Jump to content

MDT RAM

kostza

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν έχω δει πουθενά να αναφέρονται η παραπάνω μνήμες. Μάλλον επειδή είναι Γερμανική εταιρία και ίσως δεν πουλιούνται στην Ελλάδα.

Απόσο έχω ψάξει σε πολλά Γερμανικά forums δεν έχω πετύχει άσχημα λόγια πουθενά.

Εγώ προσωπικά τις έχω περίπου 1,5 χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Οι PC3200 DDR400 "κλοκαρουν" σχεδόν άνετα μέχρι τα 250 μονο με 2,8 volts.

Πολύ καλά τα πάνε και με τα timings αφού δουλεύουν χωρίς πρόβλημα στα 2-2-2-5.

Η home page είναι αυτή (αν και δεν θα βρείτε πολλές πληροφορίες εκεί) :

http://www.mdt.de/eng/products_start.htm

Το καλύτερο απ'όλα όμως είναι η τιμή τους αφού τα 2giga κοστίζουν γύρω στα 150ΕUR.;)

Ρίξτε μια ματια σε Γερμανικά forums και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Στα 250 με τι timings δουλεύουν?

Δεν ξέρω στα 250 γιατί η μητρική μου δεν με αφήνει να ανεβώ μέχρι εκεί.

Στα 220 πάντως δουλεύουν απροβλημάτιστα στα 2-2-2-5 ...ότι ρεύμα και να τους δωσεις.. (Τουλαχιστον σε'μενα)

PS. Και δεν ζεσταίνονται με τίποτα, ακόμα και στα 3,3v που τις δούλευα κάποτε,

με memtest από windows, τις έπιανα και δεν ήταν πιο ζεστες από τον σκληρό...

με ειχαν τρελανει.

865 δηλαδή ε; Δεν είχα ποτέ μου intel p4 για να ξέρω αλλά δε μπορεί να είναι τόσο χώμα. Ασύγχρονα με κάποιο τρόπο, κάποια πατέντα, δε γίνεται να πάνε οι μνήμες 250 εφόσον μάλιστα τα έχουν τόσο εύκολα;

865, ναι.

Στην δικη μου μητρική με τίποτα πάνω από 220.

Το περίεργο είναι ότι μέχρι εκεί δουλεύουν άνετα στα 2-2-2-5 χωρίς παραπάνω ρεύμα.

Δεν νομίζω να μην πηγαίνουν οι δικες μου παραπάνω, όταν σε όλα τα forums τiς δουλεύουν χωρίς προβλήματα από 230 μέχρι 250.

"γιαυτο" τα ρίχνω στην μητρική.

2-2-2 250 2,8 ρεύμα .Εμένα πάντως η εξίσωση δε μου βγαίνει

Ούτε και μένα μου βγαίνει η εξίσωση! Αυτά λέγονται στα γερμανικά forums.

Αυτό που μπορώ εγώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι δέχονται σφιχτά timings με λιγότερο ρεύμα από άλλες μνήμες, όπως επίσης και το ότι δέχονται πολύ ρεύμα (τουλάχιστον τα 3.3v της μητρικής μου,χωρίς να τα έχω μετρήσει), χωρίς να ζεματάνε.

Βασικα δεν μας στελνεις ενα cpuz η κανενα memtest?Και κανα παραπανω στοιχειο για τα chips?Δλδ οτι γραφει πανω κωδικους κλπ.Τετοιες μνημες εχει το overclockers.de αλλα ποτε δεν τις εχα σε υποληψη>Απλες value μνημες μου φαινονται

@kostza μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες?Τις οποιες ειπαν και τα παιδια πιο πανω.

Μας μπριζωσες....σφιχτα timings,δεν ζεστενονται στα βολτ,πανε ψηλα,φτηνες....ο συνδυασμος της αγαπης καθε o/cer.

Ειδικα αν πανε τοσο ψηλα ετσι και οι 2*1GB->παραγγελνω σχεδον αμεσα.....κανα λινκ απο τα φορουμ δωσε,μεταφρασμενο ομως γιατι γερμανικα γιοκ

Σας νιώθω παιδιά:045: Δυστυχώς εγώ δεν ασχολούμαι πλέον με oc για να σας δώσω cpuz κτλ... Τις ειχα απλώς overklokarei κάποτε. Ανοιξα το Thread γιατί δεν βρήκα αναφορές σε αυτές τις μνήμες και παραξενεύτηκα,γιατί εδώ τις δουλεύουν πολύ.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι:

Οι μνήμες αυτές είναι super όταν μιλάμε για σχέση απόδοση-τιμή!

Μην νομίζει κανένας ότι είναι το απόλυτο oc που υπάρχει, γιατί πολλοί λένε για 250, αλλα εγώ δεν έχω πάει μέχρι εκεί.

links:

http://www.geizhals.at/deutschland/a143668.html 512mb

http://www.geizhals.at/deutschland/a143723.html 2giga

EDIT.

Για forums εάν βάλετε στο google (MDT übertakt) θα σας βγάλει αρκετά forums αλλα δυστυχώς στα γερμανικά

Έχω καιρό να το κοιτάξω 2-3-2-5 η 2.5-2-2-6 2,6v δεν ειμαι σιγουρος

Τις έχω με διαιρετή 333 και τρέχουν εάν δεν κάνω λάθος γύρο στα 203

για να μπορέσω να έχω τον p4 3g στα 3,8g.(δεν με αφηνε η μητρικη να παω πανω απο 220)

Απότι θυμάμαι τότε που το πάλευα έπαιζα πολύ με τα timings γιατί ενώ με όλα τα test , prime, memtest, m&s, ημουν σταθερος,(2-2-2-5, τα αφηνα για μερες), μερικες φορες δεν ηθελε να bootarei. Πιστευω πως εφταιγε η μητρικη.

Και οι 2 φωτο που δινεις φιλε ειναι DDR2...

Αν τυχον υπηρχαν τετοιες μνημες θα ειχε γινει βουκινο παιδια...

Πιο πιθανο οι μνημες του παιδιου να ειναι κανα relabeled ΒΗ που πιανουνε με 220 με 2.8-2.9 και ειχε/εχει γεμισει η αγορα 1 χρονο τωρα....

Επισης παιζει και micron 5B-C.

Απο τα specs των μνημων της δεν φαινεται να ειναι καμμια σουπερ εταιρια. Με ετοιμα τσιπακια δουλευει (αρα καποια απο τα γνωστα θα ειναι) και 2ον δεν ειδα κανενα τρομερο προιον απο τα pdf της... ddr400 @Cas2.5....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.