Jump to content

τροφοδοτικό, ποιό ?

george28gt

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Ηρθε η ωρα να παρω το τροφοδοτικο που ελεγα πριν απο καιρο αλλα ειδα και ενα αλλο τωρα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700139

85x150x140mm διαστασεις για καθε ενδεχομενο και οπως ειπα να ειναι αξιοπιστο και οσο γινεται αθορυβο

Τι λετε μου κανει-ειναι καλο?

NGF έγραψε:
Ηρθε η ωρα να παρω το τροφοδοτικο που ελεγα πριν απο καιρο αλλα ειδα και ενα αλλο τωρα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700139

85x150x140mm διαστασεις για καθε ενδεχομενο και οπως ειπα να ειναι αξιοπιστο και οσο γινεται αθορυβο

Τι λετε μου κανει-ειναι καλο?

Απ όλα αυτά που έχεις αναφέρει είναι το καλύτερο πιστεύω. Έχω ένα hec 420w και εδώ και ένα χρόνο δουλεύει απροβλημάτιστα στο κατεβαστήρι μου.

Στην κατηγορια χρηματων που οι περισσοτεροι αγοραζουν τροφοδοτικα(100 euro περιπου)νομιζω οτι τα enermax ειναι μονοδρομος,οι λογοι ειναι οι γνωστοι,ποιοτητα κατασκευης,αξιοπιστια,σταθερα ρευματα,αθορυβα κ.λ.π οποτε και απο εμενα μια ψηφο στην enermax.

Μακαρι να μπορουσα τωρα να παρω enermax. Τωρα οπως και να ειναι αυτο που θα παρω καλυτερο θα ειναι. Το δικο μου που ειχε το pc απο την αρχη ειναι ενα noname που σου παιρνει τα αυτια απο θορυβο και τον τελευταιο καιρο κανει και αλλα παραξενα. Μερικες φορες οταν ανοιγω τον υπολογιστη κανει σαν κομπρεσερ.

NGF έγραψε:
Το δικο μου που ειχε το pc απο την αρχη ειναι ενα noname που σου παιρνει τα αυτια απο θορυβο και τον τελευταιο καιρο κανει και αλλα παραξενα. Μερικες φορες οταν ανοιγω τον υπολογιστη κανει σαν κομπρεσερ.

Αυτο που αναφερεις πιθανοτερο να προερχεται απο καποιον αλλο ανεμιστηρα,cpu,vga,chipset,και οχι απο αυτον του τροφοδοτικου.Οποτε ανοιξε το κουτι σου και ριξε μια ματια μεσα,για να εισαι σιγουρος.

Αυτο ακριβως, ανοιξα το κουτι και ερχονταν απο τροφοδοτικο. Ειπα μηπως κανα λαθος αλλα απο εκει φαινεται να ερχεται. Οι μονοι ανεμιστηρες ειναι ενας μπροστα 80mm και της cpu (αυτα βλεπω τουλαχιστον!) Μετα ειναι το τροφοδοτικο.

Ακομα και αυτο να μην ειναι (που μου φαινεται παραξενο γιατι παντα ακουγεται απο εκει) ηθελα να βρω ευκαιρια να αλλαξω psu με καποιο αθορυβο και καποιας μαρκας.

Enermax κι από μένα, εαν δεν μπορεί κανείς να βρει Antec που τα θεωρώ κορυφαία. Επίσης και τα Chieftec είναι πολύ αξιόλογα. Αυτά τα 420 που είχαν τα κουτιά του Πλαισίου σηκώνουν παπάδες.

Εχω 2 Enermax ενα 480 και το αλλο 600ρι noise taker

Δουλευουν του σκασμού 24/7 full load αψογα και με ενα καρο σκληρους μαλακους και οτι άλλο θετε. Στο 600 εχει Ρ4Ε 3,2@4 2 SCSI HD/10.OOOrpm 3 dvd-CD DRIVES FLOPY X700 ATI X-Fi CREATIVE (εχουν δικη τους ξεχωριστη τροφοδοσια) 2 74 ραπτορες και ενα 300 maxline-III 4φαν το case klp.

Μακρια όντως οπο Q-tek Κανουν μονο για το Πασχα αντι για βαρελοτα

Το δικό μου PSU θα πάει φούντο γιατί 2 μέρες δεν με αφήνει να παίξω F.E.A.R. Για το σύστημά μου καμιά καλή εισήγηση παίδες;

nognir έγραψε:
Το δικό μου PSU θα πάει φούντο γιατί 2 μέρες δεν με αφήνει να παίξω F.E.A.R. Για το σύστημά μου καμιά καλή εισήγηση παίδες;

Πόσα χρήματα μπορείς να δώσεις; Σίγουρα είναι απο το τροφοδοτικό;

Μετά από o/c:

CPU:2200-->2420

fsb:2010-->2300

ram:400-->442, 2,5-3-3-7,2T-->2,5-3-3-8,1T

έκανε reboot σε κάθε απαιτητικό πρόγραμμα (F.E.A.R., 3dMark05). Οι θερμοκρασίες ήταν καλές(CPU 36, chip 37, vga 44). Μάλλον το PSU είναι ασταθές (Xpower, μαζί με case). Σε επαναφορά στις κανονικές ρυθμίσεις χρειάστηκαν 3 manual επανεκκινήσεις να τρέξει το F.E.A.R. Καμιά άλλη πιθανή αιτία;

Από χρήματα 90-, άντε με ζόρι 110

nognir έγραψε:
Μετά από o/c:

CPU:2200-->2420

fsb:2010-->2300

ram:400-->442, 2,5-3-3-7,2T-->2,5-3-3-8,1T

έκανε reboot σε κάθε απαιτητικό πρόγραμμα (F.E.A.R., 3dMark05). Οι θερμοκρασίες ήταν καλές(CPU 36, chip 37, vga 44). Μάλλον το PSU είναι ασταθές (Xpower, μαζί με case). Σε επαναφορά στις κανονικές ρυθμίσεις χρειάστηκαν 3 manual επανεκκινήσεις να τρέξει το F.E.A.R. Καμιά άλλη πιθανή αιτία;

Από χρήματα 90-, άντε με ζόρι 110

To τροφοδοτικό παίζει ρόλο αλλά δεν είναι μόνο αυτό για το οποίο μπορεί να γίνοντε οι επανεκκινήσεις. Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Σίγουρα όμως απο αυτό πρέπει να ξεκινήσεις. Σε αυτή την τιμή βρίσκεις enermax και fortron που είναι πολύ καλά.

Εγώ θα σου πρότεινα να δεις και τα Seasonic

Κοιτάξε για το S12 500w

Νομίζω πως είναι το καταληλότερο για την περίπτωση σου...:024:

Ακριβό είναι, αλλά λέω να αυξήσω το budget για μελλοντική αναβάθμιση. Εξαιρετική εισήγηση πάντως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.