george28gt Μάρτιος 23, 2006 Author #21 Μάρτιος 23, 2006 Ρε ΕΙΖΟ και ξερό χαβιάρι....έχω μια ΕΙΖΟ Τ550 CRT εδώ και 6 χρόνια και τσακίζει κόσμο για την ηλικία της......αλλά σε TFT θα ξαναπάρω (ελπίζω) ΕΙΖΟ αν δεν παρω καμια LG λόγο κόστους.....αν δεν πάρεις Eizo, πάρε τη Viewsonic που έχω, μαμεί...Βέβαια αν σκοπεύεις να αγοράσεις μετά από καιρό, τότεθα έχουν βγεί και πολλά άλλα μοντέλα...
nicksoti1442169068 Μάρτιος 23, 2006 #22 Μάρτιος 23, 2006 Κοιτάξτε, η L568 που έχω έχει όντως εκπληκτικά χρώματα, γωνίες θέασης, αντίθεση (μαύρο πίσσα κατράμι), κλπ. Αλλά τα 25ms φαίνονται. Πανικόβλητα fps στυλ counter strike δέν παίζεις άνετα, ταλαιπωρία είναι. Αν κρίνω από την παλιά philips που έχω, τα 16ms είναι μια χαρά για Games, πουθενά δεν έχω παρατηρήσει ορατό ghosting. Οπότε πιστεύω από 12-16 ms και κάτω, οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, και ίσως δεν πρέπει να αποτελούν κριτήριο αγοράς.Πάντως, θεωρώ τις Philips γενικά από τις πιο τίμιες αγορές στα TFT. Καλή ισορροπία σε χρώματα, εξοπλισμό, εγγύηση και τιμή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.