TASOS Μάρτιος 6, 2006 #21 Μάρτιος 6, 2006 Τελευταία που είχα ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες μνήμες (πρίν κανά χρόνο) είχα επιβεβαιώσει ότι φόραγαν Winbond CH-5.Τώρα τα φρέσκα ντιμάκια...πιθανόν να φοράνε UTT.
SLN Μάρτιος 6, 2006 #23 Μάρτιος 6, 2006 2x1GB με UTT; Νόμιζα ότι δεν υπήρχαν.Δεν ειπε κατι τετοιο :112: Απλα ειπε οτι ειχε πετυχει να εχουν CH5 οι μνημες του... Απο οτι ειδα στο site βγαζει απ' ολες τις χωρητικοτητες
Γιάννης_84 Μάρτιος 6, 2006 #24 Μάρτιος 6, 2006 Ναι δίκιο έχεις αλλά εγώ απλά αναρωτιέμαι τι chipάκια φοράνε οι 2χ1GB που πάνε 250 με σφικτά timings και χωρίς ρεύμα γιατί απ' ότι ξέρω τα γνωστά BH5, UTT κτλ βγαίνουν μόνο μέχρι 512. Τελικά υπάρχουν τέτοια φοβερά τσιπάκια σε 2χ1GB ή απλά έγινε παρεξήγηση;
SLN Μάρτιος 6, 2006 #25 Μάρτιος 6, 2006 Ναι δίκιο έχεις αλλά εγώ απλά αναρωτιέμαι τι chipάκια φοράνε οι 2χ1GB που πάνε 250 με σφικτά timings και χωρίς ρεύμα γιατί απ' ότι ξέρω τα γνωστά BH5, UTT κτλ βγαίνουν μόνο μέχρι 512. Τελικά υπάρχουν τέτοια φοβερά τσιπάκια σε 2χ1GB ή απλά έγινε παρεξήγηση;Eιπε το παιδι οτι εχει τις 2χ1Γιγα?? Δεν καταλαβα κατι τετοιο...Εγω καταλαβα οτι απλα εχει κατι μνημες που του πανε 220@2.8Volt και οτι οι 2χ1Γιγα της συγκεκριμενης εταιριας εχουν 150 ευρω...
Γιάννης_84 Μάρτιος 6, 2006 #26 Μάρτιος 6, 2006 Μάλλον εγώ παρεξήγησα από κεκτημένη ταχύτητα. Δεν πρόσεξα κάπου να αναφέρει 2χ512 και υπέθεσα ότι όλη η κουβέντα γίνεται για τα 2χ1.
kostza Μάρτιος 6, 2006 Author #27 Μάρτιος 6, 2006 Και οι 2 φωτο που δινεις φιλε ειναι DDR2... Αν τυχον υπηρχαν τετοιες μνημες θα ειχε γινει βουκινο παιδια...Πιο πιθανο οι μνημες του παιδιου να ειναι κανα relabeled ΒΗ που πιανουνε με 220 με 2.8-2.9 και ειχε/εχει γεμισει η αγορα 1 χρονο τωρα.... Επισης παιζει και μικρών 5B-C. Απο τα specs των μνημων της δεν φαινεται να ειναι καμμια σουπερ εταιρια. Με ετοιμα τσιπακια δουλευει (αρα καποια απο τα γνωστα θα ειναι) και 2ον δεν ειδα κανενα τρομερο προιον απο τα pdf της... ddr400 @Κας2.5....Αναφερόμουν στις DDR.Οι φωτό είναι οι μονες που βρήκα και τις έβαλα μπας και βρούν οι πιο ειδικοί από μένα τι είδους chipakia φοράνε. θα σου πρότεινα να τις δοκιμάσεις πρώτα και μετά να πεις εντυπώσεις.Η συγκεκριμένη εταιρία φτιάχνει μνήμες από το 1983 και ναι έχεις δίκιο ότι στα pdf δεν βλέπεις τίποτα τρελό αλλα αυτό είναι που καταπλήσσει τους Γερμανούς...πως είναι δυνατόν να ανεβαίνει έτσι kai χωρίς να κοστίζει.Και να είσαι σίγουρος ότι στην Γερμανία έχει γίνει βούκινο αφού δεν υπάρχει forum που να μην αναφέρεται στις συγκεκριμένες μνήμες.
kostza Μάρτιος 7, 2006 Author #29 Μάρτιος 7, 2006 Eιπε το παιδι οτι εχει τις 2χ1Γιγα?? Δεν καταλαβα κατι τετοιο...Εγω καταλαβα οτι απλα εχει κατι μνημες που του πανε 220@2.8Volt και οτι οι 2χ1Γιγα της συγκεκριμενης εταιριας εχουν 150 ευρω...Πολύ σωστά. Το μονο λάθος είναι ότι δεν χρειάζεται 2,8v αλλα 2,6v
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.