Jump to content

Προβλημα με εγκατασταση xp...

tuscan

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα...αγορασα νεο πσ το συναρμολογησα κανονικα,αλλα δεν μπορω με καμια παναγια να περασω τα windows.ειναι xp home γνησια...η συσκευη dvdrw δεν φταιει γιατι δοκιμασα την ιδια διαδικασια με 3 αλλα cd drives και δεν δουλεψε και παλι.αντιγραφει κανονικα τα αρχεια των xp ,μεχρι να φτασει στο 21% οπου σταματει γιατι δεν μπορει να αντιγραψει το αρχειο kodak.icm.να σημειωθει οτι δεν πρεπει να φταει ουτε το cd των xp γιατι δοκιμασα 2 αντιγραμμενα και η εγκατασταση σταματαγε και παλι.υπαρχει περιπτωση να φταιει ο σκληρος;ειναι sata2 wd.οταν τον πρωτοφορμαρα,ειχε σταματησει το φορματ στο 99% επειδη κουνησα το καλωδιο τροφοδοσιας και εκλεισε.μετα του ξανακανα φορματ αλλα οχι σε ολα τα GB του.υπαρχει περιπτωση να φταει το οτι στραβωσα ενα σιδερακι της μητρικης εκει που κολλαει με τον επεξεργαστη;αλλα δε νομιζω γιατι το pc ξεκιναει κανονικα και αναγνωριζεται το cpu.η συνδεσμολογια ολων των συσκευων ειναι σωστη.

τι λετε;;;;;

Και μενα το ιδιο προβλημα ειχe.......μεχρι που ετρεξα το memtest και ειδα ta 20000+ λαθη.:119:

Το συστημα σου ειναι σταθερο????

δεν ξερω αν το συστημα ειναι σταθερο γιατι δεν το εχω δοκιμασει σε κανονικες συνθηκες windows...λες να φταει η μνημη;

ευχαριστω παιδια θα το δοκιμασω και θα σας πω...(εχω κ αλλον γολγοθα να περασω γιατι δεν μου ααγνωριζει το φλοπυ :067: )

ξεχασα να αναφερω και χαρακτηριστικα...μητρικη msi 945 neo-f.

cpu p4 lga775 3.2.

mem corsair 2x512 ddr2

το memtest τι ακριβως κανει;εντοπιζει και διορθωνει τα λαθη της μνημης;πως ειναι δυνατον καινουργια μνημη να εχει λαθη;

To memtest εντοπιζει τα λαθη.......οταν το τρεξεις θα πατησεις C->1->3->5->enter->0 θα δεις να τρεχει το τεστ 5

Μπορει η μνημη να ειναι καινουργια αλλα ισως καποια ασυμβατοτητα ισως καποια ρυθμιση........μπορει να μην ειναι καν οι μνημες. Αλλα επειδη ειχα ακριβως ιδιο προβλημα για το οποιο εφταιγαν οι μνημες δοκιμασε το να εισαι σιγουρος.

το εκανα boot απο cd τελικα...σαν πολυ δεν αργει;;Πόσα pass περιπου ειναι;

Αστο μερικές ώρες να δεις τι παίζει. Εγω όταν τσεκαρώ μνήμες το αφήνω το λιγότερο 6 ώρες.

Πάντος μου έχει τύχει από χαλασμένη μνήμη (καινούργια αλλά ελατωματική) να μήν μπορώ να ολοκληρώσω την εγκατασταση των ΧΡ.

οκ θα το κανω αυριο τοτε , μετα ολοκληρωνεται σε καποια φαση απο μονο του ή το κοβεις εσυ όποτε θες;

οκ θα το κανω αυριο τοτε , μετα ολοκληρωνεται σε καποια φαση απο μονο του ή το κοβεις εσυ όποτε θες;

Δεν σταματάει... το κόβεις εσύ.

λοιπον , memtest ακομα δεν εχω κανει αλλα αντι γιαυτο εβαλα μια "υγειή" μνήμη ddr2 στη καινουργια μητρικη...η εγκατασταση προχώρησε μέχρι το 100% , χωρις να υπαρξει προβλημα με κανενα αρχειο...οταν εκανε restart ομως για να μπει σε περιβαλλον windows και να συνεχισει την εγκατασταση , δεν τα καταφερε...(ξερετε στην οθονη που σου λεει 39 minutes remaining)....

μου εβγαλε" An error has been encountered that prevents setup from continuing . One of the components that windows needs to continue setup could not be installed .

Data error (cyclic redudancy check)"...

μηπως δε φταιει η μνημη και φταιει η μητρικη;

το error που μας έγραψες... Data error (cyclic redudancy check)

υποδηλώνει ότι υπάρχει πρόβλημα στο διάβασμα του cd....

έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις άλλο dvd/cd drive? από ότι βλέπω έχεις nec και toshiba. δοκίμασε σε αυτό που δεν έχεις χρησιμοποιήσει....

απ'ό,τι φαινεται εχεις δικιο τελικα , δοκιμασα να κανω image το cd των xp και καπου στο 76% βγαζει συνεχεια σφαλματα αναγνωσης δισκου!αν ειναι δυνατον τι cd μας δινουν ελεος

Για δεις τα λαθη στο memtest και 10 pass φτανουν για μπορεις να βαλεις τα windows.... δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο το θεμα. Εδω μιλαμε να μην βγαζει χιλιαδες στο πρωτο περασμα.

Μην βαλεις ολες τι μνημες πανω. Δοκιμασε με ενα dimm μονο.

Και δοκιμασε και αλλο drive καλου κακου.

Απο που πηρες το PC?

ναι εβαλα 1 dimmaki οκ...

απο e-shop :093: :093: :093:

φαινεται οτι επαθα διπλο κακο , απο τη μια οι μνημες , απο την αλλη το cd των xp , ολα μουφε τι να πεις

δεν νομίζω να φταίνε οι μνήμες...πάντως.....

φταίει πρώτα από όλα το φορματ που δεν τελείωσε και δεύτερον το cd....

είδες στο Memtest λάθη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.