Jump to content

ερωτήσεις για RMA Seagate

lefteriz

Recommended Posts

συνεχίζοντας από αυτό το τοπικ

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=20802

οι δισκοι έχουν εμφανίσει bad sectors..

8 kb o ένας και 12kb ο άλλος..

περίπου πόσο καιρό παίρνει μεχρι να ρθουν πίσω .. αφού τα στείλω με ΕΛΤΑ συστημενο..;

το κόστος είδα είναι γύρω στα 12 ευρώ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντικατασταθούν ε?

η εγγύηση αρχίζει να μετράει ξανά από την αρχή? λογικά όχι.. αν και εντάξει τους δίσκους τους έχω λίγους μήνες:094: :D

εγώ πιστευω ότι θα κάνουν πιο γρήγορα.

δωστους, πες τους οτι εχουν bad sectors πες τους να το ελέγξουν αυτο και λογικά θα σου δώσουν άλλους.

η εγγύηση αρχίζει να μετράει ξανά από την αρχή? λογικά όχι.. αν και εντάξει τους δίσκους τους έχω λίγους μήνες:094: :D

Εάν ακολουθηθεί η τυπική διαδικασία, επιστροφής στην κατασκευάστρια εταιρία, τότε όχι. Είτε τους επισκευάσουν είτε τους αλλάξουν το S/N συνεχίζει κανονικά την εγγύηση απο την ημ/νια αγοράς. Είναι καθαρά θέμα του εκάστωτε μαγαζιού αν θ αντικαταστήσει τον σκληρό μ έναν καινούργιο (οπότε νέο s/n και εγγύηση reset). Αλλά αυτό δεν μπορεί να στο εξασφαλήσει κανείς.

εγώ πιστευω ότι θα κάνουν πιο γρήγορα.

δωστους, πες τους οτι εχουν bad sectors πες τους να το ελέγξουν αυτο και λογικά θα σου δώσουν άλλους.

αχμμ, λετε να τους παω στο e-shop ποιντ Καβάλας. πίστευα ότι το e-shop θα κάνει κάνα μήνα στο χαλαρό :D

δε μπορώ να σου εγγυηθώ το χρόνο που θα κάνουν, αλλα πιστευω οτι από το να φύγουν για εξωτερικό και να ελεγχουν και να σου ερθουν άλλοι, πιο γρήγορα θα είναι.

δε μπορώ να σου εγγυηθώ το χρόνο που θα κάνουν, αλλα πιστευω οτι από το να φύγουν για εξωτερικό και να ελεγχουν και να σου ερθουν άλλοι, πιο γρήγορα θα είναι.

Σίγουρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.