Jump to content

Τι λέτε γι' αυτό?

Theo.gr

Recommended Posts

Δεν νομιζω παντως οτι εχεις και την πιο αξιοπιστη μετρηση της θερμοκρασιας με τον αισθητηρα απο panel.

Εγω συγκεκριμενα εχω το Gatewatch και εχει 4-5 αισθητηρες τους οποιους τους κολλας πανω στο σημειο το οποιο θελεις να παρακολουθεις την θερμοκρασια.

Τα αποτελεσματα σε σχεση με αυτα που εβλεπα απο προγραμματα και bios ειχαν μεγαλες αποκλισεις

Δεν νομιζω παντως οτι εχεις και την πιο αξιοπιστη μετρηση της θερμοκρασιας με τον αισθητηρα απο panel.

Εγω συγκεκριμενα εχω το Gatewatch και εχει 4-5 αισθητηρες τους οποιους τους κολλας πανω στο σημειο το οποιο θελεις να παρακολουθεις την θερμοκρασια.

Τα αποτελεσματα σε σχεση με αυτα που εβλεπα απο προγραμματα και bios ειχαν μεγαλες αποκλισεις

δεν νομιζω του ΒΙΟΣ να ειναι πιο αξιοπιστες!

Αν θέλω να μετράω με τον αισθητήρα τη θερμοκρασία του επεξεργαστή πρέπει να τον βάλω ανάμεσα στην ψύχτρα και αυτόν?

Αν θέλω να μετράω με τον αισθητήρα τη θερμοκρασία του επεξεργαστή πρέπει να τον βάλω ανάμεσα στην ψύχτρα και αυτόν?

ποτε και τιποτα αναμεσα στην ψυκτρα και τον επεξεργαστη :D (εκτος βεβαια την παστα :p)

μπορεις να τον βαλεις στο πλαι του επεξεργαστη.. οπου δεν ακουμπαει η ψυκτρα

Έτσι όμως δεν θα έχω απόκλιση στην μέτρηση της θερμοκρασίας του επεξεργαστή?

δεν νομιζω του ΒΙΟΣ να ειναι πιο αξιοπιστες!

Ναι σιγουρα δεν ειναι αξιοπιστες οι μετρησεις του bios οπως και των διαφορων προγραμματων για αυτη τη δουλεια αλλα μεταξυ τους εχουν μια αποκλιση της ταξεως των 5 βαθμων (τουλαχιστον ετσι εχω παρατηρησει εγω).

Ενω ο αισθητηρας μου εδειχνε μεχρι και 10 βαθμους χαμηλοτερα

Εγώ πάντως το έβαλα ανάμεσα στον επεξεργαστή (ΧΡ2700) και στην ψύκτρα και έχω αξιόπιστες μετρήσεις......

Εγώ πάντως το έβαλα ανάμεσα στον επεξεργαστή (ΧΡ2700) και στην ψύκτρα και έχω αξιόπιστες μετρήσεις......

Λες να το κάνω και εγω έτσι στον Χ2 μολις έρθει η μητρική?... μαλλον αυριο δηλαδη:026: :026: :026: :026:

Που μπορώ να βρω κάποιο θερμόμετρο για να είναι μόνιμα πάνω στον επεξεργαστή?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.