Jump to content

Ίδιο media, διαφορετικό αποτέλεσμα???

kle500

Recommended Posts

Καλημέρα.

Έχω μια ερώτηση που δεν ξέρω αν έχει ξαναερωτηθεί και ζητώ συγνώμη.

Έγραψα ένα TYG02 εχθές, και μετά το σκάναρα.

Λοιπόν, έκανα 10 scan στη σειρά, από τα οποία και τα 10 είχαν διαφορετικά αποτελέσματα.

Γιατί αυτό?

Την περασμένη εβδομάδα είχα προμηθευτεί μια 10αδα TYG02 THAT'S σε slimcase, και προχθές πήρα, μια 50άδα TYG02 THAT'S, ευελπιστώντας να είναι τα ίδια, μιας και στα slimcase είχα 93-95% quality scan.

Λοιπόν, βλέπω πως με την κορίνα των 50, έχω διαφορετικά αποτελέσματα.

Είναι λογικό?

Θα ήθελα, τα δισκάκια στις 2 περιπτώσεις (slimcase και 50αδα),να είναι ακριβώς τα ίδια, μιας και μου είναι άχρηστες οι θήκες.

Επισυνάπτω 3 scan από τα 10 που προανέφερα.

P.S. Τι γνώμη έχετε για τα printable (100άδα)?

post-3926-1442174329,7747_thumb.jpeg

post-3926-1442174329,8166_thumb.jpeg

post-3926-1442174329,8622_thumb.jpeg

Γενικα ισχυει Pi max<280 και Pif max<4. Γενικα τα αποτελεσματα σου δηλαδη δεν ειναι και τοσο ασχημα. Σε τι ταχυτητα εγραψες τα δισκακια ? Και το nec με τι firmware το εχεις ?

Είναι 1 δισκάκι γραμμένο X8.

Είναι το ίδιο δισκάκι σκαναρισμένο πολλές φορές, και μου δίνει διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αυτό είναι το πρόβλημά μου.

Το NEC έχει το εργοστασιακό firmware, δεν ξέρω κάτι άλλο.

Το αγόρασα την περασμένη εβδομάδα.

Όμως έγραψα και με αυτά: http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0006

και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα. Σταθερά 95%, με Χ8 εγγραφή.

Άρα ??

Χμμ αν θες να ασχοληθεις λιγο μπορεις να ριξεις μια ματια σε τι firmwares υπαρχουν και να δοκιμασεις καποιο να δεις τι αποτελεσματα βγαζουν τα ιδια δισκακια. Βαλε πρωτα το τελευταιο official και μετα κοιτας και για hacked firmwares.

• 3 weeks later...

Αν και αρκετα αργοπορημενα, ειναι δεδομενο οτι 2 διαδοχικες σαρωσεις δε προκειται να σου δωσουν τα ιδια αποτελεσματα - μεγαλες διακυμανσεις δε θα υπαρχουν αλλα τα νουμερα δε θα ειναι ποτε τα ιδια. Αν δεν κανεις eject το μεσο και σκαναρεις ξανα οι διακυμανσεις αυτες ελαχιστοποιουνται.

Απο το στικυ λιγες σειρες πιο πανω

Η μέθοδος που θα παρατεθεί εδώ δεν αποτελεί επ’ουδενί επιστημονικό τρόπο αντικειμενικής αξιολόγησης της ποιότητας εγγραφής ενός οπτικού μέσου. Δεν αποτελεί πιστοποιημένη μέθοδο μέτρησης ούτε πρόκειται για CAT scans. Τα αποτελέσματα που μπορεί κανείς να πάρει σκανάροντας το ίδιο μέσο με διαφορετικό drive, ίδιο drive αλλά διαφορετικό firmwareή ακόμα ίδιο drive / firmware αλλά με διαφορετικές ρυθμίσεις θα είναι ποικίλες και ποτέ ίδιες. Αντιθέτως μπορεί να διαφέρουν ριζικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.