SoulRiver Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523488Θελω να κανω ενα συστηματακι για εναν φιλο και θελω να μαθω αν αυτη η μητρικη ταιριαζει για το συγκεκριμενο επεξεργαστη.Γνωριζει κανεις λεπτομεριες? Δεν βλεπω πουθενα να αναφερει καποια ασυμβατοτητα αλλα εχω μεινει λιγο πισω και δεν ειμαι σιγουρος.Αν εχετε καποια καλη μητρικη σ αυτα τα λεφτα προτεινετε ευχαριστος.Επειδη η παραγγελεια ειναι να γινει σε λιγη ωρα εβαλα το Thread εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2006 [off topic]Ρε παιδιά. Η κατηγορία των Επειγόντων περιστατικών δεν υπάρχει για να παίρνετε γρήγορες απαντήσεις σε συνηθισμένα ερωτήματα. Για προσέχτε λίγο. [off topic]Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Δεν είναι Intel η AMD πλατφόρμα. Και σε NF3 150 η απλό K8T800 να έβαζες τον Sempron64 θα δούλευε. Μόνο αν έχει κάνει χοντρή γκάφα ο κατασκευαστής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2006 Το λινκ σου δεν δουλευει.Μπορεις να βαλεις Sempron στην μητρικη αλλα εγω θα προτιμουσα μια με Nforce 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Μάρτιος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2006 σε επεξεργαστη δεν θα εχεις προβλημα, οπως ειπε και ο john_dr η AMD δεν εχει προβληματα ασυμβατοτητας ωραια μητρικουλα φαινεται αυτη, εχει PCIe , εχει και μια θυρα τυπου AGP.Αλλα μαλλον θα ειναι με μετατροπεα πανω σε PCI και χαμηλες επιδοσεις, ετσι?Δεν νομιζω να μπορει να γινει εγγενης υποστηριξη και AGP στο nf4μονο να μην εχεις προβλημα στην υλοποιηση, με αυτα τα περιεργα που συμβαινουν σε κανα-δυο παιδια εδω στο φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2006 Ναι η AGP είναι ουσιαστικά PCI. Άλλα θα συμφωνήσω και στο τελευταίο σχόλιο του sak. MSI και e-shop αυτή την στιγμή δεν είναι και ο ποιο εγγυημένος συνδιασμός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.