Jump to content

ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΤΙ RADEON SAPPHIRE RX1600P 256MB D2?

tsallinia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παιδια...ενα φιλαρακι μου ειναι σε διλλημα...θελει να αγορασει την ati radeon sapphire rx1600p 256mb...αξίζει λέτε?και αν οχι ποιες αλλες προτεινετε σε αυτήν την κατηγορία?

πρεπει να υπαρχουν κοντα 10 thread αυτη τη στιγμη (μαλιστα ενα εχεις ανοιξει εσυ!) σχετικα με καρτες γραφικων και ποιες αξιζουν, γιατι δεν κοιτας εκει και μετα να ποσταρεις και εκει αν χρειαστεις διευκρινηση?

μονολεκτικα, οχι δεν αξιζει, κοιτα τα αλλα thread για αποψεις σχετικα με το ποιες αξιζουν

βασικα δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται.απλα μου ειπε να βαλω θεμα για το αν αξιζει αυτη η καρτα γιατι αυτη θελει να αγορασει!

Γειά σας παιδια...ενα φιλαρακι μου ειναι σε διλλημα...θελει να αγορασει την ati radeon sapphire rx1600p 256mb...αξίζει λέτε?και αν οχι ποιες αλλες προτεινετε σε αυτήν την κατηγορία?

και ποια ειναι η δευτερη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.