Jump to content

Philips 190X6FB

Necro

Recommended Posts

Καλορίζικη

Μια ερωτηση και απο μενα. Ο ηχος απο τα ενσωματομένα ηχεία τι λεει? Εντάξει δεν περιμένω να ειναι σουπερ αλλα πες μας εαν ειναι εξιοπρεπής

δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω, και τη συγκεκριμένη στιγμή έχω δουλειά :( , πάντως σε μικρότερο μοντέλο philips που είχα ακούσει μην περιμένεις και τίποτα τρομερό, σα low end ηχεία

λοιπόν.....Τρίτη μεσημέρι παίρνω τηλέφωνο στην philips αντιπροσωπεία....τους λέω έχει αυτά τα 2 προβλήματα...μάλιστα '''πότε την αγοράσατε?'' πριν 2 βδομάδες του λέω.....'' κανονικά αντικατάσταση με συσκευασμένη αχρησιμοποίητη οθόνη γίνεται εντός βδόμάδος αγοράς, αλλιώς παίρνετε μία ανοιχτή, που φυσικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα{ποτέ δε κατάλαβα αν εννοούσε μεταχειρησμένη η απλώς αυτό που λέμε bulk :p}''.......αρχίζω και κάνω αρνητικές σκέψεις εν τω μεταξύ....''ωστόσο για να δω αν έχουμε κομμάτια να σας βολέψω με μια ολοκαίνουργια :) '' μου κάνει! να μη σας τα πολυλογώ, μου έιπαν πως σήμερα 10 με 4 η ώρα θα ερχόταν ολοκαίνουργια οθόνη....και όντως ήρθε.... όχι μόνο ήρθε 2 μέρες μετά από το τηλεφώνημα αλλά χωρίς καμμένα πιξελάκια, και το ενοχλητικό πρόβλημα μαυρό προς πράσινο που αναφέρω πιο πάνω εχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. Ωστόσο σε d-sub η ποιότητα δεν είναι τόσο ΤΕΛΕΙΑ όσο σε dvi{κάτι σαν πολύ ελαφρά τρεμοπαίγματα πιξελς που μόνο κάποιος ψείρας σα και μένα θα στεναχωριόταν μαυτά}. Οπότε έχουμε συμπεράσματα:

Οθόνη: 8/10 από μένα{μονο και μόνο για τη διαφορά ποιότητας dvi-dsub}

Service Philips: 10/10 επενδύστε άφοβα σε οθόνη philips με zero pixel εγγύηση και δε θα χάσετε :)

Good job Philips ;)

να προσθεσω και εγω την εμπειρια μου απο την εν λογω οθονη..

ετοιμασα ενα συστημα ενος φιλου απο το e-shop με την εν λογω οθονη..

προχτες με πηρε τηλ ο υπαλληλος απο το e-shop point απο το οποιο εκανα την παραγγελια και μου ειπε οτι η οθονη "εβγαλε" προβληματα κ ειχαν παραπονα απο πολλους πελατες..με προετρεψε να παρω αλλη οθονη ή να περιμενω λιγες μερες διοτι εκκρεμει νεα παραλαβη του ιδιου μοντελου.προφανως εντοπιστηκε καποιο προβλημα στα "πρωτα" κομματια που ηρθαν, τα οποια σταλθηκαν(?) πισω..

να προσθεσω και εγω την εμπειρια μου απο την εν λογω οθονη..

ετοιμασα ενα συστημα ενος φιλου απο το e-shop με την εν λογω οθονη..

προχτες με πηρε τηλ ο υπαλληλος απο το e-shop point απο το οποιο εκανα την παραγγελια και μου ειπε οτι η οθονη "εβγαλε" προβληματα κ ειχαν παραπονα απο πολλους πελατες..με προετρεψε να παρω αλλη οθονη ή να περιμενω λιγες μερες διοτι εκκρεμει νεα παραλαβη του ιδιου μοντελου.προφανως εντοπιστηκε καποιο προβλημα στα "πρωτα" κομματια που ηρθαν, τα οποια σταλθηκαν(?) πισω..

δε σου διευκρίνησε τι πρόβλημα ήταν??? απο αυτά που προανέφερα πραγματικά δεν υπάρχει κάτι άλλο, χώρια που το νεο μοντέλο που έφεραν δεν έχει τα προβλήματα αυτά....

μου ειπε γενικα οτι "υπηρχαν προβληματα κ παραπονα",χωρις να απαντησει τι ακριβως..προτεινε να περιμενουμε 3-4 μερες μεχρι να ερθει η νεα παραλαβη για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο..

*ο φιλος μου ηθελε philips οθονη,δεν ειχε προβλημα να περιμενει,οποτε δεν εδωσα σημασια κ απλα περιμενουμε να ερθουν νεα κομματια..

DVI καλωδιακι περιλαμβανεται?

μου ειπε γενικα οτι "υπηρχαν προβληματα κ παραπονα",χωρις να απαντησει τι ακριβως..προτεινε να περιμενουμε 3-4 μερες μεχρι να ερθει η νεα παραλαβη για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο..

*ο φιλος μου ηθελε philips οθονη,δεν ειχε προβλημα να περιμενει,οποτε δεν εδωσα σημασια κ απλα περιμενουμε να ερθουν νεα κομματια..

DVI καλωδιακι περιλαμβανεται?

δυστυχώς όχι........πάντως ενώ και σε d-sub λέει, το dvi είναι άλλο πράγμα ρε παιδί μου, τουλάχιστον σε αυτό το μοντέλο

Kαλα πολυ ελεος να μη βαζουν καλωδιο dvi μεσα.360 ευρω οθονη παιρνεις, να μην αξιωθει να χει ενα καλωδιο..Η οθονη παντως ειναι παρα πολυ ωραια την εχω δει κ γω κ μου εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις

δυστυχώς όχι........πάντως ενώ και σε d-sub λέει, το dvi είναι άλλο πράγμα ρε παιδί μου, τουλάχιστον σε αυτό το μοντέλο

Σε όλα αναξαρτήτως τα μοντέλα, το DVI προσφέρει καλύτερη ποιότητα απεικόνισης. Για μένα αποτελεί μονόδρομο η σύνδεση αυτή.

Βάλε μια ταινία dvd σε full screen και στις σκοτεινές σκηνές παρατήρησε αν υπάρχει ομοιομορφία στην φωτεινότητα. Δηλαδή αν υπάρχουν περιοχές (ιδιαίτερα στις γωνίες) με μεγαλύτερη/μικρότερη φωτεινότητα.

Ναι υπαρχουν τετοιες περιοχες ,οι οποιες φαινονται αρκετα σε μαυρη-σκοτεινη οθονη (ιδιαιτερα σε δωματιο με χαμηλο φωτισμο).

το Σαββατο ειδα την οθονη στο συστημα του φιλου μου κ παρατηρησα οτι ακομα κ με το DVI οταν νοικιασαμε ενα DVD ,υπηρχαν πολλες θολουρες("πιξελιασματα") σε ολες τις σκοτεινες περιοχες..λες και εβλεπα cam divx...

το Σαββατο ειδα την οθονη στο συστημα του φιλου μου κ παρατηρησα οτι ακομα κ με το DVI οταν νοικιασαμε ενα DVD ,υπηρχαν πολλες θολουρες("πιξελιασματα") σε ολες τις σκοτεινες περιοχες..λες και εβλεπα cam divx...

μήπως εφταιγε το player/DVD?

Eμένα πάντως με την συγκεκριμένη οθόνη μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Εξηγώ: Όχι συγκεκριμένα με την οθόνη αλλά με την διάθεσή της στην αγορά. Έχω που την ψάχνω κανα 2 βδομάδες μια τελειώνει μια την ξαναφέρνουν μια δεν υπαρχει μια ναι ήρθε αλλά μόνο ένα κομμάτι που τελικά το δώσαμε... ουφ δεν αντέχω άλλο τα νεύρα μου. Τελικά δεν ξέρω αν αξίζει τόσο τον κόπο αν και στο συγκεκριμένο thread έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα απλά στο τέλος έχω κολλήσει με αυτήν την οθόνη από πεισμα για το τόσο "τρέξιμο" που έχω κάνει. Και εκεί που είμαι έτοιμος να τα παρατησω και να πάω προς αυτην την λύση LG 19'' 1932P-SN SILVER 369Ευρώ από το ******** το e-shop (αλήθεια την έχει ή ξέρει κάποιος αυτην την οθόνη LG ούτε στη σελίδα της LG δεν βρίσκω πληροφορίες) μαθαίνω οτι υπάρχει η PHILIPS στο multirama και ξανακολλάω αμαν δεν αντέχω... Α και αφου σας είπα τον πόνο μου μια ερώτηση θύρα USB έχει? Α και Necro{Demon} εσύ αυτό το πρόβλημα του sofos το έχεις συναντήσεί?

Eμένα πάντως με την συγκεκριμένη οθόνη μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Εξηγώ: Όχι συγκεκριμένα με την οθόνη αλλά με την διάθεσή της στην αγορά. Έχω που την ψάχνω κανα 2 βδομάδες μια τελειώνει μια την ξαναφέρνουν μια δεν υπαρχει μια ναι ήρθε αλλά μόνο ένα κομμάτι που τελικά το δώσαμε... ουφ δεν αντέχω άλλο τα νεύρα μου. Τελικά δεν ξέρω αν αξίζει τόσο τον κόπο αν και στο συγκεκριμένο thread έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα απλά στο τέλος έχω κολλήσει με αυτήν την οθόνη από πεισμα για το τόσο "τρέξιμο" που έχω κάνει. Και εκεί που είμαι έτοιμος να τα παρατησω και να πάω προς αυτην την λύση LG 19'' 1932P-SN SILVER 369Ευρώ από το ******** το e-shop (αλήθεια την έχει ή ξέρει κάποιος αυτην την οθόνη LG ούτε στη σελίδα της LG δεν βρίσκω πληροφορίες) μαθαίνω οτι υπάρχει η PHILIPS στο multirama και ξανακολλάω αμαν δεν αντέχω... Α και αφου σας είπα τον πόνο μου μια ερώτηση θύρα USB έχει? Α και Necro{Demon} εσύ αυτό το πρόβλημα του sofos το έχεις συναντήσεί?

ναι μόνο μία έχει. για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δοκιμάσω κάποιο DVD να σου πω.

για να μην δημιουργηθουν λαθος εντυπωσεις και βγαλουμε κ την οθονιτσα για τα σκουπιδια..

μετα απο συγκρισεις με μοντελα LG μερικων φιλων,ιδιων χαρακτηριστικων-τιμων με την εν λογω philips,διπιστωθηκε οτι τελικα δεν προκειται για κατι παραπανω απο την "θολουρα","ghosting" που ολες οι TFT λιγο-πολυ παρουσιαζουν..ειδικα με το DVI η κατασταση βελτιωθηκε αισθητα.

σιγουρα το design (και η υπαρξη DVI) κανουν την philips να υπερεχει στο τομεα αυτο..στα υπολοιπα,διαφορες δεν εντοπισε το ματι μου..

Αγαπητοί συμφορουμίτες, εδω και 15 μερες περίπου είμαι ενας ευτηχέστατος κάτοχος της οθόνης! Απο την πρώτη στιγμή πέρασε διαφορα τεστ όπως gaming (Βattlefield2) και dvd (Madagascar). Η εντυπώσεις μου είναι άριστες, το μόνο που παρατήρησα είναι πως στο απόλυτο σκοτάδι, στο κέτρο της οροφης της οθόνης εμφανιζει εντονο το φαινόμενο του backlight χωρις ναναι ενοχλητικό.

Την συστήνω ανεπιφύλακτα! Μιλάμε πάντα για dvi συνδεση και πολυ πειραματισμό με τις ρυθμισεις.

Ουτε να το σκέφτεσαι για την lg. Η Philips είναι σαφως ανωτερη κατασκευαστικά! Να υπενθυμίσω οτι το καλωδιο dvi δεν περιεχεται στην συσκευασια οπότε να υπολογιζεις ενα επιπλέον κόστος ~10€.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.