Jump to content

Eλληνικά online καταστήματα με αξεσουαρ μητρικών?

squid

Recommended Posts

ooops ξεχασα να γραψω εκτος απο το e-shop :) δεν εχει αυτα που ψαχνω, ουτε το checkmate, πιο συγκεκριμενα, A8N-SLI I/O shield back panel, SLI connector (A8N-SLI), (board to) 2-port USB2.0 module, (board to) COM port

wow ναι ε? και ομως πηρε το ματι μου καπου στο δικτυο ενα aftermarket , μου φαινεται σε μορφη ταινιας. και γιατι αυτος ο περιορισμος?

Δεν έχει δωθεί κάποια εξήγηση ( εγω φαντάζομαι πως δεν τους άρεσε το κολπάκι με το nF4 Ultra -> nF4 SLI mod και είπαν ως εδώ :D ) [ αν και παίζει και bridgeless trick ]

Anyways, πάντως αν θες bridge στο κανονικό μέγεθος ( όπως η Ultra-D ) [ με το μικρό κενό μεταξύ των PCIe ] στείλε μου PM :)

Anyways, πάντως αν θες bridge στο κανονικό μέγεθος ( όπως η Ultra-D ) [ με το μικρό κενό μεταξύ των PCIe ] στείλε μου PM :)

ποια αποσταση ειναι περιπου 4 cm? Του μικρου κλασσικού bridge ή του μακρύτερου της Asus?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.