lefteriz Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2006 συνεχίζοντας από αυτό το τοπικ http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=20802 οι δισκοι έχουν εμφανίσει bad sectors.. 8 kb o ένας και 12kb ο άλλος.. περίπου πόσο καιρό παίρνει μεχρι να ρθουν πίσω .. αφού τα στείλω με ΕΛΤΑ συστημενο..; το κόστος είδα είναι γύρω στα 12 ευρώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντικατασταθούν ε? η εγγύηση αρχίζει να μετράει ξανά από την αρχή? λογικά όχι.. αν και εντάξει τους δίσκους τους έχω λίγους μήνες:094: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2006 Γιατί δεν τους πας εκεί που τους αγόρασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάρτιος 7, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2006 τους πήρα από e-shop.. και το πιο κοντινό e-shop Point ειναι στην Καβάλα.. να σου πω την αληθεια δε πολυεμπιστεύομαι να τους επιστρέψω στο εσοπ.. θα καθυστερήσουν πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάρτιος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2006 εγώ πιστευω ότι θα κάνουν πιο γρήγορα.δωστους, πες τους οτι εχουν bad sectors πες τους να το ελέγξουν αυτο και λογικά θα σου δώσουν άλλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Μάρτιος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2006 η εγγύηση αρχίζει να μετράει ξανά από την αρχή? λογικά όχι.. αν και εντάξει τους δίσκους τους έχω λίγους μήνες:094: Εάν ακολουθηθεί η τυπική διαδικασία, επιστροφής στην κατασκευάστρια εταιρία, τότε όχι. Είτε τους επισκευάσουν είτε τους αλλάξουν το S/N συνεχίζει κανονικά την εγγύηση απο την ημ/νια αγοράς. Είναι καθαρά θέμα του εκάστωτε μαγαζιού αν θ αντικαταστήσει τον σκληρό μ έναν καινούργιο (οπότε νέο s/n και εγγύηση reset). Αλλά αυτό δεν μπορεί να στο εξασφαλήσει κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάρτιος 7, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2006 εγώ πιστευω ότι θα κάνουν πιο γρήγορα.δωστους, πες τους οτι εχουν bad sectors πες τους να το ελέγξουν αυτο και λογικά θα σου δώσουν άλλους. αχμμ, λετε να τους παω στο e-shop ποιντ Καβάλας. πίστευα ότι το e-shop θα κάνει κάνα μήνα στο χαλαρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάρτιος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2006 δε μπορώ να σου εγγυηθώ το χρόνο που θα κάνουν, αλλα πιστευω οτι από το να φύγουν για εξωτερικό και να ελεγχουν και να σου ερθουν άλλοι, πιο γρήγορα θα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Μάρτιος 7, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2006 δε μπορώ να σου εγγυηθώ το χρόνο που θα κάνουν, αλλα πιστευω οτι από το να φύγουν για εξωτερικό και να ελεγχουν και να σου ερθουν άλλοι, πιο γρήγορα θα είναι.Σίγουρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.