Jump to content

6600GT noise ψάξιμο, xfx vs asus

random

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω μια XFX 6600gt, και ο ηχος ειναι μάλλον ενοχλητικός.

XFX VGA NVIDIA GF6600GT 128MB DDR3 DUAL DVI PCI-E

μεταξύ ενός 12άρι case fan, ενός stock amd fan, enermax psu fan, και 4 σκληρών, η γραφικών ειναι το πιο θορυβώδες εξάρτημα.

την έχω δουλέψει και 2 βδομάδες χωρις ανεμιστήρα, αλλα μονο σε desktop εφαρμογές, και πάει καλά, θερμοκρασίες 50-55. Αλλα με παιχνίδια δεν γίνεται χωρις fan. κρασάρει.

με το fan , idle ειναι 49, kai se games... όπου πάει.. 60-80.

----------------------------------------------------------------

τι προτινετε για ησυχία?

κατι απ αυτά κανει τιποτα ή τσάμπα τα 15-30 ευρώ ?

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=subcategory&item=9

---------

σε σχέση με μια Asus 6600GT PCI-E, πως τι βλέπετε; χειρότερη, καλύτερη, τα ίδια , σε ψυξη και θόρυβο, εννοώ.

ευχαριστώ

θα πρότεινα να βγαλεις το καλυμα της ψύχτρας και να τοποθετήσεις εναν αθόρυβο 80αρι.

και καλυτερη ψύξη θα έχεις και ησυχία.

Τα ίδια και χειρότερα είναι η Asus, έχω ιδία εμπειρία από 2 τέτοιες και ξέρω. Τώρα για το τι μπορείς να κάνεις, ήδη αναφέρθηκε μία πολύ καλή λύση.

Asus....6600gt....ησυχία.....παπαπαπαπαπα.....ακόμα κι εγώ που δεν έχω πολύ ιδιότροπο αυτί, δεν την αντέχω....άσε που το stock coolέρι δεν κάνει καλή δουλειά....άμα την πάρεις, αλλάζεις coolέρι αμέσως άμα θες την ησυχία σου και τον πυρήνα.

είτε arctic cooling πάρεις, είτε zalman μια χαρά θα είσαι και από ησυχία και από temps. από μένα zalman VF-700CU γιατί θα σου μείνει

Επειδή ρωτάς για ψύκτρες, έχω δει την Zalman VF700-Cu πάνω σε Gigabyte 6600gt. Φοβερή ψύξη στις 3000 στροφές και αθόρυβη στις 1700 χωρίς ιδιαίτερα ψηλότερες θερμοκρασίες!

H msi ειναι αρκετα αθορυβη στην 6600gt υλοποιηση.Την ειχα και ξερω απο πρωτο χερι.Ισως η καλυτερη 6600gt απο καθε αποψη...

για τον θόρυβο είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...επειδή αν είσαι σαν και μένα... ο θόρυβος δεν θα σε ενοχλεί όταν θα είσαι μέσα στο game (μιας και τα εφέ εκεί είναι δυνατά και δεν προσεχεις) αλλα όταν είσαι στα windows η τον έχεις απλά να κατεβάζει...

κατέβασε το rivatuner και πες του σε 2d και low 3d να έχει τον ανεμιστήρα στο 1/3 ενώ στα Full 3d να είναι στο full

και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και τσάμπα ;)

κατέβασε το rivatuner και πες του σε 2d και low 3d να έχει τον ανεμιστήρα στο 1/3 ενώ στα Full 3d να είναι στο full

και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και τσάμπα ;)

αααααυτός είσαι! η καλύτερη συμβουλή. :071:

το καθάρισε σαν αυγό το φανάκι...

:020: :041:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.