d|smal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2006 λοιπον επειδη δεν βρησκω τη gallery κανω ενα καινουριο thread για το καινουρι μου κουτι! το πηρα απο το πλαισιο ειναι αντιγραφη του στακερ αλλα εκανε μονο 90€! ¨αυτο ειναι το κουτι! εδω ειναι στο πλαι! και εδω ειναι πισω παμε προς τα μεσα! στις PCI δεν χρειαζονται κατσαβιδια και βιδες κ αυτο ειναι πολυ καλο! το σφουγγαρακι κατω το εβαλα εγω ετσι για ομορφια! εχει θεσεις για τεσσερις σκληρους δισκους ο οποιοι μπενουν σε ενα πανελ που τους τοποθετει καθετους στο κουτι! αναμεσα στο σκληρο κ στα πλαστικα που μπαινουν πανω του για να κουμποσουν στο πανελ εβαλα κ εκει λιγο σφουγγαρι οπως πριν για να αποτρεψω λιγο θορυβο και βουητου του σκληρου! κ το κολπο αυτο επιασε! εδω τα πλαστικα κρατανε στις 5.25 θυρες τα cdrom και οτι αλλο βαλουμε εδω ειναι ολοκληρο απο το πλαι! ειναι αρκετα ευρηχωρο! και αλλη μια με κλειστο το μαυρο πορτακι! το οποιο στο μονο που χρεισημευει ειναι για να κραταει τις μεγαλες καρτες! εχει κατι μαυρα πλαστικα ποδαρακια με καοτσουκ στην ακρη που σπρωχνοντας τα προς τα μεσα πιεζουν καποια μεγαλη ισως καρτα γραφικων(εγω μ την 6600GT δεν τα χρειαζομαι!) και την κρατανε σταθερη! εδω μπαινει ενα 12αρη φαν για να βαζει κρυο αερα! ακριβως απο πανω μπαινει αλλος ενας! και στις δυο θεσεις αυτες υπαρχει φιλτρο! ουτε στους ανεμηστηρες χρειαζονται βιδες διοτι κουμπονουν πανω με κατι πλαστικα ποδαρακια παλι! μεσα στη συσκευασια ειχε δυο βιδες που και καλα τις βαζεις και σου κρατανε τα καλωδια για να ειναι πιο μαζεμενο! δυστηχως δεν εχει πλαινο παραθυρο! αλλα στο site της casetek εχει san optional μερικα σχεδια τα οποια δεν τα χει φερει το πλαισιο! στο σημειο που ειναι ο επεξεργαστης ειχε ενα ποτηρι για να τραβαει αερα απεξω χωρις να περναει καθολου απο το υπολοιπο κουτι, το εβγαλα ομως γιατι δεν χωρουσε η ψυκτρα της gigabyte που εχω! σε εκεινο το σημειο αντι για το ποτηρι μπορει να μπει ενας 8αρης! Απο θορυβο επεσα αρκετα με τους 12αρηδες στισ 1200 στροφες κ το σκληρο οπως ειπα πριν με το σφουγγαρι του! Οι θερμοκρασιες μου αρκετα καλες σε σχεση με το προηγουμενο μικρο κουτακι που ειχα! ο επεξεργαστης(540 default) στους 37-38 idle 47-50 full load! τοσα ειχα πριν με ανοιχτο το πλαινο στο παλιο κουτι! Η θερμοκρασια του συστηματος μια απο τα ιδια! Η GPU ηταν γυρω στους 40 IDLE με την VF700allcu στις πολλες στροφες τωρα ειναι στις λιγες παλι 39-42 (6600GT 577/1.07) O σκληρος 26-33 βαθμους το ανωτερο!
d|smal Μάρτιος 11, 2006 Author #2 Μάρτιος 11, 2006 Το προτεινω σε αυτους που δεν εχουν χρημα για στακερ αρμορ κλπ κλπ! απο σοπρανο κ τετοια κουτια ειναι σαφως μεγαλυτερο κ περισσοτερο ανετο!το καλυτερο ειναι οτι βιδες χρεισημοποιησα ελαχιστα κ ετσι ηταν πιο ευκολη η εγκατασταση!Το κακο ειναι οτι ειναι πολυ βαρυ και ερχετε χωρις ανεμηστηρες! δηλαδη +20€ περιπου για 2 12αριδες=110€!αυτα!Λοιπον το καλο με το κουτι ειναι οτι ειναι φτηνο 90€ σε σχεση με κατι αλλα και ειναι αρκετα μεγαλο
Necro Μάρτιος 11, 2006 #4 Μάρτιος 11, 2006 μεγειες ωραίο φαίνεται!!! είναι καλής ποιότητας-σκληρο υλικό?
d|smal Μάρτιος 11, 2006 Author #5 Μάρτιος 11, 2006 ναι πολυ καλο ουτε πλαστικουρες ουτε τπτ μια χαρα..
kerneld Μάρτιος 13, 2006 #6 Μάρτιος 13, 2006 Με γειές και από εμένα. Ωραίο κουτάκι και με άνετους χώρους απ' ότι βλέπω.Και σε αντίθεση με τα Chieftec δεν χρειάζεται να ψάχνεις για 9cm fans. Με 2 12άρηδες καθαρίζεις.
PlanetmanR5 Μάρτιος 13, 2006 #7 Μάρτιος 13, 2006 Ωραιο κουτι και μια πολυ καλη προταση για να την κατηγορια εως και 100ευρω!Και σαφως παρα πολυ καλυτερο απο οτι κυκλοφορει σε αυτην την τιμη (soprano,shark κ.α)Μεγεια σου και τωρα...καλες μοντες!
Maximvs Μάρτιος 13, 2006 #8 Μάρτιος 13, 2006 ειναι πολυ καλο και σκεφτομαι να το παρω για το δευτερο μηχανημα..στο αλλο εχω ηδη stacker...αλλα εχει αρκετες διαφορες απο το θηριο..οπως και να το κανουμε...
Cyber_Cookie Μάρτιος 13, 2006 #9 Μάρτιος 13, 2006 Μεγειές! Πολύ καλή κουτα. Την είχα δει και από κοντά στο πλαισιο και είναι αρκετά bombproof χωρίς να είναι βαρια σαν chiftec. Υ.Γ.Καλά και συ χρησιμοποιείς το κουτί του what'sup για μολυβοθίκη? Χαχα!
d|smal Μάρτιος 13, 2006 Author #10 Μάρτιος 13, 2006 Υ.Γ.Καλά και συ χρησιμοποιείς το κουτί του what'sup για μολυβοθίκη? Χαχα! και το καπακι του το εκανα τασακι να φανταστεις!! :075: :046: οπως βεβαια κ η κουτα που ηταν μεσα το κουτι(:064: ) εγινε αποθηκευτικος χωρος!
george28gt Μάρτιος 13, 2006 #11 Μάρτιος 13, 2006 και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω κουτί, καλό φαίνεται, αλλά θα προτιμήσω να αγοράσω άλλα, πιό σημαντικά κατά τη γνώμη μου πράγματα, πριν το κουτί. όσο για την πατέντα με τα σφουγγάρια [sorry, αλλά...χαχαχαχαχαχαχαχα] είναι δικιά σου ή το είδες κάπου... βλέπω σε λίγο καιρό τα ξένα forum να αποδίδουν φόρους τιμής στο ελληνικό δαιμόνιο και να φιλοξενούν στις σελίδες τους εκταινεί reviews και guides για το "σφουγγάρι ως μέσο μείωσης του θορύβου και αύξησης της καλαισθησίας"
Cyber_Cookie Μάρτιος 13, 2006 #12 Μάρτιος 13, 2006 και το καπακι του το εκανα τασακι να φανταστεις!! :075: :046: ΡΕ??? Μπας και είμαστε συγγενείς? ΛΟΛ Δηλαδή! :028: :028: Ηθικό δίδαγμα: Η :070: κοσμοτε προοθεί το καπνισμα.:042:ΕΔΙΤ:βλέπω σε λίγο καιρό τα ξένα forum να αποδίδουν φόρους τιμής στο ελληνικό δαιμόνιο και να φιλοξενούν στις σελίδες τους εκταινεί reviews και guides για το "σφουγγάρι ως μέσο μείωσης του θορύβου και αύξησης της καλαισθησίας"Δεν ξερω αν το ανακάλυψε κάποιος αλλά εγώ χρησιμοπιοώ το γκρι σφουγγαράκι για ηχοαπορροφητικό εδώ και αρκετά χρονια χωρίς να το εχω διαβάσει κάπου.
d|smal Μάρτιος 13, 2006 Author #13 Μάρτιος 13, 2006 και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω κουτί, καλό φαίνεται, αλλά θα προτιμήσω να αγοράσω άλλα, πιό σημαντικά κατά τη γνώμη μου πράγματα, πριν το κουτί.όσο για την πατέντα με τα σφουγγάρια [sorry, αλλά...χαχαχαχαχαχαχαχα] είναι δικιά σου ή το είδες κάπου... βλέπω σε λίγο καιρό τα ξένα forum να αποδίδουν φόρους τιμής στο ελληνικό δαιμόνιο και να φιλοξενούν στις σελίδες τους εκταινεί reviews και guides για το "σφουγγάρι ως μέσο μείωσης του θορύβου και αύξησης της καλαισθησίας" το σφουγγαρι ηταν στο κουτι της μητρηκης για να ακουμπαει εκει! το εβαλα στον πατο για ομορφια για να μην φαινεται το ασχημο σιδερο κ καπου εκει λεω(απο μεσα μου) <<Πετρο, γιατι δεν δοκιμαζεις να το βαλεις στο σκληρο μπας κ σταματησει πια αυτο το βουητο;;;:104: :104: >> και ετσι λοιπον ακουσα τη συνειδηση μου κ ετσι επραξα!:061: :061: .... Οσο χαζο σας φαινεται τα αποτελεσματα ειναι ικανοποιητικα.. πολυ λιγοτερος θορυβος!!:098:
george28gt Μάρτιος 13, 2006 #14 Μάρτιος 13, 2006 Δεν ξερω αν το ανακάλυψε κάποιος αλλά εγώ χρησιμοπιοώ το γκρι σφουγγαράκι για ηχοαπορροφητικό εδώ και αρκετά χρονια χωρίς να το εχω διαβάσει κάπου.Δηλαδή εγώ πόσο πίσω είμαι που το χρησιμοποιώ για να πλένω τα πιάτα ???lol... :054:
Cyber_Cookie Μάρτιος 13, 2006 #15 Μάρτιος 13, 2006 @george [χιουμορ μοντ/ΟΝ] Βρε χαζούλη, , αυτό το σφουγγαράκι δε κάνει για τα πιάτα γιατί είναι πολύ λεπτό για αυτή τη δουλειά. ΕΚΤΟΣ και άν το ελληνικό δαιμόνιο βρηκε τρόπο εξηκονόμησης χρημάτων. (χρησιμοπιούμε τα σφουγγαρια της μητρικής για οικιακες εργασίες γλυτώνωντας το κόστος αγοράς κάποιου εξιδικευμένου προϊόντος)[χιουμορ μοντ /ΟΦΦ]
d|smal Μάρτιος 13, 2006 Author #16 Μάρτιος 13, 2006 στο αλλο κουτι εχω βαλει wettex στο σκληρο! κ ενα azax για υδροψυξη! ειδικη πατεντα καθε 2λεπτα φσιτ πανω στον επεξεργαστη! χοχοχο!
Cyber_Cookie Μάρτιος 13, 2006 #17 Μάρτιος 13, 2006 Αλλά να βάζεις την έκδοση του αζαχ με το πορτοκάλι ωστε να παιρνει το πισι βιταμινη C και να έχεις αυξημένη προστασία από ιούς χώρις να τράχεις αντιβίρους και χωρίς να καταναλώνωνται πόροι του συστήματος.
KostasThLB Μάρτιος 13, 2006 #18 Μάρτιος 13, 2006 στο αλλο κουτι εχω βαλει wettex στο σκληρο! κ ενα azax για υδροψυξη! ειδικη πατεντα καθε 2λεπτα φσιτ πανω στον επεξεργαστη! χοχοχο!looooooooool :040:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.