Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2006 Σκεφτομαι να συμμαζεψω λιγο την υδροψυξη μου μεσα στο κουτι μουΜαζι με τις αλλες αλλαγες σκεφτομαι να αλλαξω και τα ρακορ της αντλιας μου (l20) με μεταλλικα.Ετσι και αλλιως εχω αλλαξει με μεταλλικο το ρακορ εξοδου της l20 γιατι απο παλαιοτερο σφιξε-σφιξε εσπασε το πλαστικοΑν αλλαξω και αυτο της εισοδου (το οριζοντιο δηλ. που ρουφαει) θα εχω καποιο προβλημα ροης στο συστημα;ΥΓ Η υδροψυξη μου αποτελειται απο τριπλο ψυγειο,block eleven, hydor l20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 οχι δεν θα εχει. Αν δεν βρεις σου στελνω μερικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάρτιος 8, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 οχι δεν θα εχει. Αν δεν βρεις σου στελνω μερικα.Α!Σε ευχαριστω πολυ unseen!Πρεπει να εχω 1 που να κανει.Αν οχι θα σε ενημερωσω αμεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.