Anexitilos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2006 Hiz στο forumέφτασε πλέον η ώρα να ξεφορτωθώ τον μικρό από τους δύο σκληρούς μου (40g + 8g).οπότε 8α ή8ελα την γνώμη σας για έναν σκληρό γύρω στα 50 Ε. Επίσεις ένα dvd-rom που απλά να αντέχει στο RIP έχω βρει το μπελά μου με κάτι sony και Lg των 50 Ε μετα από 10 rip οι συσκευές πάνε ...R.I.P.Ps μπορείτε να μου πείτε με τi καλωδιοταινίες να συνδεσω την μητρική με τους 2 σκληρους και την μητρική με το dvd-rom και dvd-rw (όλα IDE) για να μην έχω προβλήματα? Ps2 για να περάσεις ένα λειτουργικό σε έναν sata ειναι το ίδιο όπως και με τους IDE?THX THX THX Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Μάρτιος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2006 Για σκληρο δισκο σου προτεινω αυτον http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.30375 ,σε οτι εχει να κανει με το dvd rom θα σου ελεγα να ξαναπαρεις κατι σε lg το οποιο εχει περιπου 20 euro και αν παθει και κατι δεν θα το κλαις με μαυρο δακρυ.Για τις καλωδιοταινιες και αυτες που δινει η msi ειναι μια χαρα αν θελεις να τις αλλαξεις καλο θα ηταν να παρεις παλι round γιατι η συμβατικες δεν επιτρεπουν την ομαλη κυκλοφορια του αερα μεσα στο κουτι,και φυσικα να ειναι ata133.Ο τροπος συνδεσης ειναι απλος,τα cd-dvd-rw μαζι στον secondary controler και οι σκληροι δισκοι μαζι στον primary.Για το τελευταιο που ρωτας ,ναι τα λειτουργικα περνανε με τον ιδιο τροπο και στους sata,απλα καποιες φορες χρειαζεται στην αρχη της εγκαταστασης να βαλεις drivers για τον sata controler γιατι δεν βλεπει καθολου τον σκληρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Μάρτιος 7, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2006 Εγώ θα σου πρότεινα αυτόν http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.302555γιατί έχει 3 χρονάκια εγγύηση και είναι ΑΤΑ133 πιο γρήγορος απο ΑΤΑ100. Για όλα τα άλλα που ρωτάς σε κάλυψε πλήρως ο Coolmind. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.