Jump to content

Αντικαταστάτης 7άρη σε Α64 stock cooler

outlaw

Recommended Posts

Κατάφερα και έσπασα ένα finάκι απο έναν 7άρη σε stock cooler απο AMD (sempron για την ακρίβεια, αλλά πολύ που μας νοιάζει)....γνωρίζει κανείς που βρίσκουμε άξιο αντικαταστάτη, κατα προτίμηση με 3πινο?

Υ.Γ. και μετατροπέας απο 7 σε 8, μου κάνει επίσης :003:

Περασες καμια βολτα απο κανενα καταστημα ηλεκτρονικων Κλεανορα ? Πρεπει να εχουν εκει περα.

:013: :075:

Γενικά 7άρη, μπορώ να βρω και εύκολα στη γειτονιά αλλά θα προτιμούσα κάτι σε 3πινο έτοιμο (τους πουλάνε με τα καλώδια γυμνά και δε θέλω να φανούν κολλήσεις-μονωτικές) και αποδοτικό διότι απ την stock ήτανε και delta (θεός χωρές το):012:

Πουλανε και 3πινα ρε συ. Εγω εδω στο καταστημα που ειναι κοντα μου και εχει ηλεκτρονικα του ειχα ζητησει 3πινο και ειχε βρει. Τωρα τι μεγεθος fan ειχα ζητησει τοτε δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια.

εγώ, και δε λέει.

επειδή εψαχνα και εγώ 7αρη για την sempron μου sA, τελικά εβαλα εαν 80αρη zalman http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806151 με την αντιστασουλα του, και πιστεψε με ειναι αστερι.

ανα αναρωτιεσαι πψς τον στερέωσα χωρίς μετατροπέα, η λύυσεις ειναι 2. ειτε με λίγη κόλα (t;ypoy logo) ζστο κέντρο ώστε να κολήσει πάνω στα fins, είτε αν η ψυχτρα ειναι αρκετά πλατιά όπως η δικιά μου με 2 από τις 4 βιδες.

το καλό με αυτό το τρόπο ειναι οτι ψύχεις και τα εξαρτήαμτα γύρω από τον επεξεργαστή.

www.panoc.freegr.net/sacooler.jpg

Ο καλύτερος τρόπος στερέωσης σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ταινία 2πλής όψεως για καθρέπτες. Έχει στο Praktiker. Δυνατή (μέχρι και psu έχω στερεώσει σε case, με 2 μικρές λωρίδες), αντοχή στο χρόνο, αφαιρείται, και αποροφά και κραδασμούς, διότι είναι σχετικά παχιά.

Έχω στερεώσει πολούς ανεμιστήρες με δαύτη, βάζεις λίγο στις 4 γωνίες, και κολάει άψογα στα φινς. Επίσης, και υπό γωνία κολλήσεις, βάζοντας στην 1 πλαϊνή πλευρά του fan, όπως πχ για ψύξη mosfet. Και βέβαια έχει άλλες 1000 χρήσεις, όπως σταθεροποίηση ηχείων, monitor, προσόψεων, κλπ κλπ. Θα με θυμηθείτε αν την πάρετε. Σε μια άσπρη συσκευασία είναι, κιτρινοκαφέ χρώματος.

εγώ, και δε λέει.

επειδή εψαχνα και εγώ 7αρη για την sempron μου sA, τελικά εβαλα εαν 80αρη zalman http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806151 με την αντιστασουλα του, και πιστεψε με ειναι αστερι.

τον έχω και εγώ αυτό, πραγματικό αστέρι...

εχω βάλει και ένα μικρό διακοπτάκι για να εναλλάσω την τροφοδοσία μέσω της αντίστασης ή κατευθείαν, οπότε έχω εντελώς αθόρυβη λειτουργία με τροφοδοσία μέσω της αντίστασης και αρκετό θόρυβο, αλλά τρομερή διαφορά στην πίεση του αέρα, χωρίς την αντίσταση.

Οι θερμοκρασίες μου είναι μια χαρά με λειτουργία μέσω της αντίστασης, οπότε μάλλον τζάμπα ο διακόπτης... :054:

με λίγα λόγια αγόρασέ τον και δε θα χάσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.