Jump to content

Help please

Doc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω το παρακάτω σύστημα και σκέφτομαι να βάλω ακόμα 1 dvd-r & water cooling (twin 12ri radiator ) για να προχωρήσω σε Ο/C

όπως καταλαβαίνετε το κουτί που διαθέτω δεν έχει αρκετό χορό και αυτή τη στιγμή έχω 2 από τους 6 σκληρούς σε θέση 5,1/2

Οποτε απευθύνομαι στους ειδικούς .......

THANX in advance :098:

Ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς αρχικά να αλλάξεις το κουτάκι σου σε κάτι μεγαλύτερο για να έχεις την άνεση να δουλέψεις μέσα...

Εναλακτικα θα μπορούσες να βγάλεις το cdrw και να βάλεις στην θέση του το dvdrw που θελεις να παρεις και να βάλεις εξωτερικά το ψυγείο, γιατί δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει σε αυτό το κουτί με όλα αυτά μέσα..

Τέλος αν έχεις χώρο στο "πάτωμα" του κουτιού βάλε τον ένα δίσκο εκεί... αν και πάλι το λέω οτι στην θέση σου θα άλλαζα άμμεσα κουτί.

PS: Με την δουλειά και με το pm που σου έστειλα ξέχασα πω το καλος τον στο forum :)

αυτο θελω να κανω .... να αντικαταστισω το κουτι

Αλλα τι κουτι να παρω ? Το ψυγείο θα προτιμουσα να μπει μεσα στο Case και δεν το σκευτομε να βαλω δισκους στο πατωμα . Γιατι θα εινε δυσκολο να τον δροσιζω ( το PC δουλευει 24/7 )

Οποτε ακουω ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για CASE

Εξαρτάτα πάντα από το πόσα σκοπεύεις να δώσεις.

Αν είναι να πάς πάνω από 130 κοιτάς σε stacker, armor κυρίως.

Αν ψάχνεις για οικονομική λύση υπάρχουν τα hec που είναι πραγματικά καταπληκτικά για τα χρήματά τους.

http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=5

Type: Super Midi Tower ATX

• Power Supply: No

• Color: Black

• External Bay: 4x5.25'', 2x3.5''

• Internal Bay: 5x3.5"

• Cooling System: 1x120mm, 2x80mm

• Extras: 2xUsb2.0 Front, Audio, Mic, Washable Filter

• Dimension: 210(W) x 522(H) x 430(D)

• Weight: 8 kg

• Warranty: 1 year

Και οι τιμές ξεκινάνε λίγο πάνω από τα 70€

Υπάρχει σε μαύρο και σε άσπρο και απο ότι έχω δει πουλάνε και πλαϊνά παράθυρα για το συγκεκριμένο case..

To είχα 3 χρόνια και το άλλαξα για να πάρω το armor

αυτο θελω να κανω .... να αντικαταστισω το κουτι

Αλλα τι κουτι να παρω ? Το ψυγείο θα προτιμουσα να μπει μεσα στο Case και δεν το σκευτομε να βαλω δισκους στο πατωμα . Γιατι θα εινε δυσκολο να τον δροσιζω ( το PC δουλευει 24/7 )

Οποτε ακουω ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για CASE

Stacker Rulez! :)

Stacker Rulez! :)

Να σου πω την αλήθεια και με το armoraki μου είμαι υπέρ ικανοποιημένος, αλλά δεν κάθομαι να "μαλλωνω" πάλι με τους stackerades :067: ...

Εμένα έχει και συρτάρι 5.25 εσένα έχει????? :p:119:

τελικά το αποφάσισα ...... πάω για ριζικές αλλαγές

Θα χτιπισω ενα Coolermaster Stacker 830 S

&

Asetek 03-L-1315 WaterChill CPU VGA Chipset Power kit KT12A T 12VX T

μαλον απο το overclock.co.uk γιατι εχει 20% discount

Thanx 4 your help BOYZ

Καλοριζικο απο μενα. Σιγουρα θα καλυψει ολες τις αναγκες σου το κουτακι αυτο. Απλα ο χωρος που εχει ειναι τεραστιος ;)!

το εχει κανεις αλλος το 830? ειμαι περιεργος τι εχει και κανει 250+€!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.