Jump to content

Connect CD....το περιστατικό

Recommended Posts

Θα ήθελα να μοιραστω μαζι σας ένα πρόβλημα που είχα πρόσφατα με ένα cd connect από το Πλαίσιο. Αυτό το cd έπεσε κάτω και έφυγε (αν είναι δυνατον) η μεμβράνη που έχει από πάνω!Εντάξει λεω δεν πειραζει θα είναι διπλής στρώσης.Έλα που δεν ήταν όμως!Η μεμβράνη που ήταν από πάνω ξεκωλάει πολύ ευκολα πάνω στην οποία είναι γραμμένα τα δεδομένα.(Δοκιμασα και με μια καρφίτσα και έφευγε λες και ήταν χαρτινο. Δοκιμασα και ένα cd της philips. Το έξυνα αρκετη ώρα και δεν έπαθε τιποτα.)Αυτο πρακτικά συμαίνει ότι έχασα τα δεδομένα από το cd!:mad: Αυτο που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι στο περιοδικο του πλαισιου γραφει οτι είναι 'φθηνα και ποιοτικα cd'!Γι' αυτο όσοι έχετε connect cd απο πλαισιο προσοχη μην την πατήσετε οπως εγώ!

Οκ...απλά νομίζω ότι είναι υπερβολή να βάζεις τέτοιο τίτλο για κάτι το οποίο έχει τόσο ευτελή αξία όπως ένα cd-rom το οποίο λόγω της μικρής αξίας ήταν πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι δεν θα έχει την ποιότητα του "ακριβού"philips ειδικά αν κάποιος πρόκειται να αποθεκεύσει ευαίσθητα δεδομένα.

Για μένα θα προτιμούσα να έβαζες ..Connect cd κακή ποιότητα...Απλά για να μην την πάθει άλλος.

Θα συμφωνήσω και εγώ. Ο τίτλος είναι αδικαιολόγητος.

Και αν είναι να κρίνουμε ένα προιόν από 1 κομμάτι, τότε ντροπή σε όλες τις εταιρίες ανά τον κόσμο.

Την ίδια γνώμη έχω και εγώ.

Ο τίτλος που χρησιμοποίησες είναι απαράδεκτος.

Δέν ανταποκρίνεται στις συνθήκες του πραγματικού γεγονότος που έλαβε χώρα...είναι το λιγότερο παραπλανητικός...έως προσβλητικός για το κατάστημα θα έλεγα.

Αν το προιόν είχε πρόβλημα κάτω από κανονικές συνθήκες χρήσης...τότε θα μπορούσες να κατηγορήσεις την κατασκευάστρια εταιρία...αλλά και πάλι..όχι τον πωλητή.

Ο τίτλος...φυσικά και θα αλλάξει άμμεσα.

Κοίτα, όλοι λένε για τα προιόντα τους ότι είναι ποιοτικά..... Τις προυποθέσεις για να είναι δε λένε...

Πχ , μπορεί όσο είναι το αυτοκόλλητο πάνω να eιναι καλύτερο ποιοτικά από το phillips . Το αν ξεκολλάει εύκολα είναι άλλη ιστορία αλλά και πάλι κάποιος μπορεί να σου πει ότι η χρήση του δεν προυποθέτει ότι το πετάς από εδώ και εκεί .ή ότι δεν ευθύνεται για απώλεια δεδομένων αν εσύ ή κάποιος άλλος το ξύνει ή το βάζει πχ στην τσέπη χύμα και περιμένει μετά να διαβάσει δεδομένα......

Σε γενικές γραμμές έχω να παρατηρήσω οτι έχει αρχίσει ένα μπαράζ κατηγωριών προς τα καταστήματα, ακόμα και για πραγματικά αστείους λόγους.

Θα πρέπει να επιδείξουμε λίγο προσοχή, γιατί για να φτάσουμε να κατηγορούμε για κάτι μια εταιρία ή ενα κατάστημα, πρέπει να έχει γίνει κάτι πολύ σημαντικό.

Με τους ρυθμούς που πάμε σε λίγο βλέπω να γίνονται threat του τύπου "απαράδεκτο το ταδε-shop γιατι το σουβλατσίδικο που είναι δίπλα του δεν έχει καλό τζατσίκι"

Σε όλα τα μαγαζιά γίνονται στραβές.. Το θέμα είναι το κατα πόσο αυτές οι στραβές είναι εσκεμμενες και κατα πόσο αποσκοπούν στην παραπλάνηση του καταναλωτη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.