Jump to content

Cedar Mill 631 under single stage

unseen

Recommended Posts

Kαλα παμε. Αντε να τον βαλω και στα κρυα :)

To 100% oc ηρθε αρκετα ευκολα θα ελεγα...

1004nw.jpg

link -> http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=78528

Super pi παει μεχρι ~5850 που βγαζει 22,4 αν θυμαμαι καλα... δεν κρατησα screenshot γιατι τωρα ξεκινησα να δοκιμαζω στα κρυα...

1m57829yb.jpg

Αχορταγος ο στελιος...

Παει και παραπαει...

Καπου εδω με τα παρακατω αποτελεσματα τελειωσα με τον cedar mill. Θα αναμενω τους conroe.

Λοιπον!

Μπηκε στο cascade και απλα εσκισε :D

Μια φωτο απο το lab μου :

hpim21394fo.jpg

Under απειρο load :p

hpim21436dn.jpg

Συγνωμη amdαδες :devil:

32m60746ue.jpg

photoshot

hpim21477wn.jpg

To 21 βγαινει απο εδω αλλα δεν ασχοληθηκα με το 1m.

1m60062uq.jpg

και ενα 21,3 το οποιο βγηκε στα 6075

hpim21499ue.jpg

Σημερα ενιωσα οτι η ιστορια επαναλαμβανετε. Και τι εννοω. Περισυ το Μαιο καναμε 22sec στο 1m πανω σε μεταχειρισμενη μητρικη και επεξεργαστη τυχαιο απο την quest + κανιστρο handmade απο τον 11.

Φετος μητρικη απο αγγελεια 80ευρω με σπασμενα τα μισα banks μνημης+επεξεργαστη επισης τυχαιο απο αγγελεια OEM 150$+μνημες κιλου απο quest επισης+cascade by me+evap by 11.

Απο τα παραπανω το συμπερασμα μου ειναι οτι δεν ειναι αναγκη να εχεις τα καραδιαλεγμενα κομματια+να τρεχουν τα $$ απο πισω+σπονσορες κλπ για να βγαλεις νουμερα. Απλα υπομονη + λιγη πειρα.

Μακαρι να ειχαμε μερικες εταιρειες εδω που να δινουν κομματια για prommotion και θα λεγαμε μετα στα αμερικανακια/γιαπωνεζακια.

Τhanks hadji,eleven για το support.

Back to benchs το καλοκαιρι

Αν και λίγο άσχετος από phase και cascade ή πως αλλιώς λέγονται, πολύ φάση έχει και φοβερά νουμεράκια... Και για τον όγκο - αριθμό των PC και εξαρτημάτων που έχεις εκεί μέσα, πολύ τακτοποιημένο το δωμάτιο, εγώ 1 μητρική αλλάζω και ούτε ο σκύλος μου δεν χωράει να περάσει μετά:-)

Μια παρατήρηση μόνο λίγο, μεταξύ σοβαρού και αστείου: Γιατί δεν παραγγέλνεις ένα τεράστιο case ειδική παραγγελία, που να παίρνει μέσα 2-3 μητρικές, 5-6 τροφοδοτικά, σωληνώσεις, συμπιεστές, πιστολάκια, πολύμετρα, μανόμετρα, θερμόμετρα.... Καθετοποίησε λίγο την κατάσταση και πέτα τα "ερασιτεχνικά" πλαστικοκούτια, θα είσαι πιο αποδωτικός.

Όσο για τον P4, o 631 αλήθεια με καλή αερόψυξη, και κλειστό κουτι, πόσο ανεβαίνει; και με τι κατανάλωση; Σας ξενερώνω λίγο, αλλά θα με ενδιέφερε.

Μια παρατήρηση μόνο λίγο, μεταξύ σοβαρού και αστείου: Γιατί δεν παραγγέλνεις ένα τεράστιο case ειδική παραγγελία, που να παίρνει μέσα 2-3 μητρικές, 5-6 τροφοδοτικά, σωληνώσεις, συμπιεστές, πιστολάκια, πολύμετρα, μανόμετρα, θερμόμετρα.... Καθετοποίησε λίγο την κατάσταση και πέτα τα "ερασιτεχνικά" πλαστικοκούτια, θα είσαι πιο αποδωτικός.

Όσο για τον P4, o 631 αλήθεια με καλή αερόψυξη, και κλειστό κουτι, πόσο ανεβαίνει; και με τι κατανάλωση; Σας ξενερώνω λίγο, αλλά θα με ενδιέφερε.

Mε μπερδεψες λιγο... τι κουτι πλαστικο ειδες? Το πανω ειναι το γνωστο hec6a19, το απο κατω ειναι δικης μου κατασκευης και αντεχει πανω απο 120 κιλα,μεταλλικο βαμμενο ηλεκτροστατικα και το κατω κατω ειναι σερβεροκουτο αξιας >300 ευρω...

Τον συγκεκριμενο με αερα δεν τον δοκιμασα καθολου. Με νερο ηταν 100% σταθερος στα 5.

Μάλλον παρεξήγησες το χιούμορ μου. Δεν ήθελα να θίξω την ποιότητα των κουτιών σου, και φυσικά ούτε την προσπάθειά σου. Απλά χαριτολογώντας είπα μήπως μια ειδική εννιαία κατασκευή που θα την είχες μόνο για δοκιμές - μόντες κλπ, σε βόλευε καλύτερα.

Τεσπα, επειδή ούτε από υδρόψυξη σε cpu έχω εμπειρία, και δεν σκοπεύω να αποκτήσω σύντομα, και ο τελευταίος P4 που είχα ήταν ένας 2.6Α, να υποθέσω ένα 4.5G με μια καλή ψύκτρα θα είναι εφικτά για 24/7, χωρίς να αναβοσβήνουν τα φώτα του σπιτιού μου όταν τρέχω prime? Τελικά τα 65μ έλυσαν το πρόβλημα της κατανάλωσης, έστω και μερικώς, των P4; Άντε γιατί κοντεύω 2 χρόνια με την ίδια cpu και έλεγα μήπως.....

Mετα απο λιγο tunning εγινα επιτελους μελος του -100 club.

Eδω idle

hpim21907kv.jpg

κι εδω load!

hpim21852sz.jpg

Oποτε το γνωστο θυμα πηρε τα πανω του !

32m

32m61357de.jpg

Eστω για 1 ωρα, για 1 λεπτο, για 1 δευτερολεπτο θα ειμαι πρωτος στο δυσκολοτερο bench!

hpim21873ia.jpg

1m

1m61958xg.jpg

Kαι ενα μαξ ποστ!! Τερματισε η μητρικη!!!!!!!!! 450fsb!

hpim21723mo.jpg

Φυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!

Πραγματικά απίστευτα νούμερα, και φοβερή δουλειά. Μπράβο και πάλι.

Απλά με ενδιαφέρει να δω μια τέτεια cpu με αέρα, κλειστό κουτί, και καλοκαιρινές (ή έστω άνοιξιάτικες) θερμοκρασίες περιβάλλοντος, κάτι που με νοιάζει προσωπικά εμένα, αλλά πιστεύω και πολύ κόσμο. Εξακολουθώ να είμαι καχύποπτος στους P4, ακόμα και στα 65 nm.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.