Jump to content

Τι αυμφέρει περισσότερο?

Theo.gr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω το εξής σύατημα:

AMD ATHLON 64 3500+

ASUS A8N-SLI DELUXE

ASUS EAX850PRO/HDTV

2x 512MB KINGSTON

PSU ENERMAX 600W

3x HHD

και τα γνωστά

Αυτές τις μέρες θα υποστεί αναβάθμιση αλλά τι?

Α) Μία 7800gtx 512mb

B) Amd Athlon64 3800X2

2x 1024mb ram

7800gt και ίσως άλλη μία στο μέλλον

Αν έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο είμαι όλος αυτιά.

Εξαρταται βεβαια τι ακριβως θες αλλα εγω θα πηγαινα με το δευτερο.

Δεν θα εινα ποτε τοσα λεφτα για ενα εξαρτημα.

Θα πρότεινα να πας στο πρώτο και ίσως να μεγαλώσεις την μνήμη. Το μηχάνημα είναι ήδη δυνατό και αν δεν κάνεις κάποια σοβαρή δουλειά δεν χρειάζεσαι την ισχύ του Χ2 τόσο ώστε να χαλάσεις τόσα λεφτά....

Δεν είναι θέμα λεφτών, διότι αυτή η αναβάθμιση θα γίνει το πολύ με 100€ (θα τα πάρω από γνωστό και θα του δώσω αυτά που έχω), αλλά το θέμα είναι τι με συμφέρει περισσότερο να κάνω.

με τον Χ2 3800 ακλοκαριστο να είναι πιο αργός στα παιχνίδια από τον μονοπύρηνο 3500, θα συμφωνήσω με τον Greek.

γίνεται να πάρεις την 7800GT και τη μνήμη? δεν είναι ίδια τα λεφτά περίπου για 3800 και μνήμη?δε ξέρω βέβαια τι έχετε συμφωνήσει! πάντως αν δε πάρεις τώρα την GT δε λέει να περιμένεις να πάρεις και δεύτερη γιατί όταν θα τη χρειάζεσαι θα χουν μπει και τα vista μάλλον στη ζω'η μας και θα ψαχνόμαστε για DX10{ίσως??!!??}

Εγω και παλι λεω οτι καλυτερα να παρεις το δευτετο πακετο.....

Σε μερικους μηνες βγαινουν οι καρτες με dx10. Με χ2 εισαι καλυμενος και για αρκετο καιρο καθως και η μεγαλυτερη ποσοτητα της RAM θα σου χρειαστει....

Για να μπορεις αυτην την στιγμη να εκμεταλευτεις την ισχυ της 7800 512ΜΒ το 1 GΒ RAM δεν φτανει με τιποτα.....FEAR, Quake 4, NFS MW ολα θελουν πανω απο 1 GB για να παιξεις σε αναλυση 1280. Δε ειναι κριμα να δινει η καρτα αλλα να βλεπεις το σκληρο να σε κοβει συνεχεια?????

στο αρχικό post δεν ανέφερες τα 2GB Ram... εαν ειναι και αυτά μέσα τότε ναι η δευτερη επιλογή ειναι καλύτερη.

αν και δε μπορώ να καταλαβω πως γινεται 7800GTX=X2+RAM+GT=ϊδια χρήματα...

τα εχεις μπερδεψει όλα, αλλά είπες στο αρχικό ποστ, άλλα στη μεση άλλα τώρα.

πες μας πια ειναι η προσφορά.

και πες μας αν η πρώτη σου εγνοια ειναι τα παιχνίδια.

ΤΑ παιχνίδια είναι η πρώτη μου έγνοια. Οι προσφορές είναι δύο:

Α) Amd Athlon64 3800X2

2048mb ram

7800gt

Β)7800gtx 512mb και ίσως 2048mb ram

εφόσον σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, με το διπύρνο δε θα δεις διαφόρα πιο πιθανό ειναι να χασεις εφόσον λίγα παιχνιδια εκμεταλευονται το dual core και ο Χ2 εχει 400Mhz λιγότερα.

GTX + 2GB μνημης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.