Jump to content

Zει μοναχα για δεκα λεπτα.....

thanosmts

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδω χρειαζομαι τη βοηθεια σαs παιδεs. Ο σκληροs δισκοs του laptop μου μαλλον αποφασισε να αφησει το ματαιο τουτο κοσμο. Μιλαμε για εναν 80αρι 2.5" Τοshiba. Μετα απο πολλεs προσπαθειεs κατεληξα στο να τον συνδεσω σαν εξωτερικο στο δευτερο υπολογιστη μου και απο εκει να τρεξω το File Scavenger 3 για να του παρω ολα τα αρχεια.

Το περιεργο και βασανιστηκο ειναι πωs ο σκληροs συμπεριφερεται τελεια αλλα μονο για κανα δεκαλεπτο! Εαν ειναι "κρυοs" με τον που τον συνδεω, εμφανιζεται κανονικα σαν εξωτερικοs σκληροs, βλεπω τα αρχεια του και μπορω ακομα και να ανοιξω κανα δυο. Μολιs ομωs "ζεσταθει" ετσι το λεω εγω, δηλαδη μετα απο κανα 5-10λεπτα απλα εξαφανιζεται και δεν υπακουει καθολου.

Το μεγαλυτερο κατορθωμα μου ηταν να τρεξω στα γρηγορα το File Scavenger, να βρω ολα μου τα αρχεια και να τα κανω save σαν λιστα. Απο εκει και περα καθε προσπαθεια να αντιγραψω το παραμικρο αποτυγχανει αφου ο σκληροs μετα απο λιγο πεθαινει......

Μιλαμε για δεδομενα 60GB τα οποια εχω χωρο σε αλλουs σκληρουs να μεταφερω.

Γνωμεs παιδεs, σαs παρακαλω πειτε καμια ιδεα....

Κατάψυξη ο δίσκος και κατά την διάρκεια της μεταφοράς αρχείων αν είναι εφικτό να τον χτυπάει air condition.

Eπειδη ειναι δυσκολο να τον βαλεις στην καταψυξη οταν θα κανεις back up....βαλε του α;πο πανω κανα αλουμινοχαρτο και ακουμπησε του καμια κανατα με παγωμενο νερο και παγακια απο πανω ή καμια παγοκυστη...:D

παλια οταν κολλαγαν οι κεφαλες των δισκων...τους βαζανε στην καταψυξη και μετα τους συνδεαν κανονικα στο ρευμα ωστε να ''σπινιαρει'' το platter και να ξαναπαρει μπρος η κεφαλη...:D

Στην κατάψυξη που θα τον βάλεις ενοείται ότι θα τον κλείσεις αεροστεγώς σε μία πλαστική σακούλα πριν έτσι; Μην πάθεις κανα βραχυκύκλωμα όταν τον ξανασυνδέσεις

Ευχαριστω για τα αποπανω. Θα δοκιμασω ψυξη. Εχετε να προτεινετε καποιο πολυ γρηγορο (εχω ακουσει για 3gb/min ταχυτητεs) cloning software? Tι προτεινετε?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.