Fonias A.E1442169095 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2006 Κατ' αρχην συγνωμη που ποσταρω εδω για ζητηση μητρικης αλλα δεν εχω αρκετα ποστ για να ποσταρω στην κατηγορια "ζητηση".Γνωστος μου ειχε μια epox 8rda3+ rev3.1 και μετα απο 3 ετη και 4ων αποστολων στο καταστημα απο το οποιο την αγορασε για επισκευη,με το που αγορασε "σοβαρο psu (enermax noisetaker 485) μετα απο 2 μερες σταματησε οριστικα να δουλευει...Αφου λοιπον της ξηλωσε ολα τα πυκνωτακια και την ποδοπατησε καμια 20αρια φορες, αποφασισε να παρει αλλη(παρεπιπτωντος η epox δεν κλοκαριστηκε ποτε). Του προτεινα να παει σε φτηνη αναβαθμιση (asrock dual+amd 64 3000) και να πουλησει τον barton 2800 αλλα δεν θελει να δωσει 200€ εν οψη αλλαγων και δεδομενου οτι εσκασε 250€ για psu tuner hdd.Ετσι μου ζητησε να ψαξω για μητρικη socket a που παρατηρησα οτι ειναι αφαντες.Βρηκα μονο αυτες σε λογικη τιμη:http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=33729&ext=skroutzhttp://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=30088&ext=skroutzhttp://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=32225&ext=skroutzκαι μια MSI στα 69€ απο το hacshop η οποια ειναι και αυτη κατοπην παραγγελειας.Ποια θα του προτεινατε απο αυτες δεδομενου οτι εχει barton 2800,2x256 kingston,ati 9600xt,sb audigy,tuner 2hdd sata,dvd-rw, psu enermax 485 και δεν προκειται να υπερχρονισει???Επισης αν καποιος εχει για πωληση socket a μητρικη με sata ας μου στειλει πμ.Συγγνωμη αν σας κουρασα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Μάρτιος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Αν δεν θέλει να κλοκάρει η 2η είναι η πιο τίμια για τα χρήματά της και αρκετά αξιόπιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάρτιος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Ψαξε λιγο τις αγγελιες μηπως βρεις καμια abit nf-s απο τις καλυτερες επιλογες για socket A και περνα και καμια βολτα απο το stock του πλαισιου μηπως βρεις κι εκει τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάρτιος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 εγώ θα πω την 3η γιατι λογικά ο φίλος σου εχει 400αρες μνημες.αλλά όπως λέει και ο outlaw η 2η αν δε τον ενδιαφλερει το oc ειναι πολύ τίμια αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funfix Μάρτιος 13, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 ασχετο πηρες τηλεφωνο για να δεις αν τα εχουν σιγουρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonias A.E1442169095 Μάρτιος 14, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 δοκιμασα στο pc store και στο hacshop αλλα τιποτα.και μαλλον και στο techixx δεν θα τις εχουν γιατι εμαθα οτι δεν εχουν ανανεωσει το site για κανα χρονο.οποτε μαλλον σε κατι stock αν βρω ή αν βρεθεί καποιος να πουλησει socket a mobo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάρτιος 14, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 δοκιμασα στο pc store και στο hacshop αλλα τιποτα.και μαλλον και στο techixx δεν θα τις εχουν γιατι εμαθα οτι δεν εχουν ανανεωσει το site για κανα χρονο.οποτε μαλλον σε κατι stock αν βρω ή αν βρεθεί καποιος να πουλησει socket a mobo.Στο ocs.gr ρωτησες ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.