Jump to content

Raid? μπα... Dual Core? μπα...

sakattack1442169065

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω 2 dvd-rom στο 1 ide channel, 1 dvd-rw στο 2 ide channel, και 4 sata σκληρους (αυτονομα)

Δεν εχω raid ουτε dual core cpu, αλλα και να ειχα δε θα βοηθουσαν και πολυ σε περιπτωσεις σαν την παρακατω :003:

attachment.php?attachmentid=10211&stc=1&d=1141851869

-ο 1oς sata εχει τα windows, και ετσι για να μην καθεται ουτε αυτος ουτε η cpu, κανει και ενα virus scan στον εαυτο του

(πχ θα μπορουσα να παιζω ενα παιχνιδι, αλλα επρεπε να παρω το παραπανω screenshot :003: )

-ο 2ος sata σκληρος τρεχει το azureus

-το dvd-rom κανει rip στον 3ο sata σκληρο , πιανοντας τη max του ταχυτητα 12x (ριπαρει ενα DVD+R 4.4GB σε περιπου 6 λεπτα)

-το dvd-rw γραφει την ταινια που ειχα κανει rip προηγουμενως στον 4ο sata, επισης με την max του ταχυτητα 16x (5-6 λεπτα επισης για 4.4GB)

και καθε εξι λεπτα αλλαζω, το dvd-rw παει πχ στον 3ο να γραψει αυτο που ριπαρα πριν εκει, και το dvd-rom παει στον 4ο να ετοιμασει εκει αλλη ταινια

Tα Benchmarks δεν λενε παντα την πραγματικοτητα ;)

post-11-1442174329,5285_thumb.jpg

Χαχαχα,σωστός!

Εντυπωσιακό πράγματι! Βέβαια για να παίξω το δικηγόρο του διαβόλου, από ποιότητα εγγραφής τι λέει? Ποιότητα συμπίεσης? Ποσοστό?

Υ.Γ.: Όλα καλά και όλα ωραία, αλλά τα 2 dvd-rom τι τα θες βρε παιδί μου!

κοιτα, 16x εγω γραφω στα ΤΥ +R ceramic, επειδη πιστευω οτι ειναι καλη η ποιοτητα, και γιατι αλλιως τι τα θελουμε τα 16x drives και media?

αλλα περι ορεξεως... οτι θελει γραφει ο καθενας. :003:

Στη συγκεκριμενη περιπτωση απλως αντεγραφα ετοιμες φτιαγμενες ταινιες, δεν εκανα συμπιεσεις τωρα.

Ασχετα με αυτο, το νοημα του ποστ ειναι οτι οι δισκοι ειναι ο πιο αδυναμος κρικος ενος συστηματος, οποτε δε πα να χεις σουπερ ντουπερ cpu κλπ

και οτι μπορω να κανω ταυτοχρονα πραγματα πολυ ταχυτερα απο οτι αν ειχα τους δισκους σε raid

Αντι για αντιγραφες, θα μπορουσα πχ να κανω επεξεργασια video αναμεσα στον 3ο και 4ο δισκο.

Εκει βεβαια θα με βοηθουσε ενα dual core αν ηθελα ταυτοχρονα να παιξω και παιχνιδι.

Ομως ενα dual core με ενα-δυο δισκους, εστω και σε raid, παλι πιο αργο θα ηταν :003:

ΥΓ, εχω 2 dvd, γιατι το 2ο με βοηθαει να διαβασω χαλασμενα dvd που κολωνει το 1ο :003:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.