Jump to content

Pc με 260€?

aristos87

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Celeron D 2.53 775

MSI PM8M2-V

512 ram

dvd drive liteon

case με 52€ μαζί με το τροφοδοτικάκι

~260 euroz σύνολο και νά το αποτέλεσμα!

bubiko9tn.th.jpg

36bo.th.jpg

p30934095za.th.jpg

p31034137uc.th.jpg

με την βοήθεια μιας Sharkoon Lightbar έχουμε και το εφέ Kitt :040: (+10€ optional :p)

sharkoon_lightbar_blau.jpg

16iv.jpg

Το pc δεν είναι για μένα απλά το ποστάρω έτσι επειδή μου άρεσε το αποτέλεσμα.Απο θερμοκρασίες κοντά 44 idle και full δεν το έλεξα. Για εφαρμογές γραφείου πάει! Απλά μέσα στην όλη φάση του όσο φθηνότερο γίνετε μιας και με onboard vga και με τιμή κάτω απο 50 ευρώ η mobo απο e-shop με έβαλε στην διαδικασία αναζήτησης micro κουτιού. Ετσι μετά απο μπόλικη βόλτα στην Στουρνάρη βρήκα αυτό τo κουτάκι στα 52€ με 250W psu στην Γραμμή. Aυτά :)

Πολυ καλο θα ελεγα, βεβαια με προβληματιζει το θεμα θερμοκρασιας... Ισως να εβρισκες κατι καλυτερο σε κουτι. Αλλα και ετσι οπως ειναι τζαμι ειναι! Στην τελικη και 256 μνημη να εβαζες μια χαρα ηταν εφοσον πηγαινε για δουλεια γραφειου!

Ασχετο: Floppy δεν παιζει;

Kαι σκληρος δισκος;;;;

Οικονομικό και πολύ καλό μάλιστα ειδικά για δουλειά γραφείου - web surfing!

type.gif

Για δουλεια γραφειου ειναι αψογο. Δεν θελει και πολλα πολλα ενα τετοιο pc. Απο τις καλυτερες επιλογες για την δουλεια που προοριζεται ;).

Μπράβο πολύ οραίος. Κάπια στιγμή έψαχνα κάτι ανάλογο αλλα μιας και δεν είμαι αθήνα το μεγαλύτερο μου πρόβλημα ηταν το κουτί και η μεταφορά του. τελικά κατέλληξα σε midi tower του e-shop και έφτιαξα το 2ο κουτί.

Πολύ ωραίο. καλορίζικο :)

Από αισθητική άποψη είναι παρα πολύ όμορφο. Τώρα για επιδόσεις για τι δουλειά του είναι μια χαρά.

Στην τελικη και 256 μνημη να εβαζες μια χαρα ηταν εφοσον πηγαινε για δουλεια γραφειου!

Το θέμα είναι οτι επιδή η vga ειναι onboard τρώει μνημη απο την ram. Και στο κάτω κάτω στο e-shop 37€ εχει φτάσει το 512 απο εκεί θα κόψουμε? :p. Μπόλικη ram ποτέ δεν βλάπτει.. Και μελλοντικά κάπου μπορεί να χρειαστεί.

Καλό ....Οταν λέτε ερφαρμογές γραφέιου???word ε??

Γιατι αν χρησιμοποιέις για παράδειγμα photoshop ή 3dstudiomax ...θέλεις οπωσδήποτε μια καλύτερη κάρτα γραφικών

Oταν λεω σκληρο εννοω να αγορασεις.... Δεν τον εβαλες στα εξοδα.

Οσο για το αν χρειαζεται floppy κρατα πισινη.... Usb stick rulez αλλα αν χτυπησει ο δισκος απο που θα ξεκινησεις το regenerator; Η αν χρειαστει να ξεκινησεις με την δισκετουλα των 98 (που ολοι μας την εχουμε σε ΠΟΛΥ μεγαλη εκτιμηση και σε περιοπτη θεση) απο που θα ξεκινησεις;;;; Λεω τωρα.....

Sorry οντος δεν έβαλα στην λίστα τον δίσκο (40αρης maxtor). Οσο για το floppy δεν χρειάζετε γιατί τα δεδομένα θα σωζοντε με την μία στο usb stick αλλά έχει και parition που θα βάζει τα data. Επισης έχω πάρει ghost bootable dvd image και οποτε χρειαστεί το λειτουργικό ειναι ggi! Μονο internet και word θα παίζει αποκλιστικά! Αλλά και στην τελική όποιος θέλει βάζει floppy 10€ κάνει.

44 idle με χειμώνα σου λέει κάτι για το καλοκαίρι σε load? Ωραίο συνολάκι όμως.

Φαντάζομαι ότι ήσουν υποχρεωμένος να βάλεις καινούργια οράγματα γιατί χρειάστηκε να φτιάξω κι εγώ ένα συνολάκι low budget και από Π2 πήγε σε σέμπρον με 512 ραμ ,chieftec 360 ,40γίγα,μσι 754 όχι platinum,ΝΕΚ 4551 και σύνολο μου βγήκε 250. Α! και ο 2800+ πήγε μέχρι 2700 και τον άφησα στα 2400-2500...

Από ομορφιά όμως απλά τακτοποίησα τα καλώδια,ούτε φωτάκια ούτε κάτι άλλο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.