Τα στήνουμε???
enduracell Ιανουάριος 28, 2005 #205 Ιανουάριος 28, 2005 και γω έγραψα κι άλλα το θέμα είναι πως θα πας στα 3giga ρώτα και το zyx που πήγε 3.3G με τις μνήμες στα 191... επίσης στην DFI εκεί που τραβούσε pi ήταν scr save stable ενώ στην Abit όχι, ξες τι είναι να μη μπορείς να σώσεις στο score σου?
.38-.45 Ιανουάριος 28, 2005 #206 Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 16:11] Ε και η DFI δεν ειναι oπως τοτε αλλα δεν παυει να ειναι DFI...μην το ξεχνατε επειδη τρεχετε στα 300 HTT... αν το θες ετσι, το msi 939 που εχω τωρα, ειναι κλασεις χειροτερο απο το msi που ειχα επι εποχης duron. εκεινη ηταν σκυλι που δε μασαγε τιποτα, κι αυτη ειναι μια κοκκετα που δε σηκωνει τα πολλα πολλα. το καθε προιον κρινεται μεμονωμενα, και οχι απο το ονομα της εταιρειας.
Nos-Dio Ιανουάριος 28, 2005 Author #207 Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Ωπ... Τα στήνουμε??? ενταξει θα χασω...μην το κανουμε και θεμα... Παντως αυτη η ασους που εχω τωρα εχει βγει σκυλι...οταν ειχα τον πρεσκοτ δεν μπορουσες να αγγιξεις τις ψυχτρες απο τα μοσφετ και δουλευε για ωρες ΣΕΤΙ...ειναι και τυχη... Α βρηκα και τι που υπερτερει η ασους Α8Ν-ΣΛΙ εναντι του dfi...εχει ενα παραπανω pci...
vdeseris Ιανουάριος 28, 2005 #208 Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 16:20] αν το θες ετσι, το msi 939 που εχω τωρα, ειναι κλασεις χειροτερο απο το msi που ειχα επι εποχης duron. εκεινη ηταν σκυλι που δε μασαγε τιποτα, κι αυτη ειναι μια κοκκετα που δε σηκωνει τα πολλα πολλα. το καθε προιον κρινεται μεμονωμενα, και οχι απο το ονομα της εταιρειας. ΑΜΗΝ!
XTCgr Ιανουάριος 28, 2005 #209 Ιανουάριος 28, 2005 @samael δεν νομίζω οτι παρουσιάστηκε πρόβλημα επειδή έριχνες 1.83 24/7 αλλά επειδή απο την πρώτη/δεύτερη ημέρα έριχνες στην CPU 1.9v στο απαλό όταν όλοι σου έλεγαν οτι θα την ακούσει η CPU. Τελικά την άκουσε η mobo
Nos-Dio Ιανουάριος 28, 2005 Author #210 Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell και γω έγραψα κι άλλα το θέμα είναι πως θα πας στα 3giga ρώτα και το zyx που πήγε 3.3G με τις μνήμες στα 191... επίσης στην DFI εκεί που τραβούσε pi ήταν scr save stable ενώ στην Abit όχι, ξες τι είναι να μη μπορείς να σώσεις στο score σου? οκ σου ειπα για αυτα τα πραγματα το dfi ειναι πρωτο...και εγω αμα μου περισευανε θα επαιρνα ενα για bench αλλα... Επισης αυτο με το μουλτιραμα το αφηνω ασχολιαστο...οσο και οκ να ειναι σαν πλαισιο δεν ειναι Βασικα η διαφορα μας ειναι στο o/c,εγω το βρισκω λιγο φαιδρο πια και εσεις οχι...απο την αλλη εχετε ζησει καποιες στιγμες με τα DFI και τωρα δεν τα αλλαζετε...
vdeseris Ιανουάριος 28, 2005 #211 Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 16:30] ...............απο την αλλη εχετε ζησει καποιες στιγμες με τα DFI και τωρα δεν τα αλλαζετε... Σου είπα και Foxconn και Qdi και Asus και Abit αγοράζω δεν έχω πρόβλημα. Ότι είναι καλύτερο. Δεν έχω κόλλημα με καμμία εταιρεία....
Samael Ιανουάριος 28, 2005 #212 Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgrΤελικά την άκουσε η mobo Πραγμα το ποιο θεωρω απαραδεκτο Αρχική απάντηση από vdeserisΔεν έχω κόλλημα με καμμία εταιρεία.... Aυτο φαινετε κ απο το avatar αλλωστε
Nos-Dio Ιανουάριος 28, 2005 Author #213 Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Σου είπα και Foxconn και Qdi και Asus και Abit αγοράζω δεν έχω πρόβλημα. Ότι είναι καλύτερο. Δεν έχω κόλλημα με καμμία εταιρεία.... Αυτο ειναι θετικο και υπερ σου.Εγω qdi δεν παιρνω πχ.Ειμαι κολλημενος κατα καποιο τροπο λοιπον.Και την ιντελ την συμαθω πιο πολυ ας πουμε αλλα AMD πηρα.Τι να κανουμε τραβαμε και εμεις τα κολληματα μας καπου
Shaman Ιανουάριος 28, 2005 #214 Ιανουάριος 28, 2005 Έλα..Αφήστε τώρα τις ιστορίες με τις εταιρίες να παίξουμε κανένα WoW!QDI Rulez!!!
Nos-Dio Ιανουάριος 28, 2005 Author #215 Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Shaman Έλα..Αφήστε τώρα τις ιστορίες με τις εταιρίες να παίξουμε κανένα WoW! QDI Rulez!!! ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ
SLN Ιανουάριος 28, 2005 #216 Ιανουάριος 28, 2005 Ρε συ Nos γιατι εχω την εντυπωση οτι τα επιχειρηματα σου αρχιζουν και καταληγουν στο "Πλαισιο"?? Αρχιζεις τον αγωνα με "περιμενω να την φερει στο Πλαισιο..." στο ημιχρονο εισαι "ρε παιδια η ασους ειναι η πιο αξιπιστες μητρικες και ειναι σαν την Χλωρινη Κλινεξ (αυτην ξερετε, αυτην εμπιστευεστε" και στο 90' σφυριζει ο διαιτητης και εισαι "κι αμα δεν μου αρεσει την παω στο πλαισιο και παιρνω ψηφιακη μηχανη, αδεια cd, και τα ρεστα σε καραμελες απο το μπολ διπλα στο ταμειο τους..." Ενταξει κι εγω ψιλοσυμφωνω μαζι σου (ειμαι "καμμενος απο τα RMA αλλων μαγαζιων που περιμενα βδοαμαδες) και νομιζω οτι ολα τα παιδια, αλλα δεν γινεται να αγοραζουμε μονο απο Πλαισιο! Ουτε καν εσυ δεν αγοραζεις ΜΟΝΟ απο Πλαισιο. Ασχετο... ολοι εχουμε τα κολληματα μας, και εγω QDI δεν θα παω να παρω αυριο ετσι στο ξεκαρφωτο!! Αλλα αμα βγαλει μια μητρικη και πουν ολοι οτι ειναι γρηγορη ή αξιοπιστη (οποιο απο τα 2 θες βαλε), βγαλει και 2η και πουνε περισσοτεροι οτι ειναι πιο γρηγορη/αξιοπιστη, εκει θα αρχισω να ψηνομαι και την 3η δεν θα την σνομπαρω λογω ονοματος! Δηλαδη οπως αλλαξες απο την Ιντελ και πηγες στην AMD χωρις κολληματα ετσι θα αλλαξεις και θα πας στην DFI. Δεν ειναι θεμα κολληματος QDI αλλα θεμα οτι δεν φερνει DFI το Πλαισιο. Αλλαξε την υπογραφη σου και βαλε : the plaisio machine (if I don't like it I will take it back)
taramas Ιανουάριος 28, 2005 #217 Ιανουάριος 28, 2005 Φίλε nos dio, μάλλον σε κουφούς μιλάς, και όπως λέει ο σοφός λαός "στου κουφού την πόρτα μην την κτυπάς, σπάστηνε" Είπαμε ολα καλά κι ωραία, καλή και η DFI, αλλά έχουμε ακούσει παραμύθια εδω μέσα ούκ ολίγα, τα ίδια λέγαμε και σε άλλο threat, και ομολογώ οτι κάπου τρόμαξα παρασυρώμενος απο τα λεγόμενα μερικών...κάποια στιγμή πήρα στα χέρια μου την καινούργια gigabyte μου και σκεφτόμουνα τι πατάτα έκανα, πού να βρώ μνήμες που να παίζουν? και τελικά έφτασα σήμερα να έχω βάλει μέχρι και σκ@τ@ πάνω και να παίζει και όχι μόνο, να ανεβάζει κιόλας, και όχι μόνο να έχω και 2Χ512 και να είμαι και σταθερός και αρκετά ψηλά Οσο για τον φίλο enduracel εγώ έχω την ASUS K8N-E DELUXE και περιμένω να μου πεί για ποιό ακριβώς πράγμα θα γελάσουμε, είμαι έτοιμος να βάλω τα γέλια.
zyx Ιανουάριος 28, 2005 #218 Ιανουάριος 28, 2005 αν μιλατε εσεις σε κουφους αλλο τοσο μιλαμε εμεις. μονο που δεν προσπαθουμε να σας αποδειξουμε κατι με λογια αλλα με bench και διαφορα αλλα. εγω και qdi και οτι νανε θα αγοραζα. πιο πριν abit και asus ειχα και πηρα το nf2 το dfi χωρις να ξερω την εταιρια. εκει διαφερουμε οτι δεν με νοιαζουν τα ονοματα αλλα εσας σας νοιαζουν. οχι θα εχω το abit για να λεο οτι εχω το καλυτερο ονομα σε μητρικες αλλα οι μνημες θα σταματανε στα 200. ωραια η λογικη σας.samael ο chroma να εισαι σιγουρος οτι εδινε και το ειχε 24/7 με πολλα volt απλα με αυτα που γραφεις δεν παραδεχεσε οτι ηταν τυχαιο γεγονος. θα σε κανω ομως μια ερωτηση π.χ λεμε ετσι. αν σε σκασουν απο ολες τις εταιριες απο μια μητρικη τι θα κανεις δεν θα ξαναπαρεις υπολογιστη. καλα κανεις και δεν θες να ξαναπαρεις dfi δικαιομασου ειναι. και κατι τελευτεο να ρωτησο λιγο κατι εγω εχω το gigabyte στο μαγαζι θελετε μηπως να βαλω τα ιδια dimmακια και στο gigabyte και στο dfi να δουμε πιο παει καλυτερα? απο ρευμα εχω αφθονο και για τις δυο μητρικες. δεν κατηγορο το gigabyte αλλα επειδη θυγετε το bios τις dfi και μας λετε οτι παιζει 2χ512. οι μηπως θες να τρεξω κανα prime με 2χ512 bh με 3.3volt να δουμε που θα παμε εμεις και που εσεις. θελετε να μηλησουμε με εργα και να αφησουμε τα λογια? εγω ειμαι ετοιμος για οποιαδηποτε συγγριση. α και συγνωμη δλδ που με πεταχτηκε το ρευμα απο τα 2.76 στα 3.67 στο dfi τι επρεπε να κανει να πεταχτουν ολα εξω? θελετε να βαλουμε το δικο μου dfi να τρεχει ολοι μερα memtest και να βαλετε και εσεις μια μητρικη να δουμε ποια θα αντεξη. αν σε ολα αυτα δεν θελετε να κανετε τπτ σταματηστε να ασχοληστε. εμεις δεν ασχολουμαστε με εσας εσεις γιατι με εμας. 3 φορα που το λεμε. αντε να δουμε ποσες σελιδες θεμα θα κανετε.
taramas Ιανουάριος 28, 2005 #219 Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 19:19] αν μιλατε εσεις σε κουφους αλλο τοσο μιλαμε εμεις. μονο που δεν προσπαθουμε να σας αποδειξουμε κατι με λογια αλλα με bench και διαφορα αλλα. εγω και qdi και οτι νανε θα αγοραζα. πιο πριν abit και asus ειχα και πηρα το nf2 το dfi χωρις να ξερω την εταιρια. εκει διαφερουμε οτι δεν με νοιαζουν τα ονοματα αλλα εσας σας νοιαζουν. οχι θα εχω το abit για να λεο οτι εχω το καλυτερο ονομα σε μητρικες αλλα οι μνημες θα σταματανε στα 200. ωραια η λογικη σας. samael ο chroma να εισαι σιγουρος οτι εδινε και το ειχε 24/7 με πολλα volt απλα με αυτα που γραφεις δεν παραδεχεσε οτι ηταν τυχαιο γεγονος. θα σε κανω ομως μια ερωτηση π.χ λεμε ετσι. αν σε σκασουν απο ολες τις εταιριες απο μια μητρικη τι θα κανεις δεν θα ξαναπαρεις υπολογιστη. καλα κανεις και δεν θες να ξαναπαρεις dfi δικαιομασου ειναι. και κατι τελευτεο να ρωτησο λιγο κατι εγω εχω το gigabyte στο μαγαζι θελετε μηπως να βαλω τα ιδια dimmακια και στο gigabyte και στο dfi να δουμε πιο παει καλυτερα? απο ρευμα εχω αφθονο και για τις δυο μητρικες. δεν κατηγορο το gigabyte αλλα επειδη θυγετε το bios τις dfi και μας λετε οτι παιζει 2χ512. οι μηπως θες να τρεξω κανα prime με 2χ512 bh με 3.3volt να δουμε που θα παμε εμεις και που εσεις. θελετε να μηλησουμε με εργα και να αφησουμε τα λογια? εγω ειμαι ετοιμος για οποιαδηποτε συγγριση. α και συγνωμη δλδ που με πεταχτηκε το ρευμα απο τα 2.76 στα 3.67 στο dfi τι επρεπε να κανει να πεταχτουν ολα εξω? θελετε να βαλουμε το δικο μου dfi να τρεχει ολοι μερα memtest και να βαλετε και εσεις μια μητρικη να δουμε ποια θα αντεξη. αν σε ολα αυτα δεν θελετε να κανετε τπτ σταματηστε να ασχοληστε. εμεις δεν ασχολουμαστε με εσας εσεις γιατι με εμας. 3 φορα που το λεμε. αντε να δουμε ποσες σελιδες θεμα θα κανετε. Καλά τώρα εμένα τουλάχιστον με έστειλες ποιός αφήνει ήσυχο ποιόν? μέγα ερώτημα αλλά το προσπερνώ, αυτό το να τρέχει όλη μέρα το βρίσκω ενδιαφέρον, σαν τι λές δηλαδή οτι θα πάθει το δικό μου που δεν θα πάθει το δικό σου? αντε το πολύ να ξεχάσει το όνομά του επειδή εχει περισσότερα γράμματα απο το δικό σου? στην αρχή καλά τα πήγες με το ρεύμα, εκεί μου άρεσες, στο τέλος μου τα χάλασες λίγο, να μαζευτούμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας.
RootX Ιανουάριος 28, 2005 #220 Ιανουάριος 28, 2005 Ρε σεις, πάρτε ένα shuttle sff να βρείτε την υγειά σας λέμε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.