am965 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2005 Έχω εγκαταστήσει τα drivers της συγκεκριμένης κάρτας εκτός από τα NVIDIA WDM Video capture (universal) και μία άλλη συγκεκριμένη συσκευή η οποία σχετίζεται με την κάρτα και την βγάζει ως άγνωστη.Και οι δύο αυτές συσκευές εμφανίζονται με ! στο sound,video and game controllers του device manager.Μέχρι στιγμής όλα φαίνονται ένα απλό πρόβλημα στα drivers της συσκευής.Κι όμως το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να εγκαταστήσω με τα τελευταία driver της Nvidia την κάρτα μου,κατα την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της πρώτης συσκευής μου κάνει restart.Δοκίμασα και σε Safe Mode να κάνω εγκατάσταση αλλά τα ίδια.Κατα την γνώμη μου και τα δύο devices σχετίζονται με το TV-out της κάρτας το οποίο δεν μπόρεσα ποτέ να ενεργοποιήσω.Η απορία μου είναι...Μήπως έχει καεί τίποτα στο Tv-out της κάρτας και το σύστημα προσπαθώντας να προστατεύσει τον Η/Υ μου κάνει restart? Τι μπορώ να κάνω??? :cry: Παιδιά κάποιος HELP!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.