Necro Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2005 Εδώ μπορείτε να ποστάρετε pics του χώρου σας, του γραφείου σας και φυσικά του υπολογιστή η κονσόλα σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Αύγουστος 1, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 εδώ είναι το μικρό lanaki που έστησα σπίτι!μπορεί να μη φαίνεται αλλά το ένα pc έχει wallpaper ένα AK47 και το άλλο ένα M4 (cs source αθανατο!) εδώ είναι το Nemesis αυτοπροσώπως .....isnt it a beauty? εδώ το pc του bro!......... διάφορες pics του Nemesis το παπαγάλο μου θα σας τον δείξω άλλη στιγμή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Αύγουστος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Η βομβαρδισμένη Βουδαπέστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Αύγουστος 1, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 ο κλασικός ο Έλληνας.....και μένα αν έδειχνα φωτό απο κοντά όλα χύμα στο γραφείο τα χω.....πάντως τα wc κομμάτια σου μου παραφαίνονται μεγάλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Αύγουστος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 πάντως τα wc κομμάτια σου μου παραφαίνονται μεγάλα... Αχούρι forever......ταπεράκι απο παστό γαυράκι, L20 μέσα, του μαύρου πάγου το επαγγελματικό το 2πλό, 18.5x15.5x5 ψυγείο αυτοκινήτου, Υ gardena, 80w psu, ρυθμιστήρια, φανάκια, σκόρδα, ξύδι, τζατζίκι, ξύλο κόντρα πλακέ απο τα σκουπίδια.....ε να μην είναι λίγο king-kong? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Αύγουστος 1, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 αυτό που λέμε wc home made στο μεγαλείο του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Αύγουστος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Πρωτα ο Η/Υ και μετα ο χωρος (αχουρι δλδ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Αύγουστος 1, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 ''The Mothership'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Αύγουστος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Μπράβο Soto....άξιος παλικάρι μου.....Taper powa για πολύ mothafucking γουότερ κούλινγκ shit [-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Αύγουστος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Το δευτερο πισι :twisted: Και ο χωρος.Το αχουρι που λεγαμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Αύγουστος 2, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 πολυ αντιπροσωπευτικο :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Αύγουστος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.