Theo.gr Μάρτιος 10, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Παρήγγειλα την Xp 120. Aν κάνω overclocking τον 3500+ στα 2,6 θα έχω πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Μάρτιος 11, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Όταν βάλω την ψύχτρα με την πάστα πρέπει να περιμένω να στεγνώσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Μάρτιος 12, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Όταν βάλω την ψύχτρα με την πάστα πρέπει να περιμένω να στεγνώσει?Δεν στεγνώνει ποτέ. Οπότε κατευθείαν μπορείς να τον δουλέψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Μάρτιος 13, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Το καλό με τις Thermalright, είναι ότι ταυτόχρονα ψύχουν:- μνήμες ή mosfet η XP90, αναλόγως τη φορά της τοποθέτησης- Μνήμες ΚΑΙ mosfet η XP120, γιατί προεξέχει και από τις 2 πλευρές.Εγώ έχω την 1η σε αλουμινένια με 9άρη, και φτάνει ακριβώς για να σκεπάσει τα 2 dimms. Βέβαια, είναι πολύ κοντά σε single channel οι μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Μάρτιος 14, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Αν βγάλω τον ανεμιστήρα από την ψύχτρα θα έχω πρόβλημα θερμοκρασίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Μάρτιος 14, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Αν βγάλω τον ανεμιστήρα από την ψύχτρα θα έχω πρόβλημα θερμοκρασίας?Αν δεν κάνεις καθόλου o/c και τον έχεις στα default ίσως να αντέξει χειμωνιάτικα χωρίς ανεμηστήρα (για καλοκαίρι δεν το συζητώ).Δοκιμές μπορείς να κάνεις εξάλλου.Αλλά δεν υπάρχει λόγoς να το κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 15, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Να ρωτήσω και εγώ κάτι:Στη DFI Ultra-D η τοποθέτηση γίνεται μονο με τα heatpipes στην κάτω μεριά σωστά?Με αυτή την τοποθέτηση μπαίνει ανεμιστήρας12aris κάτω από την ψήκτρα και ακριβώς πάνω στις μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 15, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Αυτή τι λέει:THERMALTAKE BIG TYPHOON 4000http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650463 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerneld Μάρτιος 15, 2006 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Αυτή τι λέει:THERMALTAKE BIG TYPHOON 4000http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650463Την συγκεκριμένη την έχω και είμαι ευχαριστημένος. Στα συν της το ότι ο 12άρης κάθεται σαν ομπρέλλα πάνω από την CPU και γενικά ρίχνει αέρα και στην τριγύρω περιοχή της μητρικής. Επιπλέον είναι πραγματικά αθόρυβη.Σχετικό μείον (όχι μόνο της συγκεκριμένης) το ότι ξηλώνεις τα πάντα από το κουτί για να την περάσεις. Επιπλέον δεν έχει ρύθμιση για τις στροφές του fan. Τέλος είναι λίγο γομάρι, οπότε τσέκαρε τους χώρους σου για να μην έχεις προβλήματα χωροταξικά.Αναλυτικότερα δες και το review εδώ http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=20416 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 15, 2006 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Έχει κανεις photo να δω που φτάνει πάνω από τις μνήμες και ποσο απόσταση έχει απόαυτές?Παίζει αν έχουν ψήκτρες να υπάρχει πρόβλημα στο βάλε-βγάλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.