Jump to content

Τι αυμφέρει περισσότερο?

Theo.gr

Recommended Posts

o x2 εχει 200Mhz λιγοτερα....

ωπ σωστος :D:D:D

EDIT

@Theo.gr ο 3500 κλοκαρεται σχετικά καλα και ευκολα οπότε εχε και αυτο κατα νου.

3500+GTX > X2 3800+GT.

στα 1280 δε θα δει τεραστια διαφορά, ειναι ομως πιο future-proof.

το θέμα ειναι οτι ο παραγοντας επεξεργαστης αλλάζει δεν ειναι σταθερος, και στα παιχνιδια τα ΜΗΖ του 3500 μαζί με τα ΜΗΖ της GTX ειναι καλύτερα απο τα λιγότερα του 3800 και τα λιγότερα της GT.

Εγω θα ελεγα μια 7800 512 καλυτερα..να μην μπλεκεις με SLI και θα εχεις και 512 VRAM γιατι με δυο 256 θα ειναι παλι 256 MB. Θα ειναι καλυτερα και για το τροφοδοτικο.

Εγω θα ελεγα μια 7800 512 καλυτερα..να μην μπλεκεις με SLI και θα εχεις και 512 VRAM γιατι με δυο 256 θα ειναι παλι 256 MB. Θα ειναι καλυτερα και για το τροφοδοτικο.

συμφωνώ......άσε τις 2 :p

εφόσον σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, με το διπύρνο δε θα δεις διαφόρα πιο πιθανό ειναι να χασεις εφόσον λίγα παιχνιδια εκμεταλευονται το dual core και ο Χ2 εχει 400Mhz λιγότερα.

GTX + 2GB μνημης

εγώ προτείνω το 2ο πακέτο....θα κρατήσει πιο πολύ....

θα έχει διπύρηνο μετά, μνήμη μπόλικη...και το μόνο που θα χρειαστεί είναι μια κάρτα δχ10....πολύ αργότερα....

γιατί και με την 7800gt μια χαρά θα παίζει.....

και μην ξεχνάμε ότι με ένα διαιρέτη έχει τα 2400 για πλάκα και μάλιστα.... 2*2400 :080: :080: :080:

συμφωνώ......άσε τις 2 :p

Και εγώ θα προτειμούσα τη μία αλλά μάλλον δεν την έχει αυτός που θα μου τα δώσει

τότε γιατι δεν κοιτας για μεγαλύετερο επεξεργαστη και μία GT ώστε να ισοφαρίσεις τα χρήματα της 2ης GT?

Λέω να κάνω overclocking αυτόν που έχω. Τον πήγα στα 2,4 και ποιο παλιά τον πήγα στα 2,6 αλλά ανέβαινε πολύ η θερμοκρασία γι'αυτό τον κατέβασα. Μόλις πάρω μια καλή ψύχτρα θα τον ανεβάσω κι άλλο.

με τα ίδια χρήματα που εχουν οι 2 GT αγοραζεις μία X1900XT...

Ναι, όμως εγώ θα τις αγοράσω από γνωστό και θα μου βγουν πολύ φθηνές αλλά αυτός δεν έχει έχει ούτε x1900xt ούτε 7800gtx 512mb.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.